Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na elmennek a píbeHomér írta:24-et eltolták jövő januárra, ugyanis abból a Losttal ellentétben nem lenne értelme félévadot adni.
Lostbol is csak 8 rész lesz, bár Jorge Hurley Garcia szerint még van remény.
Sorozatinfokkal kapcsolatban ajánlom a sorozatjunkie.hu-t vagy a comment.blog.hu-t vagy a sorozatguru.info-t. Ha épp nincs az első hgozzászólások között, használd a keresőt, egyszerűbb úgy infókat keresni.
Nekem az egy is sok.raulreal írta:sztem nem vagyunk sokan
http://sp.hostoffice.hu/main/?welcome=1messi1918 írta:Lenne egy kérdésem!
South PArk részeket,magyar szinkronnal, vagy felirattal, honnan tudnék letölteni?Az se baj, ha csak megnézni tudnám őket, azon az oldalon!!!Csak SP legyen!!Előre is köszi!!!!!
Azt nemértem ha valaki öngyilkos akar lenni miért hív masszőrt előtte?Perrero írta:24 elvileg januárban jött volna, asszem a sztrájktól függ...ozsimiki írta:Nem vagyok egy érzéketlen állat,de ha vki saját maga által beszedet temérdek drog miatt elveszíti az életét,azt annyira nem tudom sajnálni,mint akit egy szerencsétlen baleset,vagy egy teljesen ismeretlen betegség viszi a halálba....
Szóval vhogy nem jön a sírós szmájly nálam most.
On:
Heroes,Lost,24 pontosan mikor kezdődik? Azt hiszem Lost,és 24 február közepe fele?
Jack, we have to go back!Slither írta:Lost - Season 4 promomár csak 8 nap
![]()
![]()
Step Up 2 trailertetszik ez az új főszereplő csajszi.
Ezt hol olvastad?Kluivertinho írta:A Heroest, ha minden igaz befejezték. Egetrengető változásnak kéne történnie, ahhoz, hogy folytassák.ozsimiki írta:Heroes,Lost,24 pontosan mikor kezdődik? Azt hiszem Lost,és 24 február közepe fele?
A Heroest, ha minden igaz befejezték. Egetrengető változásnak kéne történnie, ahhoz, hogy folytassák.ozsimiki írta:Heroes,Lost,24 pontosan mikor kezdődik? Azt hiszem Lost,és 24 február közepe fele?
A számból vetted ki a szót. Ugyanezt akartam én is megkérdezni. Ja, és grat a bajnoki címhez!Slither írta:OFF: Csak kiváncsiságból kérdezem: miért jár annyi madridista az eurobarca fórumára? Mert mondjuk a Barca vs. Real topikban érhető a jelenlétük, de hogy gyakorlatilag mindenhol belebotlok egy madridos hsz-be, az elég új. Ennyivel jobb itt a társaság a madridistához képest?