Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Kicsit erősnek tartom!Frányó István írta: Lehet, h Kaká is eltűnik egy fél meccs erejéig, de R10 már másfél éve nem került elő! C. ronaldo esetében azért nem kel ki senki, mert még életében nem volt rossz periódusa
Lehet, h Kaká is eltűnik egy fél meccs erejéig, de R10 már másfél éve nem került elő! C. ronaldo esetében azért nem kel ki senki, mert még életében nem volt rossz periódusa (az idei aranylabdára már most nyugodtan rágravírozhatják a nevét)! Tavaly gólkirály lett, meg is emelem a kalapom előtte, minden irónia nélkül, de azért árulkodó a tény, h hány akció gólt lőtt... H R10 formán kívül is zseniális, azzal vitatkoznék, mert formán kívül ő csak vesz el a csapatból, nem hozzáad (az a dolga, h támadjon, cselezzen, aszisztokat osszon, de ezekből szintén másfél éve nulla, védekezni nem tud, hozzáteszem nem is feladata, csak akkor pad)! A csapat pedig nem játszik szürké(bbe)n nélküle, Iniesta időnként mélyen feledteti. Úgyh formajavulás kell!orska írta:Ha megnéztek egy Milan meccset, néha Kaka is hosszebb időn át gyengébben játszik, pedig més csak 25 éves. Ebben a korban Ronnie utolérhetetlen volt, szinte minden meccsen kiemelkedőt nyújtva. Ennek ellenére mégsem kel ki senki Kaka, Ibbrahimovic vagy netán C Ronaldo ellen, pedig 10-ed annyit sem tettek le az asztalra, mint Ronnie. Nem mehet mindig ugyanúgy a játék, még amtőr szinten sem, nemhogy a Primera Divisionban....Ez most egy hosszabb hullámvölgy, de tavaly is már temették és mégis a csapat gólkirálya lett. Tény hogy R10 még formán kívül is zseniális, és megérdemli a türelmet. A csapat nélüle szürkén játszik és kiismerhetően, csak Messi tud hasonló színt vinni a játékba.
Úgy van!!! Ronnie hozott színt anno a játékba,és szerintem ha felépül,arra fog törekedni,hogy újra megpróbálkozzon ezzel...gyurqa24 írta:Ronaldinho maradjon a barcában.nélküle már nem lene ugyanaz a csapat,igazi varázslo aki mindent tud a lasztival hatalmas rajta nyomás szerintem viszanyeri a régi formáját ,éljen Barcelona éljen Katalonia.
Engem nem kell meggyőznöd, én is azt vallom: Hatalmas hiba lenne Dinhot Előbb elengedni, mint edzőt váltani. Az esetében mindent meg kell próbálni, és csak akkor elengedni, ha már egy új edző keze alatt sem képes felpörögni, új impulzusokat kapni.Varga Tamás írta:Azért itt pár ember értékítéletével komoly problémák adódtak. De, mindegy. Nem vitatkozok én senkivel. R10 esetében a harcaimat megvívtam. Meggyőzni úgy sem tudok senkit, engem sem tudtok más belátásra bírni. De, azért páran gondolkodjanak el, mielőtt leírják kategorikus véleményüket a XXI. századi Barcelona - eddigi - legnagyobb, legjobb, legeredményesebb játékosáról.
De talán Henry mégjobb példa...ő ugyanaz volt az Arsenalnak, mint Dinho nekünk...mégis eljött a váltás idejeBarcaforever írta:Beckham volt a szimbóluma a MU-nak mégis eladták, azóta nem egy bajnokságot nyertek.![]()
Változnak az idők.Tisztába vagyok vele, ha ő nem jön akkor se Bl, se bajnokság, hát de van egy világklasszisunk, aki 60 % on teljesít, ezt talán egy közép csapat tudja eltürni nem egy FCB. Sztem
Ezt hogy kell érteni??ő nem Harry Potter...