Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak akkor figyeljünk oda, hogy mindíg utánad szóljak hozzá, és akkor a két avatarból kb. összejön a teljes kép, kicsi szakadássalChris0527 írta:Az alját meg csináld meg nekem. Persze csak vicc volt
.
Helyes a bőgés, oroszlán! Egyetértek! A leadás előtt egy-két órával elegendő belinkelni a kész művet.Chris0527 írta:Én mint zsűri ajánlanám hogy a beküldési határidőig ne linkelgessétek be a képeket mert így a többiek tudnak mire számitani...Sztem az utolsó egy két órában elég mégha kész is van már. A másik hogy én majd akkor fogok értékelni és nem akarok ennyi oldalt visszakeresni amennyi itt egy hét alatt összejön.
Akkor javítsd ki!torrentkiller írta:Köszi, én is észre vettem....Perrero írta:t.killer nem vok zsüri de az etoosbol mintha hiányozna vmi
Igen ezt tudtam de azért kösziSharky írta:Az avatar, ami a neved alatt van kép, a sig az az aláírásképedBányász írta:Bocsánat,h beleszólok,de fogalmam sincs mi a különbség egy avatar és egy sig között...![]()
Valaki felvilágosítana??Köszi
Az avatar, ami a neved alatt van kép, a sig az az aláírásképedBányász írta:Bocsánat,h beleszólok,de fogalmam sincs mi a különbség egy avatar és egy sig között...![]()
Valaki felvilágosítana??Köszi
Köszi, én is észre vettem....Perrero írta:t.killer nem vok zsüri de az etoosbol mintha hiányozna vmi
Az egy avatar!Varga Tamás írta:Bence!
A csak hollós sig nem része versenynek, gondolom. Amin mindhárom témát egyszerre dolgoztad fel, az része a versenynek. Igaz?
Akkor legközelebb Téged kérlek megSlither írta:Az sem megy egyedül?Zozzy 5 írta:A hollós nem teljes egészében az ő műve, az csak egy guglis kép. Csak megkértem, hogy a Beautiful world-os felirat pingálja ráAzért annyira nem bonyolult...
Az sem megy egyedül?Zozzy 5 írta:A hollós nem teljes egészében az ő műve, az csak egy guglis kép. Csak megkértem, hogy a Beautiful world-os felirat pingálja rá