Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fullmetal alchemist-nél, Trigun-nál, Inuyasha-nál ellenben nagyon jól eltalálták a magyar hangokat (legalábbis szerintem). Sajnos mostanában kevés időm van animét nézni, de az FMA-ra mindig szakítok időt.Tim írta:Anime fanoknak(akik eddig nem fedték fel magukat) ajánlom az animaxon a Bleach című sorozatot,sajnos borzalmas lett magyar szinkron.
Nem is értem miért kell erőltetni,ha ilyen silány munkát végeznek
"Élőben" nyomom, az első mozit és OVA-kat is megnéztem már.Tim írta:Anime fanoknak(akik eddig nem fedték fel magukat) ajánlom az animaxon a Bleach című sorozatot,sajnos borzalmas lett magyar szinkron.
Nem is értem miért kell erőltetni,ha ilyen silány munkát végeznek
Nekem pont az ellenkezője jött le róla...vhogy nem fog meg,de izlések és pofonok...Saint Germain írta:A sorozat, rtl-en odaát címmel?Saviola írta:Supernatural..most kezdtük el..nagyon üt.
Ha arra gondoltál, az tényleg kiváló. Az egyik kedvencem.
Igen az az, énis nagyon szeretem. Megvan az I évad dvd-n a 2. most megy a tv-ben.Saint Germain írta:A sorozat, rtl-en odaát címmel?Saviola írta:Supernatural..most kezdtük el..nagyon üt.
Ha arra gondoltál, az tényleg kiváló. Az egyik kedvencem.
4-et láttam ezek közül: Kazaam, Crossover, You got served, Epic Movieraulreal írta:Minden idők 100 legrosszabb filmje
számomra a DNA az amit láttam:
http://www.imdb.com/title/tt0118912/
amit képesek voltak magyarországon Ragadozó 3 -ként vetíteni hogy valaki megnézze
A sorozat, rtl-en odaát címmel?Saviola írta:Supernatural..most kezdtük el..nagyon üt.
Annyi a köze van az egésznek - ha jól emlékszem -, hogy jópár jelenetet Fóton vettek fel! Ennyi, semmi más.VIII.Henrik írta:Azt nem tudtam, hogy itt forgatták. Nem láttam a filmet, így megkérdezem, azért van köze legalább Közép-Európához a történetnek?
Viszont nem hiszem, hogy egy Bond filmet itt forgattak volna. Valaki? Ebben az esetben erősen gyanítom a nem megfelelő utánjárást (így szépen megfogalmazva).
Tévedsz! A kellékeseknek kellett színes zászlókat előkeríteni, hogy feldíszítsék a várat. Így került közé a magyar zászló is...VIII.Henrik írta:Régebben a beharangozójában láttam én is. Egyszerűen csak arról van szó szerintem, ami az egyik Bond-filmben is megtörténhetett, amikor vmi szovjet utódállam elégedetlenkedő "pór népének" kezébe magyar zászlókat nyomtak.
Ez nekem szólt?Szandi írta:Nem mondod komolyan, h beírtad, h gagyi lovag?
VIII.Henrik írta:Régebben a beharangozójában láttam én is. Egyszerűen csak arról van szó szerintem, ami az egyik Bond-filmben is megtörténhetett, amikor vmi szovjet utódállam elégedetlenkedő "pór népének" kezébe magyar zászlókat nyomtak.
Ha jól emlékszem, akkor Fóton forgatták.barca99 írta:Pénteken volt a Gagyi Lovag c. film a tévében. Nem tudjátok, van annak vmi magyar vonatkozása? Mert dögöljön meg a lovam, ha nem láttam benne magyar zászlót.Tuti, mert még a címer is rajta volt. Viszont a film elvileg az középkorban játszódik. A várfalon ott volt, 90 fokkal elforgatva. Igaz nem láttam a filmet, lehet magyarok is voltak benne (bár kötve hiszem
)
So-so tud erről vki vmit?