Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én is szivesen szurkolnék vele...De láttam már szebbet is..Los Banditos írta:Szerintem se egy nagy durranás, bár egyszer-kétszer szerintem itt sokan szurkolnának vele közösen 1-1 Barca-meccs alkalmával.![]()
Hát azéééé'... itthonra elfogdámSzandi írta:Ez mitől szép ez a csaj? Má nem azé, de milyen feje van,.
Drigo írta:Csodálom, hogy eddig senki nem sütötte el, de most már értem, hogy a Barça miért több, mint egy klub. Azért, mert több is van belőle, mint ahogy Tamás bejegyzéséből kiderült. Tudom elég gyenge volt, de tőlem ezt már megszokhattátok.
Az a gáz, hogy ezekkel a inkább nem mínösítem mikkel általánosítják be az erdélyi magyarokat!La Pulga írta:http://www.youtube.com/watch?v=a821IrzqXFs&NR=1
a házuk száraz, gyúlékony fából van....![]()
Moviemakercsababarca írta:hello
vki nem tud olyan programot ajánlani amivel avi filmekből ki lehet vágni részeket?
Igénytelen szegény,ez a baj.Engem is zavar..de ez van..reméljük inne is kik.rják valamikor.Oleguer írta:a DAVIDKING és a BE-ON-EDGE neveket használa odaát és kilett tiltva végleg ízléstelen, morbid hozzászólások miatt.