Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De inkább játxunk rosszul de eredményesen, mint rosszul és eredménytelenül, mert eddig az utobbirol szolt a szezon...karácsony ota ha a játék képe nem is, de az eredmények javultak, ami joLionel85 írta:Ronaldinho és Eto'o visszatérésével talán javul a támadójáték, Samu visszatérésével mindenképpen, Ronaldinho meg csak saját magától függ, és akkor talán a játék is nézhetőbb lesz, bár ez a szezon szerintem már az eredménycentrikusságról fog szólni. Sajnos.
Én nem bánnám, ha lelépne a milanba, de ettől függetlenül sztem inkább azért játxunk védekezőbben, mert 1xüen nem müködik a támadosorunkdr. Mezey írta:Idén elég olaszosan játszunk, lehet hogy Frank már a Milánra gyakorol. Remélem nem.
Sajnos nem eleszzör probálkozik csatár nélkül fölálnibarca99 írta:Bár nekem ez az 4-6-0 nem igazán jött be...
A Mu-val ne példálózzunk, mert nem jó példa. Azt hiszem abnormális valahol, hogy valaki 22 éven át üljön a padon. Hirtelen csak Guy Roux(Auxerre) ugrig be, aki fergusoni időt töltött el egy csapat élén.danko94 írta:csak annyi, h a MU-nál már huszon akárhány éve ugyanaz az edző és amikor mélypontok voltak acsapat életében nem őt rúgták ki....
Guddy minek jött be..barca99 írta:A Rijkaard-fanok magyarázzák már el, hogy miért is jó csatár nélkül játszani... mert azért az érdekelne. Főleg, hogy Guddy kp-ra bejött.
Biztos arra gondol h nem hagyja el a sullyedo hajot...Varga Tamás írta: Frank érdemeit mindig elismertem, le is írtam, max. az ellene intézett kirohanásaim hatásosabbak, hangosabbak voltak. Azzal együtt, Henk szerepét ma is nagyobbra tartom, mint Frankét. De, köszönöm Frankie tevékenységét, szerepét, de már jó lenne ha elhagyná a Barcelona nevet viselő hajót.
Miklós, kedves!ozsimiki írta:Tamás! Nem akarok semmit sem előről kezdeni,csak annyit kérdeznék,ha most letudod így írni,eddig miért nem tudtadVarga Tamás írta:Frank Rijkaardnak mennie kell/ene. Amit eddig elért, az szép, gyönyörű - köszönjük! Büszkék vagyunk rá, eredményeit, szerepét nem kívánjuk csökkenteni vagy elvitatni.Tényleg ne kezdjük a vitát ismét,de ha mindig ilyen korrekten fogalmaztál volna,sosem lett volna vitám Veled...legalábbis emiatt nem.
Tamás! Nem akarok semmit sem előről kezdeni,csak annyit kérdeznék,ha most letudod így írni,eddig miért nem tudtadVarga Tamás írta:Frank Rijkaardnak mennie kell/ene. Amit eddig elért, az szép, gyönyörű - köszönjük! Büszkék vagyunk rá, eredményeit, szerepét nem kívánjuk csökkenteni vagy elvitatni.