Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ostoba, de ez komolyan nem lehet több 10-12 évesnél, mert annyira gyengén ír, és ez nem figyelmetlenség, azért egy idősebb ember nem ír így, de kijavítottam, kiváncsi vagyok mit szól. Nemtom mire ez a nagy Kerlon mánia, tettem is egy ?-tZozzy 5 írta:Ennek a Lennonnak kicsit nagy az arca. Múltkor már Daniba is belekötött a kemény 3 hozzászólásával...
Biztos elnyelte a rendszer az Eto'oból az " 'o "-tLennon írta:Miért nem mentek tanároknak?Érdekes amikor írtam én nem hagytam ki egy betűt sem...
Nekem igazából mind1. Nem egy új modit támogatok, hanem redmillert, szerintem ő jól tolná. Ha más jelentkezne, akkor valszeg én is nemet mondanék, mert ugye ha múltkor is csak 1 kellett...De akkor vegyétek úgy, hogy én a nem-re és igen-re is szavazokVito írta: biztos kell most mégegy modi?
Megkérlek rá, hogy töröld, ha úgy látod jónak. NEm kell kérdezgetni, mire megteszed, már kitörölte más, s nem lesz meg az örömödZozzy 5 írta:Srácok, ennek a Godjonzen gyereknek nem kezdhetem el törölgetni a baromságait?![]()
![]()
Bannoljuk már ki, provokatív hülyeség az összes megmozdulása...
ugyanez a véleményemEnrique írta:Szavazzuk meg, jobbat nem tudok.
Én támogatnám, HA nem lennénk elegen, de pl. Slithert sem vettük fel nemrég, mert 1 új mod elég volt.
Ha valaki helyett keresünk valakit, az megint más, de nem erről van szó.
Tehát nem.
Nem tartom névváltoztatásnak mert nem Kubala99 lett a varga tamásból, csak a betűket növeltem meg.Enrique írta:Red? Nem tudom, most elegen vagyunk, én ezért nem támogatom.
Rhynn!
Nem volt egy megfontolt döntés megváltoztatni VT nevét, mert többen is kérték korábban, hogy nekik is lehetne-e esetleg, de akkor azt mondtuk (meg korábban is), hogy nem.
Úgyhogy a következetesség ugrott, most akkor tessék megváltoztatni a többiekét is.
Zozzy 5 írta:Nem, én legszivesbben törölném az összes egybefolyt, megfogalmazatlan és ráadásul baromságot tartalmazó "háromháeszesek" gyíkságait. Ez eddig nem volt jellemző, ezért tartottam magam, de látom, hogy Daninál is kezd elszakadni a cérna, ahogy még jópár embernél ezügyben is. A fórum színvonalának visszaesésében nagy szerepet játszanak az ilyenek. Én azt mondom, intézkedjünk, és mostantól töröljük az ilyeneket!Drigo írta: Amúgy csak engem idegesít, hogy átlagon aluli a helyesírása, és még baromságokat is írogat?
Nem, én legszivesbben törölném az összes egybefolyt, megfogalmazatlan és ráadásul baromságot tartalmazó "háromháeszesek" gyíkságait. Ez eddig nem volt jellemző, ezért tartottam magam, de látom, hogy Daninál is kezd elszakadni a cérna, ahogy még jópár embernél ezügyben is. A fórum színvonalának visszaesésében nagy szerepet játszanak az ilyenek. Én azt mondom, intézkedjünk, és mostantól töröljük az ilyeneket!Drigo írta: Amúgy csak engem idegesít, hogy átlagon aluli a helyesírása, és még baromságokat is írogat?