Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mármint a 19 meccsből 2-3ra gondolsz?vagy a mostani ucsó 10 percben eldőlt meccseiteket???
Sacchi írta:Azért azt megjegyzem, hogy nem teljesen értem, hogy miért vagyunk mi máker csapat.
Messze nem az. Ráadásul szerintem mi most kisebb hullámvölgybe kerültünk. Illetve Robinho került abba, tehát a támadóegységünk. Ráadásul 2 nehéz meccs van előttünk, amin csodálkoznk, ha meglenne a 6 pont. Néggyel már elégedett lennék.Azért még van esély a bajnokságra, 7 pont sok, de nem behozhatatlan.
Senki sem mondta, h 3 trofeát fogunk gyüjteniaronba írta:na mindegy lehet itt elmélkedni, hogy még mind a három sorozatot meg lehet nyerni, egyelőre még egy sincs meg. Tavaly az elnök 6 kupát igért most már egynek is nagyon örülne a szurkolósereg. Lehet hogy névben, ppíron erősebb az idei a tavalyi gárdánál, játékban viszont...
Persze,ez alapvető..de ha ilyen formában folytatjuk,s a real továbbra is faxmákol,akkor bajok lehetnek.LG írta:Azért még van esély a bajnokságra, 7 pont sok, de nem behozhatatlan. Nem baj, ha menetelünk a kupában, csak a bajnokság kárára nePerxe ha továbbnő a hátrány, akkor télleg el lehet gondolkodni, h tartalékoljunk a BLre, meg a Kupára, de amig a minimális esély is megvan, addig küzdeni kell
![]()
Azért még van esély a bajnokságra, 7 pont sok, de nem behozhatatlan. Nem baj, ha menetelünk a kupában, csak a bajnokság kárára neSaviola írta:De a bajnokságot nem fogjuk megnyerni,legalább a kupának örülhessünk.LG írta:Nem is kell a kupára hajtani, minek, lofaxt nem érHa a bajnokságot megnyerjük, akkor az sem veszi el a jokedvünk, ha netán a kupát nem. Meg forditva is igaz, ha nincs bajnoki cim, van kupa, az senkit nem fog vigasztalni
![]()
De a bajnokságot nem fogjuk megnyerni,legalább a kupának örülhessünk.LG írta:Nem is kell a kupára hajtani, minek, lofaxt nem érHa a bajnokságot megnyerjük, akkor az sem veszi el a jokedvünk, ha netán a kupát nem. Meg forditva is igaz, ha nincs bajnoki cim, van kupa, az senkit nem fog vigasztalni
Egy BARCA képes mind a 3 sorozatra koncentrálni és azokat megnyerni!Demonhunter írta:Én őszintén nem örülök hogy a real kiesett.Pedig Barcás vagyok.Azért nem örülök mert nekünk most a kupára,a bajnokságra meg a bl-re is koncentrálni kell nekik meg eggyel kevesebbre.![]()
Ki, kik, mikor, merre, hol?real_funghi írta:Ez a ti szemszögetekből nem annyira jó, mert idén eléggé titeket tart mindenki esélyesnek.Zozzy 5 írta:mikor nyerte a BL-t mostanában olyan csapat, akire előzetesen számítottak![]()
minket? hát a franc tudja... a legutóbbi (más)félévünket visszanézve érdekes lenne, ha minket tartanának a favoritnak.real_funghi írta:Ez a ti szemszögetekből nem annyira jó, mert idén eléggé titeket tart mindenki esélyesnek.Zozzy 5 írta:mikor nyerte a BL-t mostanában olyan csapat, akire előzetesen számítottak![]()
Ez a ti szemszögetekből nem annyira jó, mert idén eléggé titeket tart mindenki esélyesnek.Zozzy 5 írta:mikor nyerte a BL-t mostanában olyan csapat, akire előzetesen számítottak![]()