HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.16. 19:44:41

Tényleg Tamás, rakj már fel pár képet magadról, kíváncsi vagyok rád! :wink:
Szandi
Főnökasszony

2008.01.16. 19:44:38

Los Banditos írta:Mondjuk az tényleg elég hihetetlen, és kivitelezhetetlen is, hogy bármiféle félfecskendőt kilehessen lőni egy légpuskából. Mellesleg honnan szereznél olyan anyagot, ami leteríti a macskát? :roll:
Kb ez a legegyszerűbb része.
Elég sok lehetőség van, nem szükséges hozzá atomfegyver.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szandi 2008.01.16. 19:45:13-kor.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.16. 19:43:20

Mondjuk az tényleg elég hihetetlen, és kivitelezhetetlen is, hogy bármiféle félfecskendőt kilehessen lőni egy légpuskából. Mellesleg honnan szereznél olyan anyagot, ami leteríti a macskát? :roll:
in to exile
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.16. 19:41:43

Kralo írta:Te jó ég, Tamás. Te most tényleg hülyét csináltál magadból?

kacsaetetés
szégyenkezés
csak vicc volt!
de tényleg!
szöveg az orvosi kisérletekről

:?
A macskára való lövöldözés volt vicc, az utána leírtakkal a hatást kívántam fokozni. Úgy érzem, sikerült :wink:
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2008.01.16. 19:32:04

Te jó ég, Tamás. Te most tényleg hülyét csináltál magadból?

kacsaetetés
szégyenkezés
csak vicc volt!
de tényleg!
szöveg az orvosi kisérletekről

:?
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.16. 19:09:32

A bolondok napjának mi értelme van? Sokan elhittétek, hogy Puyol levágatta a haját. Kiváncsi voltam, hogy mennyire ismertek így éteren keresztül. Hogy mindent el lehet-e hitetni az emberekkel? Sajnos, el. Bár, vszl. én is bekaptam volna a horgot. Soha, semmit nem tennék, ami rossz az élőlényeknek, persze, ha nem gazdasági vagy orvosi, ill. egyéb érdek szól mellette. Mert bármennyire is sajnálom a fehér egereket, mégis inkább rajtuk kísérletezzenek a gyógyszergyártók, mint egy egészséges emberen. Számtalan betegség ellenszerét így fedezték fel, és mentették meg emebrek százezreit a biztos haláltól.
Kép
Szandi
Főnökasszony

2008.01.16. 19:00:01

Tim írta:Szandi ! Az a kép Egri Jánost ábrázolja érettségi előtt..Valamit félre néztél!
Gugliba 3. oldal.
Megérzés volt, hogy ő az. De ha nem, hát nem.
VT! Képet a népnek!
bouba
Capitá del Barça

2008.01.16. 18:59:09

varga tamás írta:Nos, örülök, hogy mindenki ilyen jól mulatott rajtam. Aki elhitte, azt sajnálom, aki ismer - a fórumon ilyenek nincsenek - az tudja, ilyenre sosem lennék képes. Életemben a legélesebb pisztoly, ami a kezemben volt, az a vízipisztoly. A reakciókra voltam csupán kiváncsi. Aki nem hiszi, járjon utána. :wink:
egyébként, a macskákkal semmi bajom, nagyanyámnál mindig volt vagy 2-3.
én is ezt mondanám.... :roll:
:D
senzu
Entrenador del Barça

2008.01.16. 18:58:54

Én rigót lőttem légpuskával, mert ette a szőlőt!
Most sz*r ember vagyok? :oops:
Tim
Mezei fórumozó

2008.01.16. 18:58:13

Szandi ! Az a kép Egri Jánost ábrázolja érettségi előtt..Valamit félre néztél!
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.16. 18:57:11

Szandi írta:
varga tamás írta:Nos, örülök, hogy mindenki ilyen jól mulatott rajtam. Aki elhitte, azt sajnálom, aki ismer - a fórumon ilyenek nincsenek - az tudja, ilyenre sosem lennék képes. Életemben a legélesebb pisztoly, ami a kezemben volt, az a vízipisztoly. A reakciókra voltam csupán kiváncsi. Aki nem hiszi, járjon utána. :wink:

Én is ezt mondanám.
Egyébként a gugli szerint, vagyis hát próbáltam képet szerezni rólad Tamás, szal ez jött ki:
http://www.komal.hu/tablok/kepek/ev1979 ... 4-b6_k.jpg
Kicsi, de látható.
Szandi!
Hidd el, nem vagyok én egyetlen állatnak sem az ellensége.
A kép nem rólam készült. Egyébként, nem hinném, hogy a guglin találsz rólam képet, + Varga tamásból annyi van, mint Kovács Jánosból. Pl. édesapámat Varga Pálnak hívják, és a mellettünk való lépcsőházban is lakik egy Varga Pál, akihez semmilyen rokoni szálak nem fűznek.
Kép
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.01.16. 18:52:19

S ennek mi értelme volt?Gratulálok. :roll:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Szandi
Főnökasszony

2008.01.16. 18:52:00

Én is ezt mondanám.
Egyébként a gugli szerint, vagyis hát próbáltam képet szerezni rólad Tamás, szal ez jött ki:
http://www.komal.hu/tablok/kepek/ev1979 ... 4-b6_k.jpg
Kicsi, de látható.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.16. 18:49:03

Nos, örülök, hogy mindenki ilyen jól mulatott rajtam. Aki elhitte, azt sajnálom, aki ismer - a fórumon ilyenek nincsenek - az tudja, ilyenre sosem lennék képes. Életemben a legélesebb pisztoly, ami a kezemben volt, az a vízipisztoly. A reakciókra voltam csupán kiváncsi. Aki nem hiszi, járjon utána. :wink:
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.16. 18:44:27

Perrero írta:Tamás, te tartod magad embernek :?: Büszke lehetsz magadra, és még te voltál multkor felháborodva...

nem miattad, eddig is ugy gondoltam h inkább a kutya/macska mint az ember, ezekben az állatokban nincs meg a gonoszság, ha hallani lehet néha a hirekből arról, hogy egy kutya itt és itt, ekkor és ekkor széttépet vkit, akkor sem a kutyát kéne elaltani (megbüntetni) hanem a gazdáját aki olyan gyilkologépet csinált belőle...

én nem börtönbüntetéssel büntetném az állatkinzokat, hanem azt csinálnám meg velük amit ők tettek azokkal az állatokkal akik nem tudják megvédeni magukat egy emberrel szemben... akár vízbe folytanám, akár sosavas injekcios tükkel lőnék rájuk :!:

attól, hogy kisebb nálad és nyávog még ugyanugy van élete...

Téged csak sajnálni tudlak Tamás... bocsánat, tamás
A lo másik oldalára sem kell áttesni. Ha egy kutya meg akar enni egy embert, az ember védekezik, akkor dögöljön meg, mert ruhadt állatkinzo..de ha a kutya megeszi az embert, akkor nem a szegény állat a hibás. :roll: Az ilátkinzást én elitélem, ha szorakozásbol történik, akkoe maximálisan :!: De ha engem egy kutya megharapna puxta kézzel tépném le a fejét.
A másik dolog meg az állatkisérletek....szenved az állat, de nemes célbol, hiszen olyan gyogymodokat kutatnak, amelyek ember életeket menthetnek meg :!: De igaz, inkább éljen az állat, inkább az emberek dögöljenek meg....

Nem szeretem az állatkinzokat, de az ökoterroristákat legalább annyira rühellem.
barca99
Llegenda del Barça

2008.01.16. 18:36:27

varga tamás írta:Okés, igazatok van Mindannyiotoknak! Őszintén szégyellem magam! Hibáztam, de nem hinném, hogy ezért életem végéig lehajtott fejjel kellene járnom. Csúnya dolog volt, elismerem. Igazatok van! :oops:
Nekem igazából nem azzal van bajom, amit csináltál, gyerekfejjel sztem mindenki csinált vmi butaságot.

De a magyarázat: "macskából sok van". Remélem azt nem gondoltam komolyan. :)
Tim
Mezei fórumozó

2008.01.16. 18:33:48

Drigo írta:Abban Marci bácsinak igaza van, hogy mi fiatalok könnyen beszélünk.
Ráadásul Marci bácsi engem is a fiatalok közé sorolt,amit külön köszönök! :lol: Egyébként én is mennék(vénségemre..)még úgy is hogy itthon az a helyzet ami a helyzet(ebbe most nem mennék bele :wink: ) Akármilyen nehéz is lenne,hosszútávon biztos jobban megéri!Nem beszélve arról amit Dani említett hogy a kislánynak is könnyebb lenne a későbbiekben.
Amúgy szerintem az angoloknak nagyon rossz sörük van,de csak lehet kapni importot..
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.16. 18:25:02

Abban Marci bácsinak igaza van, hogy mi fiatalok könnyen beszélünk. Mert azért családosan mégis csak más ez igaz. Viszont ennek van jó oldala is, például a lányodnak szerintem hatalmas lehetőség ez, könnyebben boldogulna ott a későbbiekben, mint itt, főleg a mostani állapotokat nézve. Mivel 4 éves, gondolom nem "hisztizne" amiatt, hogy elszakítjátok a barátaitól. És hosszútávon neki biztosan jobb lenne ott, mint itt, persze ott vagytok Ti is. De gondolom azért a gyereketek jövője sokat nyom a latban. Ami komolyabb gondot okozhat ebben a szituációban, az a rokonság, na meg persze a barátok.

Én akkor is azt mondom, hogy érdemes belevágni!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.16. 18:24:46

Okés, igazatok van Mindannyiotoknak! Őszintén szégyellem magam! Hibáztam, de nem hinném, hogy ezért életem végéig lehajtott fejjel kellene járnom. Csúnya dolog volt, elismerem. Igazatok van! :oops:
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.16. 18:19:40

A család nem tudna veled költözni? Azért nem mennének, mert nincs lehetőség, vagy, mert egyszerűen nem szeretnének?
Bár belegondolok, most valszeg én is szép kis hisztit csapnék, ha faterom bejelentené, hogy holnap minden havertól, ismerőstől, szerettektől búcsúzzak mert évente 1szer látom őket...
barca99
Llegenda del Barça

2008.01.16. 18:19:17

Odakint sz.ar az idő. :)

Viccet félretéve, nekem ez egy komoly probléma. Ha napokig nem látom a napot, egész nem rosszul érzem magam, etc. Jó, hogy ez így hülyeségnek, meg gyerekesnek hangozhat, de ha kimész, és mondjuk család itthon van, főleg egy 4 éves kislány, emelett sz.ar idő állandóan... nehéz ügy.

Egyébként sztem is menj ki. :D
Aprieto

2008.01.16. 18:15:44

Köszi a gyors válaszokat, megható :)

Épp ez az, hogy család van és 4 éves lányom.
A kérdésre: érdekes, de én is mérnökként dolgozom jelenleg, bár vagyok rendszerinformatikus, PLC programozó illetve német-töri szakon van egy befejezetlen egyetemem :lol:
Az állás fix (legalábbis jelenleg úgy tűnik és 101%-ig bízom azokban akik mondták...), áprilisig kell a válasz nekik és nyári költözés van. Nagy kaland lenne az biztos...
Ezért is megyek öblögetni barátokkal, majd később jövök!

Még 1* thx a sok gyors kommentet!
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2008.01.16. 18:09:50

varga tamás írta: Emlékszem, gyerek lehettem, 10-11 éves. Unokatesómmal, akinek volt légpuskája, azzal szórakoztunk, hogy injekciós tűket félbe törtünk, belemártottuk sósavba, lúgba, vízkőoldóba, és hasonló 'barátságos' folyadékokba, és a szomszéd macskáját lövöldöztük vele. Szegény, egyre instabilabb lett, mikor a 6-7 'töltény' után kidőlt :lol: Jó móka volt. Macskából annyi van, mint égen a csillag. Nem hinném, hogy hatalmas veszteség érte volna a Föld élővilágát. Azért utána egy kicsit sajnáltuk, de jókat derültünk rajta.
Emberből is van több mint 6 milliárd, mért nem rájuk lövöldöztetek egyből? Én sem szeretem a macskákat, de ez állatkínzás... :roll:
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Lezárt