2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én úgy tudtam,hogy tegnap Pau védett,Oier még a nagyokkal edzett tegnap.Kralo írta:Tegnap volt B csapat meccs a sportklubon. Bár csak pár percet láttam, de Oier elég ügyetlen volt a meccs azon időszakában. Így jó meglátás, hogy igazoltunk egy cserekapust. Remélem lehetőséghez is jut majd Pinto, legalább a kupában.
A Barca b-ből már felhoztuk azokat akik érnek valamit. amaradék meg kiesett egy osztállyal lejebbkisjuta írta: szerintem a csapat, sokkal többet bír, csak elég sokan kezdték ki egyszerre a nagy játékosokat, mert nem nyújtanak 100%-ot, ezért egy kicsit"összezuhan" a csapat tartása.
a frissítéssel arra gondolta, hogy a "B" csapatból a jó játékosokat felhozni egy pár percre(csereként), és akkor nem lenne ekkora hajcihő az egészből...
szerintem a csapat, sokkal többet bír, csak elég sokan kezdték ki egyszerre a nagy játékosokat, mert nem nyújtanak 100%-ot, ezért egy kicsit"összezuhan" a csapat tartása.Stike írta:Milyen frissítésre gondolsz?kisjuta írta:szerintem el kell kezdeni alapozniuk Rijkaard-dal hosszabb távra, mert ezt a csapat játéka fogja megsínyleni, ha váltás lesz.
De a holnapi meccsen is mutatkozni fog a BARCA fölény!
Ezzel kapnak új húst a szerkesztőségbe, hogy elküldjék-e Rijkaard-ot, de szerintem ez a barcelona jó, csak kicsit több frissítés kéne, a csapaton belül...
Szerinem nem, a csapattal összetételével van gond hanem amutatott játéknaka taktikai gyengeségével; ebből köv hogy természetesen az edző sem a régi
barca99 írta:Van FM-topicunk!Lennon írta:ha Wengerék nem engednék el Fabregast akkor vehetnének tehetséges fiatal játékosokat mint pl:Nilmar,Kerlon,Kahlenberg,Nasri,Hunterlaar,Diego,Benzema...Szerintem.
Milyen frissítésre gondolsz?kisjuta írta:szerintem el kell kezdeni alapozniuk Rijkaard-dal hosszabb távra, mert ezt a csapat játéka fogja megsínyleni, ha váltás lesz.
De a holnapi meccsen is mutatkozni fog a BARCA fölény!
Ezzel kapnak új húst a szerkesztőségbe, hogy elküldjék-e Rijkaard-ot, de szerintem ez a barcelona jó, csak kicsit több frissítés kéne, a csapaton belül...
A legutolsó mondatatoddal értek csupán egyet és úgy látom te is elveted az előtte lévőket,csak írásban gondolkodtál és a végén jutottál végleges megoldásraBányász írta:Nem akarok vitába szállni,de sztem nem jönne vissza Fabregas!Legalábbis még nem!Meg nem is lenne túl nagy üzlet egy saját nevelést visszavenni minimum 30millióér!edeinho írta:off : Ave Drigo![]()
on: hamár ott tartunk h kit igazoljunk( majd nyáron mert most még felesleges, várjuk meg h mi jön ki ebből az évből) akkor Fabregast.
Jó irányító középpályás, fiatal, tehetséges és ráadásul spanyol:)
Igazából attól függ kinek a posztjára kéne igazolni!Nálam mondjuk Deco menne(sajnos meg kellene lépnem,ha én ülnék ott),és a helyére szereznék meg valakit!Semmiképp se túl drágán,és mindenképp valami fiatalt!
Ha mindenképp drágán akarunk valami nagy vételet akkor Van Der Vaart vagy Nasri(bár egyikük se védekezne sokat),vagy esetleg Diego!De ezt hajtogatja mindenki,h őket kéne!
Részemről jöhetne pl Lucho is vagy esetleg Daniel Carvalho!Aki pedig olcsó lenne,fiatal ám tehetséges az sztem Rakitic(bár nem hinném,h Barca szintű,de ki tudja...).
Az is kérdés,hogy kellene egyáltalán igazolni!Én elégedett vagyok ezzel a kerettel is teljes mértékben!Ugyh feleslegesnek tartom milliók kidobását az ablakon!
Nem akarok vitába szállni,de sztem nem jönne vissza Fabregas!Legalábbis még nem!Meg nem is lenne túl nagy üzlet egy saját nevelést visszavenni minimum 30millióér!edeinho írta:off : Ave Drigo![]()
on: hamár ott tartunk h kit igazoljunk( majd nyáron mert most még felesleges, várjuk meg h mi jön ki ebből az évből) akkor Fabregast.
És ráadásul 3 v 4 évvel ezelőttig a Barca adott neki mindent a tudásának nagyrészével bezárólag... aztán nembírt várni még 1 évet és elhúzott. Ha ingyen jön és visszakönyörgi magát, majd akkor jöhet.edeinho írta:off : Ave Drigo![]()
Ez gondolom nekem szólt. Bár túlságosan nem tudtam értelmezni.Lennon írta:figyelj én nem akarok veszekedni!de ha idegesit amit irok akkor ne olvasd el jó kössz!Egyébként lényegtelen szerintem abban igazam hogy (<-- az még elmegy, hogy a vesszőt nem ismered, de mintha egy "van" hiányozna nem?)az utóbbi egy-két évben nem tudtuk meg verni a BL:-ben sem a chealseat sem a liverpoolt(szerintem Liverpoolban nyertünk nem?) és hogy érdtsed a bajnokságban a(nem kell az "a") tavaly is kikaptunk és most is a madridtól.(tavaly egyszer kaptunk ki, és eddig idén is)
Lennon írta:'Igazolásipolitámat" (emmemi? Lio) illetően pedig szerintem mindenki azt gondolja hogy Edmilsonnak,és Guddynak repülnie kéne meg Thuramnak,ja bocs te azt mondtad hogy Thuram fontos védekezőközépályás(<-- nem elég, hogy baromságot írsz, még azt is rosszul) azért van Abidal,Puyol,Marquez,Millito, a kezdőben mi?a keretben is van rajta kivül más védő Zambotta,Oleguer,Sylvinho,...
Ember itt mindenféleképpen frissiteni kell a játékos kereten mert vásároltak ezek olyan játékosokat akikre semmi szükség nincs helyetük vehetnének akik tudnak is valamit de te csak várjad Ronaldinhótól a csodát hát ha 2009-ben 100-os lesz én mégegyszer nem azt monom hogy elkénne adni.Az egyik honlapon az jelent meg hogy Touré azt mondta hogy Drogba ideakar jönni játszanni(Na és? Cicinho meg beszélt msn-en Kaka'-val). Etoval(ő hol játszik?) ha idejönne Európa legerősebb csatársorra és középályás (+p) sorra(-r) lehetne a miénk.
(<--Eto'o és Drogba annyira jók lennének együtt, hogy megoldanák ketten 6 ember szerepét egyszerre?)
Ha kicsit tagolnád az írásodat még olvasható is lenne.Lennon írta:figyelj én nem akarok veszekedni!de ha idegesit amit irok akkor ne olvasd el jó kössz!Egyébként lényegtelen szerintem abban igazam hogy az utóbbi egy-két évben nem tudtuk meg verni a BL:-ben sem a chealseat sem a liverpoolt és hogy érdtsed a bajnokságban a tavaly is kikaptunk és most is a madridtól.
'Igazolásipolitámat" illetően pedig szerintem mindenki azt gondolja hogy Edmilsonnak,és Guddynak repülnie kéne meg Thuramnak,ja bocs te azt mondtad hogy Thuram fontos védekezőközépályás azért van Abidal,Puyol,Marquez,Millito, a kezdőben mi?a keretben is van rajta kivül más védő Zambotta,Oleguer,Sylvinho,...
Ember itt mindenféleképpen frissiteni kell a játékos kereten mert vásároltak ezek olyan játékosokat akikre semmi szükség nincs helyetük vehetnének akik tudnak is valamit de te csak várjad Ronaldinhótól a csodát hát ha 2009-ben 100-os lesz én mégegyszer nem azt monom hogy elkénne adni.Az egyik honlapon az jelent meg hogy Touré azt mondta hogy Drogba ideakar jönni játszanni. Etoval ha idejönne Európa legerősebb csatársorra és középályás sorra lehetne a miénk.
Van FM-topicunk!Lennon írta:ha Wengerék nem engednék el Fabregast akkor vehetnének tehetséges fiatal játékosokat mint pl:Nilmar,Kerlon,Kahlenberg,Nasri,Hunterlaar,Diego,Benzema...Szerintem.
Arra, hogy Valdes megsérül, 50% az esély. Vagy megsérül, vagy nem. Eto'o-ra emlékszel, hogy mikor volt sérült? Mert én úgy emlékszem, hogy egyszer sem. Aztán hipp-hopp, fél év, aztán 3 hónap. Na, akkor hogy is van ez? Jorquera mikor volt eddig sérült amióta itt van? És egyből fél év. Tehát az ilyen 0,00000001%-okkal felesleges dobálózni, ha nem látsz a jövőbe.Oleguer írta:Ha Valdes megsérül, amire kb 0,0001% Az esély akkor is lehett volna még hozni vkit. De én jobban bizok Oierben meg Pauban mint Pintoban.
Ha Valdes megsérül, amire kb 0,0001% Az esély akkor is lehett volna még hozni vkit. De én jobban bizok Oierben meg Pauban mint Pintoban.Sharky írta:De gondolom a vezetőség nem akarta megvárni, hogy mi lesz, ha Valdes megsérül, és mondjuk Oiernek kéne beállni egy elég fontos meccsen. Pl. egy BL-találkozón.... Én örülök, hogy itt van PintoOleguer írta:Nem is emlékszem olyanra egyébként, amikor Valdes sérült volt.