HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.01.16. 18:08:55

Ha nem tudnám, hogy januári vagy, akkor megkérdezném, hogy nem az ikrek csillagjegyben születtél-e.

Az a durva, ahogy előadtad. Még most is röhögtek a mondataid azon a gyerekcsínyen. Ne mondd, hogy nem, "átjöttek" (By Pély Barna).

Az meg full indifferens ebből a szempontból, hogy mennyit teszel a lépcsőházatok tisztaságáért...

Komolyan mondom, nagyon remélem, hogy sosem adod a fejed tanításra. Belegondolni is rossz volna, hogy te tanítanád őket.

Aprieto!

Szerintem a srácok még túl fiatalok, hogy azt is számításba vegyék, hogy neked a mellékelt ábra szerint családod van. Más egy ilyen döntést meghozni ifjú korban, amikor még csak kaland az élet. Ámbátor, ha a kedves nejed sem gördít akadályt a dolog elé, akkor én is buzdítani tudlak csak. Nem árt azonban felkészülni lelkiekben is rá, hogy egy teljesen más ország, teljesen más kultúra, teljesen más nyelv. Stb.

Uncsitesóm pl. barátnője unszoláséra kiment Angliába, mérnök létére kocsit most, mert nem tud angolul olyan szinten. Bnője szintén mérnök, ő pedig takarít egy golfklubban. Belegebednek, annyit melóznak, de szépen lassan kialakul az élet. Szóval, ha neked tuti melód van kilátásban, jó pénzért, a feleséged szerint is okés, és bevállaljátok, hogy a barátokat, családot csak "szökőévente" látjátok, akkor hajrá. :)
Kralo
Entrenador del Barça

2008.01.16. 18:04:53

varga tamás írta: Emlékszem, gyerek lehettem, 10-11 éves. Unokatesómmal, akinek volt légpuskája, azzal szórakoztunk, hogy injekciós tűket félbe törtünk, belemártottuk sósavba, lúgba, vízkőoldóba, és hasonló 'barátságos' folyadékokba, és a szomszéd macskáját lövöldöztük vele. Szegény, egyre instabilabb lett, mikor a 6-7 'töltény' után kidőlt :lol: Jó móka volt. Macskából annyi van, mint égen a csillag. Nem hinném, hogy hatalmas veszteség érte volna a Föld élővilágát. Azért utána egy kicsit sajnáltuk, de jókat derültünk rajta.
Kutyából meg nem lesz szalonna. :cry:
Szandi
Főnökasszony

2008.01.16. 18:03:46

varga tamás írta:Perrero!
Én nem írtam, hogy büszke vagyok rá. Egy 10 éves gyerek szórakozását nem hinném, hogy ilyen módon kellene titulálni. Ma már nem tenném meg, de 10 éves fejjel jó szórakozásnak tűnt. Szánom-bánom a bűnöm!
Zoli!
Mivel elítélted a gyerekcsínyemet, amit 10 évesen elkövettem - tehát nem felnőtt fejjel -, azt gondolom a jelzőt joggal magamra vehetem, mivel úgyis komolyan gondolod. És ne írd, hogy tévedek, mert az őszinteség kifizetődőbb. Ettől még nem érzem magam mocskosnak, mert a környezetemben élők nem ezt gondolják rólam. Pl. a lépcsőházunk környékén a környezet tisztaságáért nálam nem tesz senki sem többet, a helyi Csónakázó-tóra is rendszeresen kimegyek, és télem megetetem a kacsákat, hattyúkat.
A jelzőt pedig kikérem magamnak.
Ezzel azért még nem tetted jóvá! :wink: Takarítás nincs egy súlyban az állatkínzással!
Milyen már, hogy itt próbálod menteni a helyzetet ilyen kacsaetetésekkel... :D
Egy kicsit torzult a kép rólad. Lehet, hpgy csak bennem, többiek nevében nem tudok nyilatkozni.

u.i: Tegnap láttam a villamoson egy embert, olyan stílus volt, h simán rávágtam volna, hogy na ő Varga Tamás.. Jól fésült kis frufru, diszkrtéten, úrias aktatatyó, szövetkabi, szövetgatyó, kötött kesztyű, visszafogott modor.. Kiköpött VT. ( ha van pár perced dobj már egy képet Vt nagyon kíváncsi vagyok rád)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szandi 2008.01.16. 18:05:18-kor.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.16. 18:01:51

Akkor már csak azt nem értem, hogy 31 évesen minek írod ezt ide vigyorgó jelek mellett...Na mind1...
Tim
Mezei fórumozó

2008.01.16. 17:58:34

Aprieto írta: Van egy jól fizető angliai állás a látcsövemben, de nem tudom mit tegyek...
Túl sokat ne gondolkodj rajta! Ha adódik egy ilyen lehetőség,szerintem vetődj rá,mert később azon fogsz rágódni mi lett volna ha elvállalom. A család része a legnehezebb az biztos,főleg az elején mert egy kis időnek el kell telnie míg tudsz pénzt hazaküldeni.Annak idején a szüleimnek is volt ilyen lehetőségük,de inkább itthon maradtak.Apám szerint egyik legrosszabb döntése volt életében.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.16. 17:57:46

Nem tudom, hogy adsz-e egy 16éves gyerek véleményére Aprieto, de én is azt mondom, hogyha van lehetőség, akkor ÁGYŐ MAGYARORSZÁG!
Nekem egyébként kifejezetten tetszik az angliai életmód azokkal a formás kis kertesházakkal és lakórészekkel, úgyhogy ez csak plusz, mondjuk nem tudom, Te ezzel hogy állsz, és, hogy egyáltalán milyenek lennének ott kint a lehetőségek. Szabad kérdezni, hogy mivel foglalkozol? :)

Ha pedig végül úgy döntessz, hogy elmész, akkor mindeképp írj majd onnan is egy kis beszámolót, engem érdekelne, mert már most gondolkozok ezen.

:)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.16. 17:55:34

Zoli!
Mivel elítélted a gyerekcsínyemet, amit 10 évesen elkövettem - tehát nem felnőtt fejjel -, azt gondolom a jelzőt joggal magamra vehetem, mivel úgyis komolyan gondolod. És ne írd, hogy tévedek, mert az őszinteség kifizetődőbb. Ettől még nem érzem magam mocskosnak, mert a környezetemben élők nem ezt gondolják rólam. Pl. a lépcsőházunk környékén a környezet tisztaságáért nálam nem tesz senki sem többet, a helyi Csónakázó-tóra is rendszeresen kimegyek, és télem megetetem a kacsákat, hattyúkat.
A jelzőt pedig kikérem magamnak.
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.16. 17:51:46

Perrero írta:
Aprieto írta:Van egy jól fizető angliai állás a látcsövemben, de nem tudom mit tegyek... kisfeleségemmel együtt tanácstalanság van, itthon egyre reménytelenebb az anyagi helyzetünk, kint pedig legalább azzal nem lenne semmi gond. "Csak" egy ideig a nyelvvel, itthon maradó családdal meg ilyen kis apróságokkal van tele a fejem... szal megyek a kocsmába :D
van lehetőséged :?: és fix :?: ha igen, akkor "tünés" :!: használd ki a szerencséd
Egyetértek Csongorral, hogyha nem zsákbamacskára mész ki, hanem fix helyre, akkor ne gondolkodj tovább, ha nekem egyszer lehetőségem adódik elhúzni innen egy percig sem fogok gondolkozni.

És ne félj! Kocsma van ott is :lol:
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.16. 17:48:52

varga tamás írta:Vito!
Emlékszem, gyerek lehettem, 10-11 éves. Unokatesómmal, akinek volt légpuskája, azzal szórakoztunk, hogy injekciós tűket félbe törtünk, belemártottuk sósavba, lúgba, vízkőoldóba, és hasonló 'barátságos' folyadékokba, és a szomszéd macskáját lövöldöztük vele. Szegény, egyre instabilabb lett, mikor a 6-7 'töltény' után kidőlt :lol: Jó móka volt. Macskából annyi van, mint égen a csillag. Nem hinném, hogy hatalmas veszteség érte volna a Föld élővilágát. Azért utána egy kicsit sajnáltuk, de jókat derültünk rajta.
Ez azért elég nagy kínzás szerintem. Felesleges lugokkal meg sósavval lődözni. Egy jól irányzott fejlövéssel lelehet teríteni egy közepes testalkatú macskát. Persze ha a légpuska kalibere meghaladja a 4,5 mm-t. Mondjuk még sosem vitt rá a lélek, hogy egy macskára rálőjjek. :roll:
in to exile
Aprieto

2008.01.16. 17:44:16

Na ez az én topikom!

Van egy jól fizető angliai állás a látcsövemben, de nem tudom mit tegyek... kisfeleségemmel együtt tanácstalanság van, itthon egyre reménytelenebb az anyagi helyzetünk, kint pedig legalább azzal nem lenne semmi gond. "Csak" egy ideig a nyelvvel, itthon maradó családdal meg ilyen kis apróságokkal van tele a fejem... szal megyek a kocsmába :D

ps.:
állatkínzás: csak azt tenném velük, amit az állatkínzók tesznek az állatokkal :(
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.16. 17:41:51

varga tamás írta: Emlékszem, gyerek lehettem, 10-11 éves. Unokatesómmal, akinek volt légpuskája, azzal szórakoztunk, hogy injekciós tűket félbe törtünk, belemártottuk sósavba, lúgba, vízkőoldóba, és hasonló 'barátságos' folyadékokba, és a szomszéd macskáját lövöldöztük vele. Szegény, egyre instabilabb lett, mikor a 6-7 'töltény' után kidőlt :lol: Jó móka volt. Macskából annyi van, mint égen a csillag. Nem hinném, hogy hatalmas veszteség érte volna a Föld élővilágát. Azért utána egy kicsit sajnáltuk, de jókat derültünk rajta.
Gratulálok, hogy ezzel tudtad elütni az idődet. Ennyi erővel emberből is annyi van, mint égen a csillag...Nem azon van a hangsúly, hogy mekkora kárt tettél, hanem, hogy egy életet vettél el szórakozásból.
Az ilyentől hányingerem van, az összes mocskos állatkínzóval (a mocskost ne vedd magadra) megérdemelné azt, amit ő csinált azzal a szerecsétlen állattal, ami mellesleg védekezni sem tud. Ez az ember...
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.01.16. 17:36:10

varga tamás írta:Miki, Zsolti!
Igyekezzetek már, ügyesek legyetek, én szorítok Nektek! Azért az 5-ből négy bukta, az egy kicsit csúnya. Nekem kettő volt a legtöbb egy vizsgaidőszakban.
Vito!
Emlékszem, gyerek lehettem, 10-11 éves. Unokatesómmal, akinek volt légpuskája, azzal szórakoztunk, hogy injekciós tűket félbe törtünk, belemártottuk sósavba, lúgba, vízkőoldóba, és hasonló 'barátságos' folyadékokba, és a szomszéd macskáját lövöldöztük vele. Szegény, egyre instabilabb lett, mikor a 6-7 'töltény' után kidőlt :lol: Jó móka volt. Macskából annyi van, mint égen a csillag. Nem hinném, hogy hatalmas veszteség érte volna a Föld élővilágát. Azért utána egy kicsit sajnáltuk, de jókat derültünk rajta.
Hát erre azért a helyedben nem lettem volna ennyire büszke, Tamás! Nem kell szeretni a macskákat, de ez simán állatkínzás...
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.01.16. 17:34:57

Macskából annyi van, mint égen a csillag.
Erre mondhatnánk az is,h emberből sincs kevés...!Most akkor,hogy van ez?

Lázadozunk,hogy embereket ölnek,de egy macska az semmi?Ráadásul mi még védekezhetünk is....!Nekik minimálisak az esélyeik!

Nem azt akarom mondani,h akkor nyugodtan lehetne embereket öldökölni,hanem nem kellene egyiket se!Az lenne a "korrekt"!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.16. 17:29:01

Túl sokra nem megyünk vele, mert ő is csak egy a sok közül. Ráaádsul vannak nála sokkal veszélyesebbek is.

Másfél oldalnyi angol szöveget kell lefordítsak magyarra #-o

A macskákat énsem csípem, de talán csak azért, mert nagyon szeretem a kutyákat. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Los Banditos 2008.01.16. 17:30:48-kor.
in to exile
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.16. 17:28:32

Miki, Zsolti!
Igyekezzetek már, ügyesek legyetek, én szorítok Nektek! Azért az 5-ből négy bukta, az egy kicsit csúnya. Nekem kettő volt a legtöbb egy vizsgaidőszakban.
Vito!
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2008.01.16. 17:20:33

Egyébként először azt sem értettem miért nem büntetik meg.

Azt mondták, hogy semmi papírja nincs a gyereknek. Akkor meg miért kell elhinni, hogy 10, 11, vagy 12 éves? Ennyi erővel börtönbe is mehetett volna, mondván 18 éves. :roll: Csak nekem sántít ez a dolog?
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.16. 17:10:52

vaLe5 írta:
Vito írta:felmentették azt a rohadékot, aki a filmjében megfojtott egy macskát.
épp most magyarázta a bizonyítványt a Naplóban az a kortárs idióta barom.
:evil:
:(
Amíg a késelős román gyerekekket nem büntetik addig a macskák nem tudnak érdekelni sorry...mindent csak sorjában.
"haza"küldték...
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
vaLe5
Jugador d'estrella

2008.01.16. 17:10:04

Amíg a késelős román gyerekekket nem büntetik addig a macskák nem tudnak érdekelni sorry...mindent csak sorjában.
Kép
Kép
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.01.16. 16:58:36

B+, elkezdtem lenyírni magamnak a sörényemet, mert megint kezdtem jobban hasnolítani egy brokkolira, mint egy homo sapiensre, erre a művelet közben nem lemerült a hajnyíró akksija?:D

Elöl így golyófejem van, hátul meg bólhacsúzdám (bundesligaséró)! :lol: :lol:

Most várhatom, amíg feltölt, addig meg szépen nézünk ki, a szó szoros értelmében... :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.01.16. 15:26:54

Zsolti írta:fakk..ma is meghúztak....EU és társadalomismeretből..ez már a negyedik vizsga volt ami nem sikerült az ötből..jól haladok... :lol: de legalább az első uv ingyenes wehehe :twisted:
Nekem se vmi fényesek az eddigi vizsgáim :evil: :lol: Kettőre be se tudtam menni,mert kidőltem vmi szhar vírustól,van orvosim meg minden,és 1nap miatt (5nap a határidő,h bemutassam) most fizethetek 6ezret,mert feljelentkeztem,és nem jelentem meg.... :roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.01.16. 15:09:45

fakk..ma is meghúztak....EU és társadalomismeretből..ez már a negyedik vizsga volt ami nem sikerült az ötből..jól haladok... :lol: de legalább az első uv ingyenes wehehe :twisted:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.13. 19:15:17

Nem tudok nyilatozni az ilyen emberről a jóízlés határain belül.
Ennyit a 'szigorú' állatvédelmi szabályokról :evil:
Lezárt