Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Első szezonban nálam (Napoli) 30 felett rugott, ugy h 1 honap sérült volt. Amugy neked ez az első szezon? Ha igen mennyiért vetted +? Bocs hülye vok. 2009. már látomAprieto írta:Első mérkőzésen 3-2-re kikaptam... kicsit para voltAztán beállt ez az állat
![]()
![]()
![]()
KösziEnrique írta:KLIKK IDEultrasur írta:Hogy lehet másik ember ellen játszani?
Vagy ígyFrank Rijkaard írta:Csinálsz egy játékot, bejelölöd a futtatás szerverként, megadod az IP címed a haverodnak és ő pedig csatlakozik a Hálózati játéknál.
Ha routered van akkor nem tudsz szervert csinálni, ilyenkor jöna hamachi
Egyel több, mint tavaly ilyenkor.Zozzy 5 írta:Tényleg, hány éves vagy már Te?
Csak az baj hogy ha már pl a 8-idényed nyomod akkor meg nincs hoza elmenni dolgozni abban az esetben ha unnád a banánt...Amugy nekem nem nagyon jött be a csodadeporOleguer írta:Miért töltesz be olyat ahol nem játszol?Zozzy 5 írta:hogy nincs kedvem magam felidegelni a mocskos bugokkal, meg hogy sokszor 10 percet kell várni amíg betölt mert lejátszák a Tadzsganisztán vs. Julu csing-csang szigetek VB selejtezőt...![]()
Én csak egy ligát szoktam ahol jáccom, + óriási adatbázis és simán fut a nemtuljó gépemen
Miért töltesz be olyat ahol nem játszol?Zozzy 5 írta:hogy nincs kedvem magam felidegelni a mocskos bugokkal, meg hogy sokszor 10 percet kell várni amíg betölt mert lejátszák a Tadzsganisztán vs. Julu csing-csang szigetek VB selejtezőt...
Homér írta:Legalább 3 hónapja nem FM-eztem. Szégyen. Ilyen a 1997/98-as szezon óta nem volt. Lehet, hogy kezdek felnőni?
Köszönöm szépen Frenk "úr"...Frank Rijkaard írta:Csinálsz egy játékot, bejelölöd a futtatás szerverként, megadod az IP címed a haverodnak és ő pedig csatlakozik a Hálózati játéknál.
Ha routered van akkor nem tudsz szervert csinálni, ilyenkor jöna hamachi