raulreal!
Hallottál már a gerincről? Az embereknek van olyan. Ha bajod van valakivel azt mond az illető szemébe! Jelen esetben az én szemembe, ne a hátam mögött áskálódj ellenem.
Mond bátran, hogy midet töröltem ki ok nélkül! Kiáncsi vagyok, de tényleg. Az egy dolog, hogy
nem szeretem a Madridot. De attól még nem utálom az összes szúrkolót (persze vannak kivételek, most már Te is közéjük tartozol), és nem vagy Te annyira fontos, hogy mindenki Rád figyeljen, üldözési mániáról hallottál már.
Csakhogy mindenki értse. Fent említett júzerünk szerint én minden ok nélkül törlöm az ő hozzzászólásait.
Elástad magad nálam egy életre öreg, nagyon kihúztad a gyufát, de mivel nem gondolom, hogy hazug ember lennél, csakis velem lehet a hiba, ezért igyekszem, hogy a dőlt betűs résznek megfeleljek, ne csodálkozz, hogyha elfogysz...
Ekkora egy gerinctelen tuskót, mint amilyen Te vagy. Ha meg nem tetszik a fórum, akkor takarodhatsz a madridistára, vagy bánom is én, hogy hova.
Csak egy kis hibát kövess el, csak egy aprót.
raulreal írta:Ordog írta:értelmes hozzászólásod úgyse nagyon van
akkor egálba vagyunk
Többek között ezt sem töröltem, nem értem, hogy hogy veszed magadnak a bátorságot. Eddig értelmes embernek hittelek, hangsúlyozom EDDIG.
De most nagyon felhúztad az agyam. Reagálni PÜ-ben lehet.
A Hozzád meg a gudjózsihoz hasonló madridisták miatt olyan a kialakult kép, amilyen.