Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
meg lehet oldani, de nem az a két admin feladata, hogy neveket cseréljen, ezért nem lehet. Userek meg gondolom érthető, hogy nem kaphatnak ilyen jogot, sok félreértésre adna okot.ozsimiki írta:Nekem ezzel semmi gondom sincs,de emlékszek vmi olyanra,h ezt nem lehet kivitelezniHomér írta: sehol. megsajnáltam hogy bambuljátokVagy csak az egyszerűség kedvéért nyilatkoztátok le ezt a megfelelő topicokban
![]()
Nekem ezzel semmi gondom sincs,de emlékszek vmi olyanra,h ezt nem lehet kivitelezniHomér írta: sehol. megsajnáltam hogy bambuljátok
La Pulga írta:Homér írta: bambuljátokkáromkodásra (a q.r.va akkor is k..u..r..v..a,![]()
Nem is nevet akartam változtatni, kicsit gunyosan megjegyztem valamit, szerintem rajtad kivül mindenki értette.Drigo írta:Te már így is eleget kaptál, ha még így sem kapsz új nevet, akkor, fölöslegesOleguer írta:Akkor légszi engem is kezdjetek el. Nevet szeretnék cserélni.![]()
![]()
Te már így is eleget kaptál, ha még így sem kapsz új nevet, akkor, fölöslegesOleguer írta:Akkor légszi engem is kezdjetek el. Nevet szeretnék cserélni.![]()
Te meg miért ezt választottad, ez nem kívánságműsorOleguer írta:Nem ezt kérdeztem, hanem azt hogy akkor miért kicsivel írtad?
A bennfentesek már tudják, honnan kaptam ezt a becenevet.Varga Tamás írta: Igen, a greckit kisbetűvel szoktam írni, de a Marcit soha nem láttad tőlem kicsivel. Gondolom, nem a világhírű, és a jégkorongsport egyik halhatalanjához van személyesen szerencsénk? Mert úgy vélem, utána választottad ezt a nicknevet szabadon. Vagy, tévednék? Kedves Wayne
sehol. megsajnáltam hogy bambuljátokOleguer írta:Tamás! Hol tudtál nevet változtatni? Vagy ez nekünk mezei fórumozónknak nem megengedett?Varga Tamás írta:Azt gondolom, ettől kezdve enm kell senkit külön kérnem a nagybetű alkalmazására.
Tamás! Hol tudtál nevet változtatni? Vagy ez nekünk mezei fórumozónknak nem megengedett?Varga Tamás írta:Azt gondolom, ettől kezdve enm kell senkit külön kérnem a nagybetű alkalmazására.
Nem ezt kérdeztem, hanem azt hogy akkor miért kicsivel írtad? Terelni azt szépen tudsz.Varga Tamás írta: Oleguer!
Attól, hogy ott kisbetűvel van, örömmel venném, ha nagybetűvel írnátok.
Igen, a greckit kisbetűvel szoktam írni, de a Marcit soha nem láttad tőlem kicsivel. Gondolom, nem a világhírű, és a jégkorongsport egyik halhatalanjához van személyesen szerencsénk? Mert úgy vélem, utána választottad ezt a nicknevet szabadon. Vagy, tévednék? Kedves Waynegrecki írta:Tamás!
Én vagyok speciel a legjobb példa erre, mivel én annak idején szándékosan regeltem kis betűvel. /Megszokásból, e-mail cím, ne rontsam el bejelentkezéskor, stb./
Éppen ezért, kihasználom a pillanatot és megkérek mindenkit, nyugodtan használja a nevemet kisbetűvel. Egyébként is olyan furcsa látni nagy kezdőbetűvel a "nevemet". Komolyan!
Simán emléxem, hogy kisbetűvel írtad a nevemet. Kereshetek rá példát is, de úgy gondolom fölösleges.
És tényleg így regeltél. Ilyeneken fennakadni. És továbbvinni. Felnőtt fejjel. Na mind1, ti tudjátok.
A szlangvanéz egy kicsiny de annál büszkébb törzs,amely Tibet egy rejtett fennsíkjárol származik.Sajnos a kínai terjeszkedés miatt el kellett menekülniük szülőföldjükröl.Létszámuk elég kicsi és szétszóródtak,de többnyire tartják a kapcsolatot egymással.varga tamás írta: Az a szlangvanéz meg mi a fene?
Ne haragudj, Marci! De, én úgy gondolom: ha én megadom a tiszteletet a fórumozó társaimnak, hogy nevüket nagy kezdőbetűvel írom, akkor a kölcsönösség elvét elvárhatom. Szerintem.grecki írta:Nem akarok nagyon belefolyni ebbe, de Tamás, nem gondolod, hogy ez iszonyú gyerekes reakció?varga tamás írta:Rendben van, csongor.
Egy 31 éves férfiembertől meg aztán pláne.
Tamás!varga tamás írta:Rendben van, csongor.