2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Valenciás éveiben még igencsak tizenéves volt és egy David Albelda Rubén Baraja kettős mellett vajmi kevés esélye voltMorminho írta:Azért nem jobb mint Yaya. Pártatlanul mondom, a poolban nem volt alapember, sőt... A Valenciáról nem is beszélve.
Benítez vitte Benítez adta. Nem tartott rá igényt, nemis játszott hameg játszott ujjabban rosszul. Régen voltak jo meccsei, remélem a Juvéban megújulAprieto írta:Sissoko
LiverpoolJuventus
És a legnagyobb poén, ami cska létezik: 11 millió €-ért. Jobb játékos szerintem, mint Yaya... már nem azért. 11 milla meg potom összeg ilyen spílerért. Nagyot akasztott a Juve.Nem értem a Pool-t...
Minek fiatalon venni akárkit is, ha ilyen nagyszerű az utánpótlás? Messi, Gio, Bojan, anno Iniesta, Xavi, Puyol, Valdés. Minek? A tbbi sztárklub nem nagyon termek ennyi tehetséget. Ők inkább veszik. Ennyi a különbségLesy írta:Nem értem, hogy a Barca miért nem vesz meg játékosokat fiatalon, mint teszi ezt sok más klub (pölö:Valnecia-Banega, Milan-Pato stb). Nem tanulnak a saját hibáikból. Ronit is megvehették volna sokkal olcsóbban még annak idején, de nem kellett. Inkább költenek több tízmilliókat játékosokra. Az egyetlen dolog ami vigasztal az az, hogy az utánpótlásbázisról évről-évre nagy tehetségekről számolnak be(Messi, Boki, Gio stb). Persze vannak kivételek is(az 1ik ilyen Messi).
...szerintem...
Igen,de ezeket a játékosokat is drágán vették!Pato 18 millió volt,azt nem nevezném olcsónak és most Pato esetében biztos volt,hogy egy szupertehetség,de azért ekvés hasonló korú játékosért adnak ennyi pénztLesy írta:Nem értem, hogy a Barca miért nem vesz meg játékosokat fiatalon, mint teszi ezt sok más klub (pölö:Valnecia-Banega, Milan-Pato stb). Nem tanulnak a saját hibáikból. Ronit is megvehették volna sokkal olcsóbban még annak idején, de nem kellett. Inkább költenek több tízmilliókat játékosokra. Az egyetlen dolog ami vigasztal az az, hogy az utánpótlásbázisról évről-évre nagy tehetségekről számolnak be(Messi, Boki, Gio stb). Persze vannak kivételek is(az 1ik ilyen Messi).
...szerintem...
1ik dolog az, amit Te magad is emlitettél, h mi ezeket kineveljük, a másik, h ezek a játékosok zsákbamacskák, vagy bejönnek, vagy nem. A Barca igazolások topicban erről már leirtam a véleményem.Lesy írta:Nem értem, hogy a Barca miért nem vesz meg játékosokat fiatalon, mint teszi ezt sok más klub (pölö:Valnecia-Banega, Milan-Pato stb). Nem tanulnak a saját hibáikból. Ronit is megvehették volna sokkal olcsóbban még annak idején, de nem kellett. Inkább költenek több tízmilliókat játékosokra. Az egyetlen dolog ami vigasztal az az, hogy az utánpótlásbázisról évről-évre nagy tehetségekről számolnak be(Messi, Boki, Gio stb). Persze vannak kivételek is(az 1ik ilyen Messi).
...szerintem...
Ja bocsiDrigo írta:Olvasd el EZT és gondold újra.loctite írta:Maniche 1.000.000 EUR-ért az Inter-hez igazolt
Olvasd el EZT és gondold újra.loctite írta:Maniche 1.000.000 EUR-ért az Inter-hez igazolt
Mert Drogba megy az Afrika KupáraGoDJonzen írta:Sokat nem fog érni! Nálam Anelka 4 évvel ezelőtt ért még vmit! Most? Egy szimpla csatár! Lassan 30 nem tom minek nekik!
Tény jó játékos mert végülis az de nem egy világklasszis hogy utána pisiljek!:D
Jó lesz ő Drogba helyett... Most elég durva csatársora van a Kékeknek.Titinho írta:Nicolas Anelka, BoltonChelsea 15 millió fontért kivásárolták a szerződéséből és 4 és fél évre ír alá!
![]()