rhynn írta:Csak röviden akkor válaszolnék az engem ért vádakra.
Eurobarca Blog: valóban én kérvényeztem, hogy legyen, szerintem be is jött az olvasók egy jó részének, kivéve néhány embernek, akik abba is bele tudtak kötni.
A Real Madrid elleni mérkőzés óta (amihez kapcsolódóan kb 6-7 bejegyzés született) szerintem továbbra is uborkaszezon van.
...
És többek között azért nem tisztelem meg azokat, akik ezt megcsinálták, mert azok folyamatosan a szememre hányják, hogy mit, hogyan írok.
Akik ezt megcsinálták az számomra Cini, akinek [auto_cenzúra] lett volna más dolga, amivel több pénzt is kereshet. Te meg ezek után egy-két hónappal azt mondod, hogy bocs, meguntam.
rhynn írta:
Akkor Iván kommentjei:
két napon keresztül folymatosan írtam ide, hogy Perreroval gond van. Mindösszesen annyit kaptam, Drigotól, aki ebben a témában nem beszámítható, hogy hagyjam úgy ahogy van, ő ilyen, s ettől szép a fórum.
Ákost nem tudtam elérni (úgy gondoltam, hogy ő az, akinek jelen helyzetben a véleményére figyelnem kellene), így viszont egy személyben döntöttem Perrero letiltásáról, amikor aznap reggel 10 hozzászólását kellett kitörölnöm és másodszor küldött el privátban az anyámba, hogy miért törlöm őket.
Nem időnként teszem tiszteletem, Szeptember óta folyamatosan itt voltam, nem keveset. Az elmúlt 8 évben (az extra.hu-s időket is beleszámítva) egyszer hiányzotam 4 hónapot, egyszer 6-ot.
De ha csak a megújult honlapot nézzük, az akkor itt lévők nagy része már nincs a fórumban, nem bírták a stílust.
Adminként megsértettem 1 felhasználót, aki szerint attól nagy ember, hogy PSZF-re jár. Azzal a mondatommal, hogy "nem vele fogok közgazdaságtanról beszélni". De akkor ha már azt mondom, hogy ő közgazdasági nóbeldíjat érdemel, akkor is megsértődött volna.
Ill. megkérdezte, hogy miért baj az, hogyha folyamatosan értelmetlen és értelmezhetetlen dolgokat írnak, miért szorítom őket szabályok közé? Erre mondtam ,hogy nyitok egy ovi sarkot, ahol 50-es IQ alatti hozzászólásokat is lehet írni.
EBBE MI A LEALACSONYÍTÁS?
Harmadszor: van benne valami. Próbáltam tenni valamit, nem volt igény rá.
Ötödször: pontosan tudom a dolgok fontossági sorrendjét. Az eurobarca eddig 4-5. helyen volt az életemben, ez többet nem lesz így.
Elég sok dolog van itt egyben, nem akarom jobban szétszedni, mert elmenne vele a nap. De veszem sorban:
Nem tudom, hogyan akartad elérni Ákit, ha írtál neki privátokat ezügyben, akkor midnenképpen van igazad. Csak azt nem értem, hogy mikor a tiltására adtad a fejed, akkor miért nem szóltál egy szót is ebben a topicban? Ahogy korábban sem tetted, mikor elkezdted átsrtukturálni az egész fórumot. Szóltunk, hogy ez csapatmunka, de te egyedül úgy döntöttél mindenben ahogy. Ez pedig így nincs rendben részünkről, hosszú távon. Szerintem érthető.
A tiltásoknál természetesen volt bizonyos tekintetben igazad, de ha te csak annyiból ítéled meg Greckit, amit neked irt vissza a hozzászólásodra, akkor megint gáz. Az pedig engem is sértett mrá konkrétan, mikor költői kérdés formájában azt írtad: "Egy ilyen ember ír cikkeket az Eurobarcán?"
Kevés ilyen olyan intelligens ember van az oldalon, mint Grecki, és azok a cikkek, amiket írt, az év legjobb cikkei voltak. Most ő is hülyeséget csinált, hogy így válaszolt neked ahogy. De pontosan ezek miatt a helyzetek miatt nem jó, hogy egyedül döntesz. Ha egyeztetnél, az egészet el lehetett volna kerülni. Abban a pillanatban, hogy tiltottad Perrerot. Ezt nem tudom, hogy előtte, mi zajlott, és a többiek miért nem reagáltak a felvetésedre.
De greckit lealacsonyítottad ezzel az 50-es IQ-s hozzászólásoddal és azzal még inkább, hogy egy "ilyen ember ír cikkeket" című mondattal. Számomra ez nem is kérdés.
A 3. pontunkra: Ha demoktratikusan próbálnád tenni, sztem mindenki jobban elfogadná.
Az 5. pontra: Te is tudod, hogy ezt nem erre írtam, hanem hogy a Blogot hagytad hátra a fórum javára. És ne mondd nekem, hogy egy hónapig nincs semmi téma, ellenkező esetben az összes blog lehúzhatná a rolót. De ez most már mind1.
Összességében sajnálom az egészet, átgondoltam a dolgokat, és úgy éreztem, akkor járunk a legjobban, ha te nem leszel Modi. És te is bevallod, hogy a 3. pontban van valami. Nyilván ennek az-az oka, hogy másként látsz dolgokat, és másként is kivitelezed az ötleteidet. Szóval ezért gondolom, hogy jobb lesz így mindenkinek a fórumot tekintve.
És ezért akartam, hogy a Blogot csináld tovább, mert ott értékes munkát tudsz végezni, sokak örömére. Az itteni vitákat pedig el lehetne kerülni.