Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na ez így viszont jó, mert akkor mindegy, hogy valaki késik-e, vagy sem, max a többiekkel tesz jót.ozsimiki írta:A fix időpont viszont arra jó,h senkire sem várunk...ha 19.00 a verseny,akkor az el is fog akkor kezdődni. Aki lemarad az ő baja,mivel jelentkezéskor is tudta ezt az időt,szal
Gondolkoztam vmi hasonlón én isDrigo írta:A pontozás nekem mindegy jó Mikié is meg Slitheré is, viszont annyit lehetne csinálni, hogy aki felrírja magát én nem jellenik meg, azt mínusz pontokkal jutalmaznánk, elsőre nem, mert bárkinek közbe jöhet olyan, de ha valaki ezt 2-3x megcsinálja az szerintem megérdemli.
Nem nem lehet,de csak azért mert még időpont sincsfcjoc írta:sziasztok! jelentkezni lehet még? ha lehet mennék.. köszi előre is!
Chaten küldted, a linket elfelejtettem, a gépen meg nem találom ezt az 'izét'.kovinho írta: De, meg kellett kapnia, vagy elkűldtem Pü-ben, vagy még cseten belinkeltem neki.
Ennek valahol utána lehet járni neten mert mostmár nagyon érdekelne. Youtubon fenn van(én nem találtam)?Az a lényeg,h asztal Wink Laughing (Joey 2.évad nézők előnyben)
Az a lényeg,h asztalChris0527 írta:Jólvan akkor nem csinálom megozsimiki írta:Amúgy 11.lettem![]()
![]()
. És ozsi amugyis ez a lényeg amit irtál
hogy mögöttem vagy...
Így van! Amúgy az 'én' bajnokságomban is,csak az első 10 fog pontot kapni,nemsokára leírom a részleteket,és ha vevő rá a többség,akkor mehet nagyban...ez a már lefutott verseny,amit Slither nyert,ez is beleszámít,és itt is pontosan tudjuk az első tizet,mivel a döntő asztal,és a vígaszágos log megvan....tehát a pontok eloszlása is egyértelmű lesz.Tim írta:Slithernek adok igazat,mégpedig azért mert akkor lenne tényleg fontos az összes helyezés,ha az Ozsimiki féle bajnokságot játszanánk,és a kapott pontokat vinnénk tovább. Megaztán ki szeretné azt olvasni:Grat xy a 39. helyedhezSzerintem az első 10 bőven elég lenne.
Ha eddig nem kaptad meg, már nem is fogod, a rendszr max 7 napig őrzi a logokat, és nemhiszem, hogy valaki lementette volna, mert akkor már el is küldte volna...Chris0527 írta:Az ötös asztaltól téll nincsen meg senkinek a log?![]()