2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
na az tuti! hogyan mentek el milliárdok az megint más kérdés..pár sikkasztó ugye ...amúgy ha a fradi anyagi helyzetét elnézzük, ők már a csőd alatt vannak, jóval.
Ordog!Ordog írta:Megkérem a többi fórumozót, hogyha nincs köze a mostani NVT kontra Fradi történetről (lásd: vt) akkor inkább maradjon csöndbe. Tudjuk mi fradisták hogy honnantól bűzlik az egész, de hogy hogy a rákba jön most ez a mostani angol befektetőzsdis témához... fene tudja. Nyílván megint csak a konfliktus keresés...
szoa vt tehetsz egy szívességet, béke.
Okés, de ettől még az igazság, az igazság. Még ha fájdalmas is.Ordog írta:A 3. sor közepéig olvastam, többi nem érdekel... vt válljunk el egymástól szépen. Minden jót!
Tamás minek kell nyomnod ezt a demagóg szöveget???? Komolyan mondom, mint egy vén poros lemezlejátszó olyan vagy néha... Ki nem [auto_cenzúra] le a mostani helyzetben, hogy mi volt a múltban. A mostanin kell törni a fejünket.varga tamás írta:Amit a Fradival csinálnak az tényleg bohózatba illő.
Viszont, ellenvetéssel élnék. A Fradi vezetői mit csinálnak? Rieb Györgynek dolgoznia kellene. Támogatók után koslatnia, befektetőt keresnie. Sajnos, a klub híre elég rossz, a botrányok megtették hatásukat. Az államnak pedig nem kötelessége a segítségnyújtás. Mikor hallottátok, hogy a Bayern München kopogtatott a német szövetségi kormány ajtaján támogatásért? Az FC Barcelona mennyi állami támogatást kap a madridi kormány költségvetéséből? Annak, hogy a Fradi itt tart, ahhoz az államnak, a kormánynak semmi köze sincs. A Fradi vezetői hozzászoktak Torgyán doktor szokásaihoz, ami helytelen, inkorrekt és tisztességtelen volt. Ha ennyi fradista van ebben az országban, akkor gondolom a jómódúak, gazdag vállalkozók között is akad Fradi-drukker - ő miért nem segít. Nem tüntetni kell, nem randalírozni, hanem tenni a feljutásért. Mellesleg, ez a Fradi nem hiányzik az első osztályból, a szinvonalat nem emelné egy dekát sem. Szerintem, és elnézést a Fradi-érzelmú kollégáktól, de ez a véleményem.
nonoOleguer írta:Látom ne sikerült értelmezned a leirtakat. Próbáld meg még1x és azután szerkeszd át..huevos írta:Koman Vladimir eddigi csapatai:Lurkó UFC, Haladás, Samp...
akkor kinek is a neveltje?
szerintem ugyanúgy a Lurkó és a Hali neveltje, ahogy számos MTK-s fiatal esetében nem lehet figyelmen kívül hagyni az Agárdon töltött éveket
Látom ne sikerült értelmezned a leirtakat. Próbáld meg még1x és azután szerkeszd át..huevos írta:Koman Vladimir eddigi csapatai:Lurkó UFC, Haladás, Samp...
akkor kinek is a neveltje?
szerintem ugyanúgy a Lurkó és a Hali neveltje, ahogy számos MTK-s fiatal esetében nem lehet figyelmen kívül hagyni az Agárdon töltött éveket
Miért ne lenne köze hozzá? Ki érvénytelenítette a pályázatokat? A Nemzeti Vagyonkezelő Zrt és annak elődje a Kincstári Vagyon Igazgatóság.varga tamás írta: Annak, hogy a Fradi itt tart, ahhoz az államnak, a kormánynak semmi köze sincs.
én tudom hogy hol , te kértél egy példátOleguer írta:Igen, és hol?huevos írta:hát pl.Bori Gábor kezdő volt a hétvégénOleguer írta:Mondj egy MTK nevelésű játékost aki bevált eddig külföldön és kezdőként szerepel.![]()
Igen, és hol?huevos írta:hát pl.Bori Gábor kezdő volt a hétvégénOleguer írta:Mondj egy MTK nevelésű játékost aki bevált eddig külföldön és kezdőként szerepel.
Oleguer!Oleguer írta:Tamás! Ezt miből szűrted le?varga tamás írta:Oleguer!
Ezek szerint a Sándor Károly akadémiához a magyar Testgyakorlók Körének az égegyadta világon semmi köze sincs?
Egyébként a magyar szót nagybetűvel írjul.
Ez esetben elnézést, de a mondanivalómon nem sokat változtat.huevos írta:valami miatt nem olvastad el amit az imént írtam, gondolom azért írtad le mégegyszer ezt...Oleguer írta:Ha valaki 16évesen kerül oda és 17évesen elmegy, akkor nem hiszem, hogy MTK nevelésnek számítana.
az általad említett Németh Krisztián 2003-ban (14 évesen) került az Sándor akadémiára, 2007-ben távozott Liverpoolba, ez 4 év...
Egy az, hogy Németh fiatalabb, a másik, hogy gondolom a Pool-ba Dzsudzsi se lenne kezdő...Oleguer írta: Mondj egy MTK nevelésű játékost aki bevált eddig külföldön és kezdőként szerepel. Pl.: Most kiment Dzsudzsák Balázs egyből kezdő, belőle lesz valaki, Németh Krisztián meg ellövöldőzgeti a góljait a tarcsiban. Aztán majd felnöttbe soha nem fog beférni.
valami miatt nem olvastad el amit az imént írtam, gondolom azért írtad le mégegyszer ezt...Oleguer írta:Ha valaki 16évesen kerül oda és 17évesen elmegy, akkor nem hiszem, hogy MTK nevelésnek számítana.
Mondj egy MTK nevelésű játékost aki bevált eddig külföldön és kezdőként szerepel. Pl.: Most kiment Dzsudzsák Balázs egyből kezdő, belőle lesz valaki, Németh Krisztián meg ellövöldőzgeti a góljait a tarcsiban. Aztán majd felnöttbe soha nem fog beférni.Zozzy 5 írta: Valamiért mégis tőlük jön ki a legtöbb ilyen emberke...Ez pedig azért van, mert még ha 16 évesen is kerülnek oda és csak 1 évet vannak ott (ami szerintem egy általánosítás, nyilván nekik is van U14 meg U13-as csapatuk, és én emlékszek is, hogy 12 éves lehettem, amikor a Loki kisgyerek csapata is azt kiabálta, hogy MTK MTK, ők a legjobbak), akkor is többet fejlődnek ennyi idő alatt mint máshol évek alatt. Csak ők rendelkeznek jelenleg olyan fejlett akadémiával, aminek következménye ez a sok kinevelt játékos.
Valamiért mégis tőlük jön ki a legtöbb ilyen emberke...Ez pedig azért van, mert még ha 16 évesen is kerülnek oda és csak 1 évet vannak ott (ami szerintem egy általánosítás, nyilván nekik is van U14 meg U13-as csapatuk, és én emlékszek is, hogy 12 éves lehettem, amikor a Loki kisgyerek csapata is azt kiabálta, hogy MTK MTK, ők a legjobbak), akkor is többet fejlődnek ennyi idő alatt mint máshol évek alatt. Csak ők rendelkeznek jelenleg olyan fejlett akadémiával, aminek következménye ez a sok kinevelt játékos.Oleguer írta: MTKról amit gondolsz, az tévhit, nem ők nevelik ki a játékosokat, hanem kb 16évesen összevásárolják. Aztán 1 évig van náluk és megy tovább. Németh Krisztián Győri, Simon András pedig Miskolci. Ráadásul az MTK nem igazán a fiatalokat szolgálja, pl.: Filkor esete.
Tamás! Ezt miből szűrted le?varga tamás írta:Oleguer!
Ezek szerint a Sándor Károly akadémiához a magyar Testgyakorlók Körének az égegyadta világon semmi köze sincs?