Legyen VV úgy sem szokot ő sose lenni.Enrique írta:Man of the Match?
Lehet adni a tippeket, kivételesen ti döntötök.![]()
Bajnoki Mérkőzések 07-08
-
- Capitá del Barça
Próbálok pozitív dolgokat találni a mai meccsben, de nagyon kell keresgélnem
A három ponton, Milito magabiztos játékán és Messi visszatérésén kívül másnak nem nagyon tudok örülni

A három ponton, Milito magabiztos játékán és Messi visszatérésén kívül másnak nem nagyon tudok örülni

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Gyenge meccsen nyertünk. A kevés pozítivum: Henry gólja, Messi visszatérése, a Puyol-Milito tengely magabiztossága, és Valdes jó pillanatban bemutatott bravúrja.
Ennyi.
Ennyi.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Mivel Henry rúgta a gólt, ezért őrá voksolnék.
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én meg akkor ha mind a kettő összejönne....+BL+Bajnokság!+SZÉPJÁTÉKdoki írta:Ha Wenger lenne az edzőnk ,akkor én is.barca99 írta: (ha megvesszük Alvest is bekakilok...)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Na grecki, ez most úgy látszik bejött.
Iniesta kp, Xavi pad, Henry és a fiatalok kezdenek.
(ha megvesszük Alvest is bekakilok...
)
Remélem jó kis meccs lesz, egy 3-0 jó lenne.

(ha megvesszük Alvest is bekakilok...

Remélem jó kis meccs lesz, egy 3-0 jó lenne.

-
- Entrenador del Barça
Valdés, Zambrotta, Milito, Puyol, Sylvinho, Iniesta, Deco, Gudjohnsen, Giovani, Henry és Bojan.
Rotál a "mester".
Iniesta védekező feladatokat kap ezek szerint. Kiváncsi vagyok Deco-ra,remélem elkapja a fonalat.
Sima győzelmet várok.
Rotál a "mester".

Sima győzelmet várok.
-
- Hírhozó-cikkíró
Én most pihiztetném Xavit. Rosszat biztos nem tenne nekli, annyira nincs kirobbanó formában, ráadásul ő talán az egyetlen, aki kimaradt a rotációból.barca99 írta:Értem. Én is így gondolkodtam, viszont akkor Xavi, vagy Deco marad ki?Bár gondolom mostani forma alapján Xavi, de ő meg Rijkaardnál alap ember, nem hinném, hogy pihenne. Deco meg ha ma nem kezd, hogy belelendülhessen... hát... mondjuk meglepődni már tudnék.
![]()
- Ákocka
- Jugador d'estrella
Hát, nem tudom, sárcok, miért vártok ennyire sima győzelmet. Persze, én is győzelmet várok, de szerintem nehezebb lesz, mint gondolnátok. Még akkor is, ha visszatér Messi.
A Racing számukra felettébb előkelő 6. helyen tanyáznak. Nagyon kevés gólt kapott eddig, kevesebbet, mint például az Espanyol. Igaz, nem is rúgtak sokat. Nem véletlen, hogy 0-0-át játszottunk velük. Persze, most nem az lesz.
De gólzáporra azért senki nem számítson. Mondjuk elhihetitek, hogy boldog lennék, ha a csapat rámcáfolna. 
A Racing számukra felettébb előkelő 6. helyen tanyáznak. Nagyon kevés gólt kapott eddig, kevesebbet, mint például az Espanyol. Igaz, nem is rúgtak sokat. Nem véletlen, hogy 0-0-át játszottunk velük. Persze, most nem az lesz.

Értem. Én is így gondolkodtam, viszont akkor Xavi, vagy Deco marad ki?
Bár gondolom mostani forma alapján Xavi, de ő meg Rijkaardnál alap ember, nem hinném, hogy pihenne. Deco meg ha ma nem kezd, hogy belelendülhessen... hát... mondjuk meglepődni már tudnék.

az utolsó soroddal egyetértek!:Dlionelmessi19 írta:Nos, ami a csatársort illeti, amit felvázoltam, kicsit meggondoltam magam.
----Giovani-------Henry--------Iniesta----
Ezt kezdetném... majd félidőben cserélném be Messit és Bojant egyszerre
---Messi------Bojan------Henry---
És Iniesta-Deco-Xavi hármas leggyengébbik teljesítményt nyújtó játékosára cserélném Messit, Bojant pedig Giova helyére.
Amúgy laza kis meccsre számítok, ismét 3-4 gólnyi különbségre.
Madridban meg egy jó kis Real verés végbemehetne már...
Szerintem 1-2 gól lesz a diferencia a javunkra!
-
- Hírhozó-cikkíró
Azzal a résszel tökéletesen egyetértek, hogy nem látnád szívesen Touré posztján. Az számomra is teljesen érthetetlen, hogy Rijkaard miért szokta ott is bevetni. (Többször leírtam már ezt korábban.) Én viszont nem a vkp helyére tenném, hanem az egyik szervező középpályás poziját bíznám rá. Kicsit kezdem azt érezni nála, hogy nem igazán tudja, hogy mikor, hol merre, és hogyan kell játszania, annyira pakolgatja Rijkaard összevissza. Még mindig az egyik legjobb teljesítményt nyújtja a csapatból, de már nem annyira, mint néhány héttel korábban. Ha ez sokáig így megy még, akkor szerintem őt is eléri a formahanyatlás.barca99 írta:Én meg sokkal szívesebben látnám Iniestát R10 posztján, mint Touré posztján.Egy ilyen támadót kár védekezésre "pazarolni". Bár 'sse tudja.
Én meg sokkal szívesebben látnám Iniestát R10 posztján, mint Touré posztján.
Egy ilyen támadót kár védekezésre "pazarolni". Bár 'sse tudja.

-
- Hírhozó-cikkíró
Én annak örülnék a legjobban, ha Iniesta visszakerülne a középpályára és együtt játszana Henry a két tinivel. Velük szemlátomást nagyon jól megértette magát mind az előszezonban, mint eddig az idényben, már amikor erre lehetőségük volt. (Nem túl sok.)
Gudjohnsen mostanában tényleg elfogadható teljesítményt nyújt, ennek ellenére azt szeretném, ha Andrés barátunk menne a helyére.
Gudjohnsen mostanában tényleg elfogadható teljesítményt nyújt, ennek ellenére azt szeretném, ha Andrés barátunk menne a helyére.
- Andris
- Adminisztrátor
Nos, ami a csatársort illeti, amit felvázoltam, kicsit meggondoltam magam.
És Iniesta-Deco-Xavi hármas leggyengébbik teljesítményt nyújtó játékosára cserélném Messit, Bojant pedig Giova helyére.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Sima meccset várok (és real vereséget).
Első félidőben legalább a vezetést megkell szerezni, aztán rúgunk még 1 v 2gólt.
Majd vmikor beáll Messi, jól megünnepeljük, talán láthatunk tőle vmi szépet.
Remélem Márquez jobb teljesitményt nyújt majd, szegény épp kezdett elfogadhatóan játszani hátul, aztán előrébb került és nagyon pontatlan volt (a Sevilla ellen).
Deco-tól sokat várok, most már ideje nagyobb sebességre kapcsolnia, bizom benne, hogy Henry és Iniesta is tartja jó formáját.
OFF: közben madridban már bunyó van
Első félidőben legalább a vezetést megkell szerezni, aztán rúgunk még 1 v 2gólt.
Majd vmikor beáll Messi, jól megünnepeljük, talán láthatunk tőle vmi szépet.
Remélem Márquez jobb teljesitményt nyújt majd, szegény épp kezdett elfogadhatóan játszani hátul, aztán előrébb került és nagyon pontatlan volt (a Sevilla ellen).
Deco-tól sokat várok, most már ideje nagyobb sebességre kapcsolnia, bizom benne, hogy Henry és Iniesta is tartja jó formáját.
OFF: közben madridban már bunyó van

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
De Messi is megmondta,19 évesen,hogy amíg fiatal vagy teljes erőddel azon vagy hogy teljesüljenek az álmaid,és nem is gondolkodnak a fiatalok azon,hogy még mennyi idejük van.Úgyhogy mondhatod Gionak:"Ráérsz,nem kell sietni".Nagyon nem érdekelné,mert fiatal és menne mnne rúgná a gólokat.csipa19 írta:Hát az valóban igaz hogy Giovanni néha kicsit önző..nagyon szeretne már gólt lőni hisz ez Bojannak már sikerült így lehet tényleg le akarja körözni Gio Bojant...nem tudom...jó játékosok és még fiatalok is ez a lényeg...még rengeteg idejük van....
Ezt szeretné dehát nem nagyon megy neki.....

..................................
Hát az valóban igaz hogy Giovanni néha kicsit önző..nagyon szeretne már gólt lőni hisz ez Bojannak már sikerült így lehet tényleg le akarja körözni Gio Bojant...nem tudom...jó játékosok és még fiatalok is ez a lényeg...
még rengeteg idejük van....

teljesen egyetértek én is, csak sajnos csatár létére sokat szabálytalankodik 

- Fernando
- Llegenda del Barça
Giovaninál nem pont ezt érzem, inkább Bojannál, Giovani nekem kicsit önző mintha versengeni akarna Bojannalcsipa19 írta:bizony bizony Giovanni a szívét kiteszi a pályára úgy tud küzdeni...jelenleg ez hiányzik Ronaldinho-ból is..szerintem....

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)