Slither írta:messi1918 írta:
...mindegy az a lényeg,hogy egy magyar nyelvű fórumon légyszíves ne beszéljetek angolul.Ennyi

Vegyétek úgy hogy csak az angolul tudó emberekhez szólok olyankor.
Nem muszáj elolvasni, én sem olvasom el a sok semmitmondó hszt, tegyetek így ti is.
And from now on don't expect me to post in Hungarian for awhile.
Mert

Aki angolul bexél, az többet ér mint egy átlagos forumozo

És ilyenkor te csak a művelt réteget szolitod meg, a por népet hagyod a pitsába
Na álljon már meg a menet

1esek itt azt gondolják, h mert tudnak angolul, egyetemet/főiskolát végeztek, azok sokkal többet érnek mint akinek megvan a 8 általános, 4 első, 4 második. Ez annyira undorito, visszataszito

Ez nem csak a forumra érvényes, hanem ugy általában. Tisztelet a kivételnek
Én is gimnáziumba játok, 2 nyelvet is tanulok, majd ha eljön az idő, én is egyetemre fogok menni, de ettől semmivel sem lexek külömb ember annál, aki egy szakmunkás képző iskolába jár. Én soha nem voltam büxke a tanulmányi eredményeimre, soha nem voltam büxke, h gimnáziumba járok. Mert nekem ezért nem kellett semmit tennem, egyszerüen az Ur kibaxottul jo fejet adott...én kb. 10 éve otthon egy büdös szot nem tanultam, a suliban megirom a házim, azt kész...Az Ur bizony hibázott, amikor nekem sok éxt adott, sok ember sokkal jobban megérdemelné nálam, mert én azt nem haxnálom ki, és nem is fogom a jövőben sem. Ugyanis katonai főiskolára készülök, vagy ha nem is oda m1ek, az egyetem után mindenképpen irány a hadsereg

Mert jo fizikumom van, amira viszont büxke vagyok, mert azt 2 év nehéz munkájával értem el...