chi omega írta:Pontosan!antiimperialista írta:Mi lenne, ha inkább arra válaszolnál, amit neked írtam?Frányó István írta:És ezzel a selejtezőcsoporttal nem kell sztem előhozakodni, mert azt mindenki elmondta, h VP nem a mostanra épít csapatot!
Ő a legjobb választás!
Nehogy már az a báb legyen a legjobb választás, aki az eb-selejtezők alatt fennhangon hirdeti, hogy a vb-selejtezőkig a válogatottnak nincs tétmeccseEgy válogatottnak minden meccs tétmeccs... Azért jó, mert söpri le magáról a felelősséget?
Mezey kolléga meg leírta helyettem, amit még akartam.
Feladom, Pista, veled nem érdemes vitatkozni. Ha érvelnél, több örömem lelném a dologban. További jó mindent!
azt is hangsúlyozza, hogy minden meccset meg akar nyerni. csak épp egy darabig még nincs esélyünk a kijutásra, ez a keret egyelőre nem jogosít fel minket semmilyen reményekre. ellenben pár éven belül feljogosíthat, mert nagyon tehetséges fiatalokról beszélünk. most már a legjobb bajnokságokban is készenlétben állnak a játékosaink, ha csak pár befut belőlük az elkövetkezendő 3-4 évben (és pl németh még csak akkor is 21 lesz!!!), már lesz sanszunk. nem is beszélve az olyan játékosokról, mint hajnal, aki ugye dortmundos lesz, ami már komoly fegyvertény, vagy dzsudzsák, aki előtt nagy jövő áll a PSV-ben. vagy buzsáky, aki fel fog jutni a PL-be a QPR-rel, ebben biztos vagyok.
a premier league-es utánpótlásunk eleve csinos: bolton, west ham, newcastle, aston villa, liverpool..
értsd meg: várhidi csak realista. és pont ezért nem báb. kisteleki azt mondja, hogy a válogatottnak van esélye a 2., de kis szerencsével az 1. helyre is a VB-selejtezőcsoportban. várhidi ilyet SOHA nem mondott, sőt. ennyit arról, hogy báb...
Magyar Válogatott
-
- Jugador del Barça
azt is hangsúlyozza, hogy minden meccset meg akar nyerni. csak épp egy darabig még nincs esélyünk a kijutásra, ez a keret egyelőre nem jogosít fel minket semmilyen reményekre. ellenben pár éven belül feljogosíthat, mert nagyon tehetséges fiatalokról beszélünk. most már a legjobb bajnokságokban is készenlétben állnak a játékosaink, ha csak pár befut belőlük az elkövetkezendő 3-4 évben (és pl németh még csak akkor is 21 lesz!!!), már lesz sanszunk. nem is beszélve az olyan játékosokról, mint hajnal, aki ugye dortmundos lesz, ami már komoly fegyvertény, vagy dzsudzsák, aki előtt nagy jövő áll a PSV-ben. vagy buzsáky, aki fel fog jutni a PL-be a QPR-rel, ebben biztos vagyok.antiimperialista írta:Mi lenne, ha inkább arra válaszolnál, amit neked írtam?Frányó István írta:És ezzel a selejtezőcsoporttal nem kell sztem előhozakodni, mert azt mindenki elmondta, h VP nem a mostanra épít csapatot!
Ő a legjobb választás!
Nehogy már az a báb legyen a legjobb választás, aki az eb-selejtezők alatt fennhangon hirdeti, hogy a vb-selejtezőkig a válogatottnak nincs tétmeccseEgy válogatottnak minden meccs tétmeccs... Azért jó, mert söpri le magáról a felelősséget?
Feladom, Pista, veled nem érdemes vitatkozni. Ha érvelnél, több örömem lelném a dologban. További jó mindent!
a premier league-es utánpótlásunk eleve csinos: bolton, west ham, newcastle, aston villa, liverpool..
értsd meg: várhidi csak realista. és pont ezért nem báb. kisteleki azt mondja, hogy a válogatottnak van esélye a 2., de kis szerencsével az 1. helyre is a VB-selejtezőcsoportban. várhidi ilyet SOHA nem mondott, sőt. ennyit arról, hogy báb...
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ehhez a vitához annyit fűznék a magam részéről:
1. Matthaus elküldése szerintem sem volt jó húzás. A jelenlegi csapat alapjait ő rakta le. Ezek tények.
2. Torghelle ellenben borzasztó. Aki vmilyen szinten játszott már életében, tudja miről beszélek.
1. Matthaus elküldése szerintem sem volt jó húzás. A jelenlegi csapat alapjait ő rakta le. Ezek tények.
2. Torghelle ellenben borzasztó. Aki vmilyen szinten játszott már életében, tudja miről beszélek.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Jugador del Barça
Egyrészt, ahhoz szólok hozzá, amihez akarok, ha nem akarod, h hozzászoljak, küldd el pü-ben. Ez a fórum lényege, h egy adott kérdésben mindenki elmonhatja a véleményét.antiimperialista írta:Mi lenne, ha inkább arra válaszolnál, amit neked írtam?Frányó István írta:És ezzel a selejtezőcsoporttal nem kell sztem előhozakodni, mert azt mindenki elmondta, h VP nem a mostanra épít csapatot!
Ő a legjobb választás!
Másrészt Várhidit minden futballhoz értő ember támogatta még anno, és most is (ezzel nem arra akartam kilyukadni, h Te nem értesz hozzá, én meg igen, hanem pl. Nyilasira gondoltam)! Én a múltkor hallottam nyilatkozni, ahol azt mondta, h minden meccsnek jelentősége van a csapatjáték fejlesztése és az önbizalom növelése szempontjából!
És pont rá ne mondjuk már azt, h söpri le magáról a felelősséget, mert asszem ő az egyetlen, aki minden 'mit is' ? képes szó nélkül tűrni, mert a csapat érdekeit nézi, és tudja, h ebben a fertőben teljesen értelmetlen leállni vitatkozni!
Ja, és ő az egyetlen, aki megtiszteltetésnek veszi a kapitányi kinevezést, minig elmondja, h ez a szakma csúcsa, ennél többre edző nem vágyhat! nála télleg el tudom hinni, h ez szenvedély, és elhivatottság!
-
- Director del Fútbol
Mi lenne, ha inkább arra válaszolnál, amit neked írtam?Frányó István írta:És ezzel a selejtezőcsoporttal nem kell sztem előhozakodni, mert azt mindenki elmondta, h VP nem a mostanra épít csapatot!
Ő a legjobb választás!
Nehogy már az a báb legyen a legjobb választás, aki az eb-selejtezők alatt fennhangon hirdeti, hogy a vb-selejtezőkig a válogatottnak nincs tétmeccse

Azt, ha egy csapatban (szinte) mindenki 21-22 éves, nem fiatalításnak, hanem öngyilkosságnak hívják.
-
- Jugador d'estrella
Sztem Lótár alatt szépen játszott a válogatott, ennél többet nem nagyon lehetett elvárni, eredményességről meg már 20 éve nincs mit mondani. Alapcsapata meg többek között azért nem volt, mert minden klubvezető ott akasztott be ahol tudott, jó magyar szokás szerint. ( Aki emlékszik, tudja hogy Henket is mindenki próbálta szivatni amíg itt volt, a mesteredző egervárival az élen) Az eredményessége tényleg vitatható úgy áltlában, de vedd azt is figyelembe hogy csupa mission impossibile munkát vállalt, úgy is felfogható hogy bejárja a szamárlétrát, nemúgy mint mondjuk a Klinsmann.
-
- Jugador del Barça
Azért a német 2. osztályt nem szerencsés az angol 2. osztállyal összehasonlítani! A fiatalítást illetően me lehet, h Matthaus-nál is volt két 20 éve, de nála nagyon sokan megfordultak, amúgy meg fiatalításnak az számít, amikor a csapatban (szinte) mindenki 21-22 éves, de egyébként olvass vissza bmilyen újságot, nézz meg bmilyen műsort, vagy kérdezz meg nálam okosabbakat, h kinek a jelszava volt az , h fiatalítsunk! Ezen kár vitatkozni.antiimperialista írta:1. Vessük össze:Frányó István írta:1. Torghellét <-> Priskint
2. Arról meg asszem nem kéne vitatkozni, h ki hirdette meg a fiatalítást, mert aki nem ismeri el, h Várhidi, az nincs képben.
3. Kistelekit meg el kéne küldeni a ....ba
Torghelle - német 2. osztály - házi gólkirály (+ jópár gólpassz)
Priska - angol 2. osztály - legtöbbször a kispadra se fér oda, csak nagyon ritkán játszik
Melyik a jobb?
2. Pont te nem vagy képben...
3. Ezt csak azért tettem bele, hogy ne csak cáfoljam a szavaidat, ebben egyetértünk.
-
- Jugador del Barça
1) Ennek a sportnak nem több pénz és szponzor kellene, hanem a meglévő pénzt kéne jól fölhasználni, nem zsebretenni! Vagy visszamenni amatőr szintre, és akkor az maradna, akit télleg a sport szeretete érdekel!antiimperialista írta:1. Matthäus fizetését a szponzorok állták, azokból pedig volt bőven, ergo olcsóbb volt. Amikor pedig elküldték, ezek a támogatók szépen el is húztak. Így is úgy gondolod, hogy Loddár drágább volt?Kalap1988 írta:1. Matthaus tízszer drágább volt.
2. A másik,h lehet nála mutatkoztak be az általad említett játékosok ,de nem nagyon játszottak.Az elős három pedig nem olyan fiatal már,h Matthaus jó szemére hivatkozhassunk(Gera,Hajnal és Huszti hármasra gondolok.
2. Ezek az emberek alapemberek voltak Matthäusnál, ha nem voltak sérültek, esetleg eltiltva, mindig játszottak. A kedvedért kikerestem:
Matthäus 2004-től volt szövetségi kapitány. Gera akkor 24 éves volt, ő lett a csapatkapitány nála.
Juhász és Huszti 21-21 évesek voltak.Szerintem az fiatalnak számít.
Ja, és Loddárral nem a 6. helyen végeztünk egy olyan csoportban, ami a mostaninál lényegesen erősebb volt.
2) Matthaus-nak nem volt alapcsapata, meg amúgy is edzőként nulla, ézzel asszem kár vitatkozni.
És ezzel a selejtezőcsoporttal nem kell sztem előhozakodni, mert azt mindenki elmondta, h VP nem a mostanra épít csapatot!
Ő a legjobb választás!
-
- Director del Fútbol
1. Matthäus fizetését a szponzorok állták, azokból pedig volt bőven, ergo olcsóbb volt. Amikor pedig elküldték, ezek a támogatók szépen el is húztak. Így is úgy gondolod, hogy Loddár drágább volt?Kalap1988 írta:1. Matthaus tízszer drágább volt.
2. A másik,h lehet nála mutatkoztak be az általad említett játékosok ,de nem nagyon játszottak.Az elős három pedig nem olyan fiatal már,h Matthaus jó szemére hivatkozhassunk(Gera,Hajnal és Huszti hármasra gondolok.
2. Ezek az emberek alapemberek voltak Matthäusnál, ha nem voltak sérültek, esetleg eltiltva, mindig játszottak. A kedvedért kikerestem:
Matthäus 2004-től volt szövetségi kapitány. Gera akkor 24 éves volt, ő lett a csapatkapitány nála.
Juhász és Huszti 21-21 évesek voltak.Szerintem az fiatalnak számít.
Ja, és Loddárral nem a 6. helyen végeztünk egy olyan csoportban, ami a mostaninál lényegesen erősebb volt.
-
- Director del Fútbol
1. Vessük össze:Frányó István írta:1. Torghellét <-> Priskint
2. Arról meg asszem nem kéne vitatkozni, h ki hirdette meg a fiatalítást, mert aki nem ismeri el, h Várhidi, az nincs képben.
3. Kistelekit meg el kéne küldeni a ....ba
Torghelle - német 2. osztály - házi gólkirály (+ jópár gólpassz)
Priska - angol 2. osztály - legtöbbször a kispadra se fér oda, csak nagyon ritkán játszik
Melyik a jobb?
2. Pont te nem vagy képben...
3. Ezt csak azért tettem bele, hogy ne csak cáfoljam a szavaidat, ebben egyetértünk.
-
- Jugador d'estrella
Nem tudom miért de ugyanazt csinálja mint a Szabics anno, az első pár válogatott meccsén brillíroz aztán konyec. Annyira leült, hogy Watfordban már kispadon se nagyon látni. Kár lenne érte, bár ő se tűnik sokkal okosabbnak Sanyinál.Frányó István írta:Hát sztem ha dicsérjük azt a rettentően hatalmas nulla Torghellét, akkor Priskint is el kéne ismerni! !
Kisteleki meg sokadszor járatta le magát, meg a szövetséget is. Sajnos úgy tűnik normális embernek nálunk nem pálya az mlsz elnökség.
-
- Director del Fútbol
Még ha igazad is van ezekben ,akkor sem értem Várhidit,miélrt nem szeretitek és miért kell egyből azt mondani,h a pénzért csinálja(egyébként ha jól teszi a dolgát,akkor meg tök mind1 miért csinálja és Matthaus tízszer drágább volt).Matthaus emelett nagyképű,mert aláírom,h zseniális játékos volt,de már edzőként is fantasztikusnak állítja be magát mikor semmi eredménye,szal Várhídi szerénysége nagyon messze áll tőle,én őt nem is szeretem.A másik,h lehet nála mutatkoztak be az általad említett játékosok ,de nem nagyon játszottak.Az elős három pedig nem olyan fiatal már,h Matthaus jó szemére hivatkozhassunk(Gera,Hajnal és Huszti hármasra gondolok.Mind1 sztem Várhídi maradjon jól dolgozott,az meg h megalázták és érzésem szerint fogják is nem mehet a válogatott kárára.Eddig kitartott a fiatal srácok mellett jó munkát végeztek együtt most meg egy mlsz-s megalázás miatt otthagyja őket a sz..rban.Ez nem megy,az mlsz-t kéne kipenderítni ,de mihamarabb!
-
- Jugador del Barça
Hát sztem ha dicsérjük azt a rettentően hatalmas nulla Torghellét, akkor Priskint is el kéne ismerni! Meg mi a francnak ide külföldi edző, főleg Lothar, aki akkora reklám, h az szörnyű! Hozzánk is csak azért hozták! Egy külföldi edző nem ismeri a siralmas magyar viszonyokat, nem ismeri a nyelvet és nem ismeri a játékosokat. Kérdem én: MINEK???
Arról meg asszem nem kéne vitatkozni, h ki hirdette meg a fiatalítást, mert aki nem ismeri el, h Várhidi, az nincs képben.
Kistelekit meg el kéne küldeni a ....ba, csak az a baj, h minden kulcspozícióban ilyen férgek vannak, mint ő, akik kizárólag a zseton miatt csinálják az egészet!
Arról meg asszem nem kéne vitatkozni, h ki hirdette meg a fiatalítást, mert aki nem ismeri el, h Várhidi, az nincs képben.
Kistelekit meg el kéne küldeni a ....ba, csak az a baj, h minden kulcspozícióban ilyen férgek vannak, mint ő, akik kizárólag a zseton miatt csinálják az egészet!
-
- Jugador d'estrella
Az mondjuk biztos hogy egy jó csatár nagyon hiányzik. Amíg a középpálya már egész europai színvonalú addig elöl Priskin, Feczesin elég gyengusz. Én inkább Németh K-ban, esetleg a Szalaiban bízom, persze nekik vszeg még kell pár év.
-
- Director del Fútbol
Mindkettőtöknek igaza van abban, hogy Torghelle egy ökör, mert tényleg az. Sokszor lesen is van, ez is igaz, de ez inkább a szerepköréből és a válogatott által játszott taktiba jellegéből adódik. De akkor sincs még egy magyar csatár, aki fizikumban felveszi a versenyt nemzetközi szinten a védőkkel, ezen kívül a válogatottban folyamatosan eredményes tudott lenni (én pl. nem felejtem el, amikor Izland ellen követeltük, hogy becseréljék, aztán bejött, de sérült volt, szemmel láthatóan bicegett, mégis kiugrott jó ütemben Gera labdájával, és ballal gyönyörűen kilőtte a hosszú alsót), most pedig már a klubjában is termeli a gólokat.
Matthäus nem játszatta a fiatalokat? A mostani válogatottból Gera, Juhász, Huszti nála lettek alapemberek, nála mutatkozott be Hajnal, Buzsáky, Halmosi, Vanczák, stb. A többiek, akik miatt annyira lógtok bábhidi bajusztörp bácsin, akkor még 15-16 évesek voltak, őket értelemszerűen Lothar nem játszathatta a felnőttek között.
Matthäus nem játszatta a fiatalokat? A mostani válogatottból Gera, Juhász, Huszti nála lettek alapemberek, nála mutatkozott be Hajnal, Buzsáky, Halmosi, Vanczák, stb. A többiek, akik miatt annyira lógtok bábhidi bajusztörp bácsin, akkor még 15-16 évesek voltak, őket értelemszerűen Lothar nem játszathatta a felnőttek között.
-
- Director del Fútbol
Nem tudom,de nekem szimpatikus péter és nem hsizem,h a pénz miatt csinálná,am én ezt csak arra mondtam,h nem baj,h ennek ellenére elvállalta!Nem azt mondtam,h ő így gondolja,hanem azt,h én én gondolom azt,h ennek ellenére vállalja el,mert nem a nemzete alázta meg,hanem az mlsz!Asszem picit félreértettél!Torghellét meg nem ismerem eléggé elnézést a téves kifejezésért,de nem tartom jó játékosnak,még magyar szinten sem,max elfogadhatónak ,de jónak semmiképp sem és eléggé hullámzó teljesítményt nyújt,valaint sokszor marad lesen(kb mint Inzaghi,csak ő nem rúg annyi góltantiimperialista írta:Szerintem itt hagyni kellene ezeket a nagy szavakatKalap1988 írta:Abban igazad van,h ilyen csajjal senki sem akarna járni,de ez a nemzeti válogatott nem egy hülye picsa!Nem Kistelekinek dolgozik Várhídi,hanem a nemzetnek és ha egy csöpp hazaszeretet is van az emberben vállalja ezt a feladatot és mindent megtesz a siker érdekében. Én is vállalnám,csak lehet nem bírtam volna szó nélkül ezt a bunkóságot.Viszont VP-nek ebben igaza volt,mert lehet kirúgnák ,ha szóvátenné és a haza érdekei mindenek felett!!!!
bábhidinek ez egy jó állás, nem kell megszakadni a munkában, viszont jól keres vele, ezért vállalja a megaláztatást.
Jézusom... Torghelle túl van pályafutása zenitjén?Kalap1988 írta:Nézzék a játékot és azt,h ezekben a fiatalokban benne van az eredményesség nem úgy mint Torghelle Sanyiban ,aki pályafutása zenitjén túl van már és a fénykorában is eléggé bal..sz volt!A fiataloknak az kell,h többet játszanak klubcsapataikban és akkor nagyobb meccsrutinnal jöhetnek az eredmények is.Am arról,h ezeket a játékosokat Matthaus is beívta már annyi a véleményme,h igen behívta,de hány játékost hívott be összesen?100 körül sőt sztem keveset is mondtam!A másik ,h így nála nem túl sokat játszhattak mondjuk semmit![]()
![]()
Még mindig elég fiatal, kb. 26 éves.
Matthäus 100 játékosából legalább 40-et kivonhatsz a ligaválogatott meccsek miatt, meg amiatt, hogy a klubok sokszor nem engedték el játékosaikat a válogatotthoz.

-
- Jugador d'estrella
Azért a Németek és Brazilok Rémét nem erőltetném. Bár magyar viszonylatban nem rossz, de vmiért a klubcsapataiban nem nagyon rugja a gólokat, plussz sztem iszonyú primkó ráadásul ha pályán avn, sose lehet tudni mikor állítják ki.
-
- Director del Fútbol
Szerintem itt hagyni kellene ezeket a nagy szavakatKalap1988 írta:Abban igazad van,h ilyen csajjal senki sem akarna járni,de ez a nemzeti válogatott nem egy hülye picsa!Nem Kistelekinek dolgozik Várhídi,hanem a nemzetnek és ha egy csöpp hazaszeretet is van az emberben vállalja ezt a feladatot és mindent megtesz a siker érdekében. Én is vállalnám,csak lehet nem bírtam volna szó nélkül ezt a bunkóságot.Viszont VP-nek ebben igaza volt,mert lehet kirúgnák ,ha szóvátenné és a haza érdekei mindenek felett!!!!

Jézusom... Torghelle túl van pályafutása zenitjén?Kalap1988 írta:Nézzék a játékot és azt,h ezekben a fiatalokban benne van az eredményesség nem úgy mint Torghelle Sanyiban ,aki pályafutása zenitjén túl van már és a fénykorában is eléggé bal..sz volt!A fiataloknak az kell,h többet játszanak klubcsapataikban és akkor nagyobb meccsrutinnal jöhetnek az eredmények is.Am arról,h ezeket a játékosokat Matthaus is beívta már annyi a véleményme,h igen behívta,de hány játékost hívott be összesen?100 körül sőt sztem keveset is mondtam!A másik ,h így nála nem túl sokat játszhattak mondjuk semmit

Matthäus 100 játékosából legalább 40-et kivonhatsz a ligaválogatott meccsek miatt, meg amiatt, hogy a klubok sokszor nem engedték el játékosaikat a válogatotthoz.
-
- Director del Fútbol
Igen igazad van ebben,viszont sztem a kinevezése előtt félt megszólalni,most már meg kellene,de ő inkább az az ember,aki türi ezt szal sztem nem fog.Nem fogják komolyan venni valószínűleg,de a játékosok sztem igen,ismerik régóta és jó a viszonyuk VP-vel.És ez a lényaega,vezetéssel pedig nem tudom mit kéne csinálni,de az biztos,h nagyon nagy bajok vannak4dr. Mezey írta:Tényleg elég sok játékost behívott, bár honnan kellett volna ismernie a játékosokat? Az Uefaból, BL-ből, meg a világversenyekről biztos nem. De mindegy is, a fő baj most megint az, hogy miután végre tényleg van egy csapat amiben egy kicsit lehet bízni, nem az a téma, hogy majd hogyan verjük meg itthon a Dánokat, hanem már megint vmi hülye hatalmi harc. Aztán majd jön egy küfüdi, aki elkezd variálni, és mire esetleg kisülne belőle vmi, már késő és várjuk az újabb sorsolást. Vagy most kellett volna edzőt hozni, vagy végig kéne várni a selejtezőket. Várhidi sztem az utóbbi évek legjobb szöv. kapitánya volt, de ha ezt hagyja akkor nagyon lenullázza magát és senki nem fogja komolyan venni, főleg a játékosok nem.
-
- Jugador d'estrella
Tényleg elég sok játékost behívott, bár honnan kellett volna ismernie a játékosokat? Az Uefaból, BL-ből, meg a világversenyekről biztos nem. De mindegy is, a fő baj most megint az, hogy miután végre tényleg van egy csapat amiben egy kicsit lehet bízni, nem az a téma, hogy majd hogyan verjük meg itthon a Dánokat, hanem már megint vmi hülye hatalmi harc. Aztán majd jön egy küfüdi, aki elkezd variálni, és mire esetleg kisülne belőle vmi, már késő és várjuk az újabb sorsolást. Vagy most kellett volna edzőt hozni, vagy végig kéne várni a selejtezőket. Várhidi sztem az utóbbi évek legjobb szöv. kapitánya volt, de ha ezt hagyja akkor nagyon lenullázza magát és senki nem fogja komolyan venni, főleg a játékosok nem.
-
- Director del Fútbol
Abban igazad van,h ilyen csajjal senki sem akarna járni,de ez a nemzeti válogatott nem egy hülye picsa!Barcaforever írta:Sztem inkább te nem bírtad felfogni mit írtam.Nem kell hurrognia inkább próbálj meg értelmezni és kérdezni ha nem értesz vmit.Saviola írta:Te sem vagy teljesen magadnál.
Várhidi mit rontott?Szerintem inkább javuló tendenciát mutatott a csapat,amíg ő volt a kapitány.S az értelmesebb réteg is valami ilyesmit gondol,ha nem is ezt pontosan.
De ekkora f.szságot,amit te írtál..mert Kisteleki alap,hogy egy tsitstka..de Várhidi..nem vagy képben.![]()
Amit Kistelki csinált vele tudod milyen?
Képzeld van egy bnőd.Azt mondja neked tartsunk egy kis szünetet, 1 hónapra.Az összes barátodtól visszahallod h a bnőd összeakar jönni egy fiúval.Egy hónap múlva visszahallod, h nem sikerült a bnődnek összejönnie a sráccal és felhív nah kicsim még mindig szerelmes vagyok beléd járjunk újra.
Van olyan hülye aki járna tovább a csajjal, mert sztem nem.

-
- Jugador d'estrella
Hát én már lothar elküldésével sem értettem egyett,(kb. a mostani válogatott felét ő kezdte el játszatni), de ami most megy az MLsz-nél az nagyon meredek. Ebből látszik mennyire reménytelen a helyzet, amit a magyar foci valamelyik szegmensében történik vmi pozitív változás, egyből megindul a sz*rkavarás. Nekem a Várhidi szimpatikus volt, de most megint feltörölték vele a padlót és aki ezt ilyen simán lenyeli azt jogosan hívják bábhidinek. Ezek után nehéz elképzelni róla, hogy bármilyen konfliktusban erélyesen kiáll az igazáért, márpedig egy szöv. kap.nál ez lehet hogy nem ártana. Mindegy azért drukkolok neki, a sorsolásunk tényleg elég jó, és kiváncsi leszek ki jön ide a nyáron.
-
- Jugador del Barça
Azzal egyetértek, h a mai magyar labdarúgást övező közeg egy kalap...! De Várhidi-t és a fiatalokat nem szabad bántani, nincs más kiút, csak a fiatalok! VP bizonyította, h alkalmas a feladatra!
Én igazából azt nem értem, h miért volt egyeltalán kérdés, h ki lesz a kapitány??? És az a vadbarom ötlet kiből buggyant elő, h külföldi "sztáredző" kell?! Miért kell hülyének nézni minket, VP-t, a CSAPATOT, és miért kell lejáratni magunkat?
Nyilván üzlet az egész, a mocskos pénzről szól minden, de ha ezt a mostani csapatot (akikben hiszem, h lehet bízni) is ellehetetlenítik, esküszöm, h elkötök egy MIG-et és lebombázom az MLSZ székházat!
Én igazából azt nem értem, h miért volt egyeltalán kérdés, h ki lesz a kapitány??? És az a vadbarom ötlet kiből buggyant elő, h külföldi "sztáredző" kell?! Miért kell hülyének nézni minket, VP-t, a CSAPATOT, és miért kell lejáratni magunkat?
Nyilván üzlet az egész, a mocskos pénzről szól minden, de ha ezt a mostani csapatot (akikben hiszem, h lehet bízni) is ellehetetlenítik, esküszöm, h elkötök egy MIG-et és lebombázom az MLSZ székházat!
- Blest
- Jugador d'estrella
Ingyenélők, beképzeltek. Dacosak és sértődöttek. Csak a közeg, a telhetetlen szurkoló az, aki miatt nincs itt foci évtizedek óta. Tisztelt futballvezetőink meggyőződése, hogy vátesz szerepet töltenek be. Amit ők elgondolnak az úgy jó. És mindenki gondolja is azt, hogy az a jó. Rend, fegyelem, törvényesség. Erre épül a mutyizás, a szabadrablás legális formája. A cél nem más, mint kiszipolyozni a gazdasági lehetőségeket a labdarúgásból. Ráülni a koncra és nem engedni. Hogy miért nincs itt foci évtizedek óta? Mert senkinek nem érdeke. Akik a konc körül gyűlnek, azok csak ragadozók. Nem kell naivnak lenni, ameddig meg nem szerzik a (meggyőződésük szerint) őket megillető részt, addig maradnak. Néhány év múlva újak jönnek helyettük, olyan ez, mint az állatvilágban. Először a főragadozó ejti el a vadat, majd amit hátrahagy arra jönnek a sakálok, a hiénák, farkasok. Mind-mind elfogyasztja a javát, amit még talál, amíg el nem tűnik teljesen a tetem. Közben rothad az egész. Ezt a bűzt érezni évek óta a magyar labdarúgás körül. Nagyon bűzlik. Kupacsapataink a selejtezők selejtezőjében búcsúznak a nemzetközi küzdelmektől. A fiatalabb generáció (értsd a mostani húszon éveseknél fiatalabb) még nem értek meg egyetlen egy világversenyt sem, amelyen a magyar labdarúgó válogatott szerepelhetett volna. A magyar lakosság negyede csak képzelegni tud arról, hogy milyen lehet világeseményen szereplő csapatnak szurkolni. Milyen az, amikor egy ország lélegzetvisszafojtva figyeli a meccseket. És a legdühítőbb az, hogy a labdarúgásunk celebjei még a reményét is elveszik annak, hogy ez a helyzet megváltozhasson. Kicsinyeskedés, aljaskodások, túrás, szurkálódás, hazudozás. Az ámítások korának igazából már rég le kellett volna járnia. De mindig van egy újabb nyuszika, amit elő lehet varázsolni a kalapból. Kár személyeskedni, de azért idézek a ma reggeli nap tv adásából. „Az én jelöltem Várhidi volt és az elnökség mellé állt.”„Pénteken azt mondtam: a bizalom maximális, meglesz, tessék készülni a mérkőzésekre” (lásd 4:58) „Én még vasárnap is azt mondtam a televízióban, hogy kérem, külföldi szakemembert jelölünk” (lásd 15:43) „De a hivatalos jelölésem Várhidi Péter volt. Velem szemben – én úgy gondolom – ezt nem lehet számonkérni.” „Az ő keretét hirdettük ki. Nem ő mondta, de ő választotta ki a játékosokat. (…) Mi közöttünk nincs kommunikációs zűrzavar. (…) Nem téma az, hogy mi kivel tárgyalunk. (…) Nekünk a hír az, hogy van szövetségi kapitányunk és a hír az hogy van OLLÉ pályánk.” Még jó, hogy nagy nehezen sikerül átadni EGY AZAZ EGY labdarúgópályát 2 évi megfeszített munka eredményeként és jó, hogy fel lehet emlegetni minden egyes kérdés kapcsán. Mert volt ugyan egy 0 szavazatos EB rendezési kudarc (aminek legfőbb oka az volt, hogy az ukrán elnököt delegáltuk a végrehajtó bizottságba, mert azt ígérte, hogy a magyar pályázatért fog kardoskodni), volt egy 6. hely a legkönnyebb EB selejtezős csoportban, voltak ugyan botrányok, de az OLLÉ felkiáltás már-már olyan szóvá fejlődött a magyar nyelvtanban, amellyel minden egyes kérdésre lehet válaszolni. És hogy milyen csodás gondolatok vannak itt: K.I.: „A legfontosabb elem most a tudás bevitele a labdarúgásba. Bármilyen furcsa. Eddig a harver dolgokat próbáltuk rendbe tenni: úgy gondoljuk, a hardver ügyekben elég jól állunk, most megpróbálunk ehhez egy finomabb szoftvert hozzáadni.” Csak azt nem tudom, a hardveren mit kell érteni a magyar labdarúgásban. Netán a csodaszép új stadionokat? („Meg fogjuk építeni, meglátjátok. Higgyetek bennünk a büdös Úristenit”- Mészöly után szabadon) Esetleg a tőkeerős szponzorokat? Számomra talány. De a lényeg: „Egy MLSZ komolyságát az mutatja, hogy akkor áll elő egy hírrel, amikor a hír van.” VP-n pedig nincs mit szidni. Neki a lényeg, hogy legyen munkája. Külföldön nics esélye, az mlsznél pedig még évekig maradni fog. Májusig szöv. kapként, utána más pozícióban.
-
- Capitá del Barça
Örülök, hogy Várhidi folytathatja a munkát a válogatottnál
Remélem meggyőzi a világ legnagyobb sportdiplomatáját....