Lennon írta:hogyha azt mondanám amit te akarsz hallani hogy Ronaldinhó milyen nagyszerűen játszott vagy játszik
Tőlem ilyet mikor hallottál, hogy én ezt akarom hallani, olvastál Tőlem egy hsz-t is a témában? Tudom: NEM! Mert ha olvastad volna, akkor nem írnál ilyeneket. Nem a hsz-ed tartalmával volt bajom, hanem a helyesírásával.
Lennon írta:valakinek egy kiss(még most sem megy...) helyesírási hibája van.
Lennon írta:lelyebb fogja a csapat morállyát
Már ne is haragudj, de ezt Te kis helyesírási hibának nevezed? Ez most komoly? Ne haragudj, de ezzel érettségiről úgy vágnak ki, hogy a lábad sem éri a földet.
Ki mondta, hogy rossz az, amit írsz? Éppen azt mondtam, hogy az előzőekhez képest ez pozitív javulás. De attól, hogy szerinted valami igaz, az más szerint még nem biztos. De ez nem baj, mert nem kell mindenkinek egyetértenie, szóval, ha írsz valamit, abba én nem kötök bele, max vitatkozom Veled! (Ez alól kivétel a múltkori eset, amikor azt hitted, hogy a FM topicban vagy...)
Az meg, hogy káromkodva megalázzak valakit?

Kérdezz meg bárkit ezen a fórumon, hogy kibe kötöttem bele ok nélkül?(Ne Varga Tamást, mert ő túl jó véleménnyel van rólam) Veled sem kötekedni akartam. Csak leírtam, hogy az átigazolási politikádra nem lennék büszke, és leírtam, hogy figyelhetnél a helyesírásra, erre Te kezdtél el pattogni. Engem ne érdekel ha más a véleményed, vagyis érdekel, és elfogadom, de nem csinálok problémát abból, hogyha valaki nem ért egyet velem, mert nem muszáj, hogy mindenki mindenről ugyanazt gondolja. De amíg ilyen a helysírásod, addig azt mindig szóvá fogom tenni, mert ez nem kis hiba...
Legközelebb, ha mindenképpen kötekedni akarsz, akkor olvasd el, hogy mit írtam, és értsd meg! Mert a hsz-edből kiderült, hogy ez nem sikerült. Ha meg értetted és még mindig valami nyomaszt, akkor küldj egy pü-t, mert különben törlöm/töröljük az ilyen tartalmú hsz-eid. Mert marhára unalmas lehet a többieknek ezt olvasnia...
Mielőtt bárki rámszólna, hogy miért nem pü-ben íróm, elmondom, hogy az emberek nagyrésze nem szokta a pü-t nézni, fogadok, hogy aki ezt olvassa, azok között is van pár ilyen ember... És fölöslegesen nem fogok irogatni.
Még csak annyit, hogy nem csak nekem szúrja a szemem, a helyesírásod, csak nálam ami a szívemen az a számom.