Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ejha...aronba írta:H't csak istenenítsétek Etot, mindent lehet a középpályára fogni. Arról már nehogy Xavi, vagy Inesta tegyen, hogy nem tudta Eto a Madrid meccsen a kaput sem eltalálni.
De kimondtad a lényeget Eto nem tud semmit csinálni labda nélkül. Hogy hogy Nistelrooy a madridban gólkirály lett? Pedig a madridi középpálya elméletileg nem olyan jó mint a Barca.
Nem tudom.
Eto egy jó csatár kétségtelen de nem a világ legjobbjai közé tartozik
H a csapatból mondjak egy embert, Ronaldinho...Sorolhatnánk még...Victor_Valdes írta:Hát persze..ki ne tenne meg akármit a hazájáért?Ronaldinho&Barca írta:Ha kiesnek az aztán kicsit nagy lesz azthiszem... bár nagyon nagy szükség van rá most, de szerintem mindent megtesznek majd hogy továbbjussanak.
Sőt Eto'o mindent megfog tenni, hisz ismerjük őt.
Te az elmult másfél évben láttál meccset? Asszem nem szándékosan sérült meg egyszer sem, a nemzetem színeiben meg én is kiállnék egy tornán! Viszont amikor itt van nagyon nagy szívvel játszik, igenis tud cselezni, ne is akárhogy, a gólokat meg kettessével lövögeti. De ehez a csapat is kell, egyedül nem váltod meg a világot! Ha nem kap labdát akkor mégis mit csináljon? 10-ből 8szor hátrafelé passzolnak a középpályások, pedig asszem ez elég kevés lehetőséget nyujt igy a támadóknak.aronba írta:Vagyis Eto másfél éve 0
Ha jol tudom az AK örök gollövő listájárol, amihez még 1 golra van szükségeBarcafeco írta:Megtudnátok mondani mien rekodrol van szó?Los Banditos írta:Egyenlőre még nem döntötte meg, de azárt valószínű, hogy sikerülni fog neki.Már csak egy gól kellene
![]()
köszi előre is
Főoldalon van egy cikk róla.Barcafeco írta:Megtudnátok mondani mien rekodrol van szó?Los Banditos írta:Egyenlőre még nem döntötte meg, de azárt valószínű, hogy sikerülni fog neki.Már csak egy gól kellene
![]()
köszi előre is