Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kutyából meg nem lesz szalonna.varga tamás írta: Emlékszem, gyerek lehettem, 10-11 éves. Unokatesómmal, akinek volt légpuskája, azzal szórakoztunk, hogy injekciós tűket félbe törtünk, belemártottuk sósavba, lúgba, vízkőoldóba, és hasonló 'barátságos' folyadékokba, és a szomszéd macskáját lövöldöztük vele. Szegény, egyre instabilabb lett, mikor a 6-7 'töltény' után kidőltJó móka volt. Macskából annyi van, mint égen a csillag. Nem hinném, hogy hatalmas veszteség érte volna a Föld élővilágát. Azért utána egy kicsit sajnáltuk, de jókat derültünk rajta.
Ezzel azért még nem tetted jóvá!varga tamás írta:Perrero!
Én nem írtam, hogy büszke vagyok rá. Egy 10 éves gyerek szórakozását nem hinném, hogy ilyen módon kellene titulálni. Ma már nem tenném meg, de 10 éves fejjel jó szórakozásnak tűnt. Szánom-bánom a bűnöm!
Zoli!
Mivel elítélted a gyerekcsínyemet, amit 10 évesen elkövettem - tehát nem felnőtt fejjel -, azt gondolom a jelzőt joggal magamra vehetem, mivel úgyis komolyan gondolod. És ne írd, hogy tévedek, mert az őszinteség kifizetődőbb. Ettől még nem érzem magam mocskosnak, mert a környezetemben élők nem ezt gondolják rólam. Pl. a lépcsőházunk környékén a környezet tisztaságáért nálam nem tesz senki sem többet, a helyi Csónakázó-tóra is rendszeresen kimegyek, és télem megetetem a kacsákat, hattyúkat.
A jelzőt pedig kikérem magamnak.
Túl sokat ne gondolkodj rajta! Ha adódik egy ilyen lehetőség,szerintem vetődj rá,mert később azon fogsz rágódni mi lett volna ha elvállalom. A család része a legnehezebb az biztos,főleg az elején mert egy kis időnek el kell telnie míg tudsz pénzt hazaküldeni.Annak idején a szüleimnek is volt ilyen lehetőségük,de inkább itthon maradtak.Apám szerint egyik legrosszabb döntése volt életében.Aprieto írta: Van egy jól fizető angliai állás a látcsövemben, de nem tudom mit tegyek...
Egyetértek Csongorral, hogyha nem zsákbamacskára mész ki, hanem fix helyre, akkor ne gondolkodj tovább, ha nekem egyszer lehetőségem adódik elhúzni innen egy percig sem fogok gondolkozni.Perrero írta:van lehetőségedAprieto írta:Van egy jól fizető angliai állás a látcsövemben, de nem tudom mit tegyek... kisfeleségemmel együtt tanácstalanság van, itthon egyre reménytelenebb az anyagi helyzetünk, kint pedig legalább azzal nem lenne semmi gond. "Csak" egy ideig a nyelvvel, itthon maradó családdal meg ilyen kis apróságokkal van tele a fejem... szal megyek a kocsmábaés fix
ha igen, akkor "tünés"
használd ki a szerencséd
Ez azért elég nagy kínzás szerintem. Felesleges lugokkal meg sósavval lődözni. Egy jól irányzott fejlövéssel lelehet teríteni egy közepes testalkatú macskát. Persze ha a légpuska kalibere meghaladja a 4,5 mm-t. Mondjuk még sosem vitt rá a lélek, hogy egy macskára rálőjjek.varga tamás írta:Vito!
Emlékszem, gyerek lehettem, 10-11 éves. Unokatesómmal, akinek volt légpuskája, azzal szórakoztunk, hogy injekciós tűket félbe törtünk, belemártottuk sósavba, lúgba, vízkőoldóba, és hasonló 'barátságos' folyadékokba, és a szomszéd macskáját lövöldöztük vele. Szegény, egyre instabilabb lett, mikor a 6-7 'töltény' után kidőltJó móka volt. Macskából annyi van, mint égen a csillag. Nem hinném, hogy hatalmas veszteség érte volna a Föld élővilágát. Azért utána egy kicsit sajnáltuk, de jókat derültünk rajta.
Gratulálok, hogy ezzel tudtad elütni az idődet. Ennyi erővel emberből is annyi van, mint égen a csillag...Nem azon van a hangsúly, hogy mekkora kárt tettél, hanem, hogy egy életet vettél el szórakozásból.varga tamás írta: Emlékszem, gyerek lehettem, 10-11 éves. Unokatesómmal, akinek volt légpuskája, azzal szórakoztunk, hogy injekciós tűket félbe törtünk, belemártottuk sósavba, lúgba, vízkőoldóba, és hasonló 'barátságos' folyadékokba, és a szomszéd macskáját lövöldöztük vele. Szegény, egyre instabilabb lett, mikor a 6-7 'töltény' után kidőltJó móka volt. Macskából annyi van, mint égen a csillag. Nem hinném, hogy hatalmas veszteség érte volna a Föld élővilágát. Azért utána egy kicsit sajnáltuk, de jókat derültünk rajta.
Hát erre azért a helyedben nem lettem volna ennyire büszke, Tamás! Nem kell szeretni a macskákat, de ez simán állatkínzás...varga tamás írta:Miki, Zsolti!
Igyekezzetek már, ügyesek legyetek, én szorítok Nektek! Azért az 5-ből négy bukta, az egy kicsit csúnya. Nekem kettő volt a legtöbb egy vizsgaidőszakban.
Vito!
Emlékszem, gyerek lehettem, 10-11 éves. Unokatesómmal, akinek volt légpuskája, azzal szórakoztunk, hogy injekciós tűket félbe törtünk, belemártottuk sósavba, lúgba, vízkőoldóba, és hasonló 'barátságos' folyadékokba, és a szomszéd macskáját lövöldöztük vele. Szegény, egyre instabilabb lett, mikor a 6-7 'töltény' után kidőltJó móka volt. Macskából annyi van, mint égen a csillag. Nem hinném, hogy hatalmas veszteség érte volna a Föld élővilágát. Azért utána egy kicsit sajnáltuk, de jókat derültünk rajta.
Erre mondhatnánk az is,h emberből sincs kevés...!Most akkor,hogy van ez?Macskából annyi van, mint égen a csillag.
"haza"küldték...vaLe5 írta:Amíg a késelős román gyerekekket nem büntetik addig a macskák nem tudnak érdekelni sorry...mindent csak sorjában.Vito írta:felmentették azt a rohadékot, aki a filmjében megfojtott egy macskát.
épp most magyarázta a bizonyítványt a Naplóban az a kortárs idióta barom.
![]()
Amíg a késelős román gyerekekket nem büntetik addig a macskák nem tudnak érdekelni sorry...mindent csak sorjában.Vito írta:felmentették azt a rohadékot, aki a filmjében megfojtott egy macskát.
![]()
Nekem se vmi fényesek az eddigi vizsgáimZsolti írta:fakk..ma is meghúztak....EU és társadalomismeretből..ez már a negyedik vizsga volt ami nem sikerült az ötből..jól haladok...de legalább az első uv ingyenes wehehe
Nem tudok nyilatozni az ilyen emberről a jóízlés határain belül.Vito írta:felmentették azt a rohadékot, aki a filmjében megfojtott egy macskát.
![]()