2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Messa írta:Ma a Eurosport 2-n hallottam, hogy Keegan, a Newcastle vezetőedzője idézem a kommentátort: "nagy terveket szőtt, most éppen a Barcelonában nem nagyon helyét találó Thierry Henryra vetett szemet"...
![]()
![]()
![]()
A vége full igaz!!!!Kár volt megvenni!Ez az igazolás tipikusan Laportás volt!!!!dr. Mezey írta:Sztem senm henryval van a gond, hanem amit játszatnak vele. Ezért kár volt megvenni.
Én nem mondtam hogy jól játszott ma. De a hozzáállását én nem kritizálnám. Attól, hogy az egész rendszer amibe beleerőltetnék nem passzol rá, így gyakran nem találja a helyét, az korántsem az ő hibája! Idehozhatnánk Kakat is és kötelezhetnénk rá hogy játsszon a jobb szélen, ő is kb ezt a teljesítményt nyújtaná.pipe írta:Henry szinte minden meccsen nulla az előre játékban,gólszerzésben.Őt nem azért hozták hogy saját 16-osa előtt becsúszva szereljen.
Tükrözi teljesen az én álláspontomat is! Hozzátenném még azt, hogy Rijkaard egyszer látta hogy jól ment neki balszélen, és mostmár be van betonozva abba a posztba, pedig amondo vagyok h középen jobb lenne, ahol pedig a fizikailag még gyenge Bojan, meg Messi, a két törpe váltogatta ma is egymást, Henry véletlenül sem ment be...Balinho írta:Henry: Úgy gondolom aki a hozzáállását kritizálja nagy tévedésben van. Rengeteget jön hátra segít a védőknek is, többször szerel bevetődve, becsúszva!!! Az tény hogy nem ment ma neki a játék, de nem ment jobban Messinek vagy Bojannak se. Utóbbi rúgott egy gólt, de sok köze nem volt hozzá, egyébként súlytalan volt elöl. Messi csinálta a szokásos cseleit, de ezek főként csak hátrafele jöttek be, a kapura ő sem volt veszéllyel.