Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
18. évadot adja a viasatbarca99 írta:Most vettem észre, hogy 18.30-tól ismét megy a Viasaton a Simpson család. Nem tudja vki véletlenül, hogy melyik éved?
kompalor írta:Úristen, ezt nem hiszem el:
28 éves korában drogtúladagolásban elhunyt Heath Ledger, a Túl a barátságonból ismert Oscar-díjra jelölt színész.
Az ausztrál színészre a masszírozásra érkező személy talált rá Broone Street-i apartmanjában 15:33-kor.
Tavaly vált el feleségétől, Michelle Williamstől, akitől egy két éves kislánya van. Utolsó munkájában, Christoher Nolan filmjében a Batman legnagyobb ellenségét, Jokert.![]()
Annyira semmilyen,h az már jó,és vicces sztem eléggé....tanár ember...Viszont 1ik nap megnéztük a Torrente 1. részét -borzasztó volt....annyira semmilyen, hogy az már fáj Shocked
Persze,a történet [auto_cenzúra] volt..Slither írta:Nekem is, bár lehet hogy csak a zene és a tánc miatt volt.Saviola írta:A száz legrosszabból a You Got Served még tetszett is..[
]
Még azt hittem, hogy én vagyok sorozatfüggő.ozsimiki írta: Nekem pont az ellenkezője jött le róla...vhogy nem fog meg,de izlések és pofonok...
Maradok továbbra is ezeknél: 24,Prison Break,Heroes,Lost,BK,Dr.H,RémRendescsalád,DB,Jóbarátok,Joey, útobbi 4 már befejeződőtt,de sose lehet megunni