Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Találd már meg Henryt is ezért, nem vol olyan nagyon jó pozícióban ahonnan fejelt, más is hagyott már ki ilyet!Varga Tamás írta:Azért Henry-nak 2 méterről illett volna eltalálnia akaput fejjel.
És egy felhívás: akinek sikerül valami elképzelést tatlálni a játékunkban, az szóljon.
Én úgy tudom, hogy a MacOS X unix rendszer, arra pedig tehetsz fel linuxos progikat.roonie írta:Na még akkor egy utolsó off: szóval azokat megnézegettem, és nem nagyon találtam alternatívát, de ettől függetlenül gondoltam hátha tud valaki valamit, vagy esetleg van itt másnak is apple gépe és tud nekem segíteni. de majd máshol utánanézek. azért köszi:)
ON
jó meccsnézést.
Lentebb már Drigo leírta hogy milyen lehetőségek vannak a meccsnézésre. Ha egyik se jön be akkor így jártál sajnosroonie írta:Minden helyzetről tudósítást kérek. Kösszi
Egyébként most így utánanéztem de nem találtam megoldást magamnak, van sopcast, vagy hasonló progi amivel tudok meccset nézni Mac-re?
Hát jó de azért az Innyesztázás meg Óóóónrizás, és a Militho-zásról már szót se ejtsekNiki93 írta:Ja, mikor megszólalt, hogy kitartást a hölgyeknek...![]()
Hát, inkább Világi.