Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én megnéztem a Halálbiztost, de nálam egy akkora nagy nulla.Semmi értelme.A semmiből jön a cselekvés és nem érted, h miért is történik amit csinál Russel papa...Fernando írta:A Dájhárdnégypontnulla nekem sem jött be. Első második rész még jo volt, de utána...
Amugy mi a véleményetek ezekről a filmekről?
Grindhouse - Halálbiztos (2007)
Sweeney Todd, a Fleet Street démoni borbélya (2007 bemutatása 2008)
Boogeyman 2 (2007 bemutatása 2008)
Most ezek a legujjabb filmeim.
Sweeney Todd, a Fleet Street démoni borbélya (2007 bemutatása 2008)
Az kb. olyan volt, mint a Szállító 2-ben a csávó a bombát úgy szedte le a kocsi aljáról, hogy ráhajtott egy ugratóra csinált egy fordulatot a bomba beleakadt egy kampóba és ott robbant fel. Nevetésges...Pedig még az egy nekem is tetszett.Homér írta: BCat akciófilmet meg nem a realitásért szoktunk nézni. Nekem kifejezetten tetszett, amikor a kocsival leszedte a helikoptert, jót röhögtem rajta.
Stuttgartban a moziban megtapsolták a film végén. (ott szokás, ha jó a film, nálunk is lehetne valami hasonló ,bár tuti hülyének néznék az illetőt)grecki írta:A Die hard 4 full vicc kategória. Annyi realitása volt, mint az én elnöki esélyeimnek. Derékba törték Meklén karakterét.
Amilyen akciófilmek vannak mostanság, ez még egész jó, ahogy leírtad. hol van már egy b-kategóriás marhaság mint Street Fighter, Mortal Combat, Tökéletes Katona, Rambo, Die Hard sorozat?grecki írta:El tudom képzelni...
A hatvan éves Rambo egyedül végigverekszi magát a burmai őserdőn, mindenkit lenyilaz, lelő, felrobbant, lekaratéz, a végén pedig minő meglepő módon gondolom nem válik tragikus hőssé...
Azt mondták, nagyon jó lett, nálunk még két hét!raulreal írta:Rambo 4 az IMDBn 8.8 -on áll, igaz még csak 1100 szavazat után
Már várom az első film nekem teccettraulreal írta:nyáron jön a 2. X-Akták film, a stáblistán eddig még csak Fox és Dana van az eredetiek közül
Heroesből az újravágott részt láttad. Röviden leírom, mi lett volna:ozsimiki írta: Heroes 2.évadát ugye féltájt befejezték,de tuti,h lesz 3.ahol ismét az erejét visszakapó Sylar bá lesz a gonosz szntem...
Lostból meg csak 8 eksön![]()
![]()
Kis iróniának szántam, azért is vettem dőltre a figurát, meg jött a "..." isHomér írta:Asszem havi nettó 10.000 dollár a követelésük minimum fizetésbe.Drigo írta:Persze azért megértem őket éhbérért dolgozni...
Asszem havi nettó 10.000 dollár a követelésük minimum fizetésbe.Drigo írta:Persze azért megértem őket éhbérért dolgozni...
R.I.P. SIR WILLIAM THATCHERSlither írta:Heath Ledger Tribute(vki tudja a benne lévő szám címét és előadóját?)
Utolsó befejezett filmje: The Dark Knight (állítólag nagyon nagyott alakít benne)
Védik a saját szemétdombjukat. Félnek a konkurenciától. Én egyáltalán nem sajnálom őket. Az eladott DVD-kre hiába fáj a foguk, a Wal Mart nem fog belemenni, így is óriási befolyásuk van Hollywood felett.senzu írta:azért sztrájkolnak, mert az eladott dvd-k után nem kapnak pénzt, ezt még érthető is, azonban másik részről bele akarnak szólni a castingba is, amihez semmi közük, a producernek kell eldöntenie, hogy milyen színészeket alkalmaz, valamint azt is el szeretnék érni, hogy csak olyan író írhasson forgatókönyvet aki bennevan a szakszervezetben