Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kb ez a legegyszerűbb része.Los Banditos írta:Mondjuk az tényleg elég hihetetlen, és kivitelezhetetlen is, hogy bármiféle félfecskendőt kilehessen lőni egy légpuskából. Mellesleg honnan szereznél olyan anyagot, ami leteríti a macskát?![]()
A macskára való lövöldözés volt vicc, az utána leírtakkal a hatást kívántam fokozni. Úgy érzem, sikerültKralo írta:Te jó ég, Tamás. Te most tényleg hülyét csináltál magadból?
kacsaetetés
szégyenkezés
csak vicc volt!
de tényleg!
szöveg az orvosi kisérletekről
Gugliba 3. oldal.Tim írta:Szandi ! Az a kép Egri Jánost ábrázolja érettségi előtt..Valamit félre néztél!
én is ezt mondanám....varga tamás írta:Nos, örülök, hogy mindenki ilyen jól mulatott rajtam. Aki elhitte, azt sajnálom, aki ismer - a fórumon ilyenek nincsenek - az tudja, ilyenre sosem lennék képes. Életemben a legélesebb pisztoly, ami a kezemben volt, az a vízipisztoly. A reakciókra voltam csupán kiváncsi. Aki nem hiszi, járjon utána.![]()
egyébként, a macskákkal semmi bajom, nagyanyámnál mindig volt vagy 2-3.
Szandi!Szandi írta:varga tamás írta:Nos, örülök, hogy mindenki ilyen jól mulatott rajtam. Aki elhitte, azt sajnálom, aki ismer - a fórumon ilyenek nincsenek - az tudja, ilyenre sosem lennék képes. Életemben a legélesebb pisztoly, ami a kezemben volt, az a vízipisztoly. A reakciókra voltam csupán kiváncsi. Aki nem hiszi, járjon utána.![]()
Én is ezt mondanám.
Egyébként a gugli szerint, vagyis hát próbáltam képet szerezni rólad Tamás, szal ez jött ki:
http://www.komal.hu/tablok/kepek/ev1979 ... 4-b6_k.jpg
Kicsi, de látható.
varga tamás írta:Nos, örülök, hogy mindenki ilyen jól mulatott rajtam. Aki elhitte, azt sajnálom, aki ismer - a fórumon ilyenek nincsenek - az tudja, ilyenre sosem lennék képes. Életemben a legélesebb pisztoly, ami a kezemben volt, az a vízipisztoly. A reakciókra voltam csupán kiváncsi. Aki nem hiszi, járjon utána.![]()
A lo másik oldalára sem kell áttesni. Ha egy kutya meg akar enni egy embert, az ember védekezik, akkor dögöljön meg, mert ruhadt állatkinzo..de ha a kutya megeszi az embert, akkor nem a szegény állat a hibás.Perrero írta:Tamás, te tartod magad embernekBüszke lehetsz magadra, és még te voltál multkor felháborodva...
nem miattad, eddig is ugy gondoltam h inkább a kutya/macska mint az ember, ezekben az állatokban nincs meg a gonoszság, ha hallani lehet néha a hirekből arról, hogy egy kutya itt és itt, ekkor és ekkor széttépet vkit, akkor sem a kutyát kéne elaltani (megbüntetni) hanem a gazdáját aki olyan gyilkologépet csinált belőle...
én nem börtönbüntetéssel büntetném az állatkinzokat, hanem azt csinálnám meg velük amit ők tettek azokkal az állatokkal akik nem tudják megvédeni magukat egy emberrel szemben... akár vízbe folytanám, akár sosavas injekcios tükkel lőnék rájuk
attól, hogy kisebb nálad és nyávog még ugyanugy van élete...
Téged csak sajnálni tudlak Tamás... bocsánat, tamás
Nekem igazából nem azzal van bajom, amit csináltál, gyerekfejjel sztem mindenki csinált vmi butaságot.varga tamás írta:Okés, igazatok van Mindannyiotoknak! Őszintén szégyellem magam! Hibáztam, de nem hinném, hogy ezért életem végéig lehajtott fejjel kellene járnom. Csúnya dolog volt, elismerem. Igazatok van!
Ráadásul Marci bácsi engem is a fiatalok közé sorolt,amit külön köszönök!Drigo írta:Abban Marci bácsinak igaza van, hogy mi fiatalok könnyen beszélünk.
Emberből is van több mint 6 milliárd, mért nem rájuk lövöldöztetek egyből? Én sem szeretem a macskákat, de ez állatkínzás...varga tamás írta: Emlékszem, gyerek lehettem, 10-11 éves. Unokatesómmal, akinek volt légpuskája, azzal szórakoztunk, hogy injekciós tűket félbe törtünk, belemártottuk sósavba, lúgba, vízkőoldóba, és hasonló 'barátságos' folyadékokba, és a szomszéd macskáját lövöldöztük vele. Szegény, egyre instabilabb lett, mikor a 6-7 'töltény' után kidőltJó móka volt. Macskából annyi van, mint égen a csillag. Nem hinném, hogy hatalmas veszteség érte volna a Föld élővilágát. Azért utána egy kicsit sajnáltuk, de jókat derültünk rajta.