Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem egy ilyen meccsen egy ilyen momentum elég, de azért a keresztlabdái sem rosszak.Varga Tamás írta:Azon kívül mondj egy futballra emlékeztető megmozdulását a portugálnak. Ha tudsz, én megeszem a nem létező kalapom.
Azon kívül mondj egy futballra emlékeztető megmozdulását a portugálnak. Ha tudsz, én megeszem a nem létező kalapom.Los Banditos írta:Már megint miről beszélsz?Varga Tamás írta:A gólt és Messit leszámítva nem tudom eldönteni, hogy az FC Barcelona játszik-e kék-gránátvörös mezben, vagy a Csajágóröcsögei Sörvedelők SK. Amit az első félidőben bemutattunk, az a labdarúgás megszégyenítése. Sír a labda a lábunkon. Gratula Rijkaardnak és a fiúknak, hogy egyre alacsonyabbra tornásszák a szurkolók elvárásait. Deco, Xavi, Henry mintha a pályán sem lennének, nem volt egy értékelhető kézmozdításuk sem az első felvonásban. Nem tudom, van-e még ennél lejjebb.,A gólpasszt nem Deco adta véletlenül?
10 játékosból 8 biztosan rálőtte volna, de a portugál önzetlen volt.
![]()
Közben Edmílson készülődik![]()
Nagyon olyan Betis-es szaga van a dolognak!(érsd tavalyi betis elleni meccs amikor a 89. percbe egyenlitettek...)Rivaldo11 írta:Megint rá kezdünk ülni az egy gólra.
Nem lesz jó vége.
Már megint miről beszélsz?Varga Tamás írta:A gólt és Messit leszámítva nem tudom eldönteni, hogy az FC Barcelona játszik-e kék-gránátvörös mezben, vagy a Csajágóröcsögei Sörvedelők SK. Amit az első félidőben bemutattunk, az a labdarúgás megszégyenítése. Sír a labda a lábunkon. Gratula Rijkaardnak és a fiúknak, hogy egyre alacsonyabbra tornásszák a szurkolók elvárásait. Deco, Xavi, Henry mintha a pályán sem lennének, nem volt egy értékelhető kézmozdításuk sem az első felvonásban. Nem tudom, van-e még ennél lejjebb.,