Tim írta:Egyébként abszolút igaz! Valamiért az LG íróknak rossz híre kelt,mert mindenkinek volt ismerőse akinek ilyen volt és azzal gond volt..stb
Én a probléma okát a lemezben keresném,tényleg gyenge minőség max söralátétnek használható! Ha kell tudok adni linkeket "kocka" fórumokról ahol arról vitáznak melyik lemez a legjobb..
Általában a verbatim a győztes,de a tdk is jól szerepel(nekik az is fontos hogy ki gyártotta,melyik széria

)Na és persze +,vagy- sem mindegy.
Szerintem tegyél próbát egy másik márkával,és ha működik akkor egyértelmű mivel van gond

Na én is hasonlókat írtam, szerintem is a lemezzel lehet a gond, mint ahogy régebben a TDK-val volt amikor volt az LG-s bugi. A TDK meg nagyon hullámzó megbízhatóan indult, de jött a nem működő idpőszak és most megint a megbízhatóság.
Da ha a DVD íród nem tudja írni, akkor ajánlanám az alkoholos filcet, az mindent kitünően ír, és már egy elsős is tudja olvasni
Azért egy admin tanácsát illik megfogadni javascript:emoticon(':-
Whistle . Örülök, hogy nincs gond Ákos, egyébként ha bárkinek baja lenne a DVD-vel én visszaveszem azokat. Már jópár ezer megfordult a kezemben és eddig egyetlen egy hibáról hallottam: haver házi orvost írt a DVD-re és egy részt nem tudott utána visszanézni, de gyanitom ez sem a lemez hibája, mert a többi működött, már nem emlékszem, hogy mondta-e, hogy utána seikrült-e, hülyeséget meg nem akarok mondani. De eddig senkinek nem volt még gondja a lemezekkel.