Ronaldinho&Barca írta:Firefox böngészőm van és van egy kis gondom vele megint. Amikor például az Eto'o cikknél leakarom játszani az egyik videót, bejön ugye az az oldal de kiirja hogy tölcsem le a Machromedia Flash 9-et vagy mit. Letöltöm de az nem kompatibilis firefoxal?!

Mit tegyek most hogy menjenek a videok???
Amit a Firefox felajánl az jó szokott lenni, de nemrég nekem is ezt csinálta. Hiába raktam fel, valamiért nem ment, nem láttam a fejlécet és a flash hírablakot sem. Úgy tudtam megoldani, hogy leszedtem a firefox-t, kitöröltem az összes file-t ami hozzá tartozik a documents and settings-ből meg a program files-ból, így töröltem a régi beállításait, majd újraraktam, és újra telepítettem a flash-t is.
Ha nem szeretnéd, hogy elvesszenek a könyvjelzőid, akkor a menüben keresd ki a könyvjelző kezelőjét, és exportáld ki egy file-ba (bookmarks.html alapból asszem) majd mikor újratelepítetted, töltsd vissza ugyanonnan az import menüpont segítségével.
ha a videók nem mennek, ahhoz is felajánlja a böngésző a kodekeket általában, pl a quicktime-t. ha nem csak a firefoxos, hanem letöltött videókat se tudsz lejátszani, akkor a
www.free-codecs.com oldalról telepítsd a divx és az xvid kodekeket.