2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát persze..ki ne tenne meg akármit a hazájáért?Ronaldinho&Barca írta:Ha kiesnek az aztán kicsit nagy lesz azthiszem... bár nagyon nagy szükség van rá most, de szerintem mindent megtesznek majd hogy továbbjussanak.
Sőt Eto'o mindent megfog tenni, hisz ismerjük őt.
Eto'o hiánya meglátszik majd a csapaton,de a fiatalok és Messi és Titi talán pótolni fogja!! Még Guddy is jó formában van,hogy őt is beraknám!!Lionel85 írta:Ha nagyon csúnyán akaunk viselkedni, akkor Kamerun ellen kell szurkolni és azt kívánni, hogy kiessenek már a csoportkörben, de úgy vagyok vele, hogy nagy meccset addig nem fogunk játszani, amíg távol lesz, így Henry Bojannal és Messivel szerintem jól fogja pótolni Samut.
Elvileg nem mehetne ki a közönséghez, pláne nem puszizni, bár szerintem se Eto'o, se a lányok nem bánták.Ilúvatar írta:de, miért kapott sárgát a 4. gól után?
Eto'onak még kell udő,hiszen sokáig volt távol.Ne tekintsünk rá úgy,mint ha egy gépre.Várjunk még pár meccset...Ákocka írta:Samu visszatérése óta, ha emlékeim nem csalnak 4 meccsen játszott, de csak 1-en volt jó. Persze a Valencia elleni meccs után, mindenki azt hitte, hogy egyből formába lendült, de egyelőre nem az igazi. Szép volt a gólja szombaton, de igazából alig alig ért labdába az egész meccsen. Remélem az Afrika kupa jót tesz neki. Titi kezd belendülni, ha Eto'o is minden meccsen tudja hozni azt, amit Valencia ellen nyújtott, akkor nagyon zsiradék lesz. Abban reménykedem még, hogy ha Messi visszatér, akkor gyorsan felveszi a ritmust. Mert februárban már lesznek zúzósabb meccsek, és azokon sok múlhat.