Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1 szó: Rijkaardgrecki írta:Egyszerűen nem értem, hogy Henrik miért nem kap egyetlen szabit sem. Az Arsenalban nem egy, nem kettő gólt akasztott már pontrúgásból.
Ami számomra a legdühítőbb, hogy még Márquez is előtte van a rangsorban. A mexikóinak is jó rúgótechnikája van, szerzett is már több gólt szabiból, de ennyire nélkülözni a franciát ebben a műfajban, az számomra teljesen felfoghatatlan.
Nekem is ez volt az első megérzésem...Andrisveres írta:a gólöröm azért volt sztem h "cikizze" a bojant meg gio-t h ők még pelust hordanak vagy vmi ilyesmi
Henry végre jól játszik,lehet hogy nem olyan gyors,de azért biztos lefutna pár embert.....!!!Én drukkolok neki hogy majd újra magára talál nálunk!!!CFirpo3 írta:Henry mostmár nem olyan gyors, mint régen, és anélkül nem tud olyan jól cselezni. Szerintem egyébként mostanában jól játszik.
Hát még szerencse,h nem a tizenéveseknél volt a rutin,és a több ész a focihoztudomka958 írta:ma is ő volt a rutin és az ész a támadószekcióban....
nagyon sokat nyertünk vele!
barca99 írta:Henry, mint balszélső?
2002-es VB... nc.
Henry csatár volt a 2002-es VB-n, igaz csak egy kicsivel több, mint 1 meccs eréig, mivel a 2. meccsen kiállítottákbarca99 írta:Igen. Abban a pozícióban neki is (bár az egész francia válogatottnak) nagyon rosszul ment.
Henry bal szélen, Djibril pedig csatár.
Nekem tökmind1,h rúg e,csak nyomja olyan jól,mint múltkor...unikornis írta:Bizok benne én is,hogy rúg egy gólt.Nagyon megérdemelné a srác
Túl sok agysejtemet pusztítottam mostanában, így bevallom férfiasan, hogy nem emlékszem. Henry balszélsőt játszott volna a 2002-es vb-n? A franciák nem igazán villogtak, hogy finoman fogalmazzak...barca99 írta:Henry, mint balszélső?
2002-es VB... nc.