Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban
-
- Jugador del Barça
Hahó!
Szeretném megkérdezni (nem kritika vagy ilyesmi), h a játékosok osztályozása milyen elv alapján történik? Csak mert pl. nekem furcsa, h Ronaldinho 10 perc játék meg 2 belsővel való passzolás után kapott egy kettest, ami még nem is lenne érdekes, de Thuram és Puyol is ugyanennyit kapott, pedig ők azért igencsak nagy stabilitást adtak a védelemnek, az oké, h nem volt sok dolguk, de fölhozhatom Iniesta-t is, aki szintén kettest kapott.
Szóval ezek teljesen szubjektív osztályozások, vagy van vmi objektív mérési módszere is?
Köszi előre is!
Szeretném megkérdezni (nem kritika vagy ilyesmi), h a játékosok osztályozása milyen elv alapján történik? Csak mert pl. nekem furcsa, h Ronaldinho 10 perc játék meg 2 belsővel való passzolás után kapott egy kettest, ami még nem is lenne érdekes, de Thuram és Puyol is ugyanennyit kapott, pedig ők azért igencsak nagy stabilitást adtak a védelemnek, az oké, h nem volt sok dolguk, de fölhozhatom Iniesta-t is, aki szintén kettest kapott.
Szóval ezek teljesen szubjektív osztályozások, vagy van vmi objektív mérési módszere is?
Köszi előre is!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Az év csalódása? Puerta halála? azért ez kicsit morbid és durva mellesleg érzéketlen

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Az "Év szavazása 2007" nevű hír harmadik felvonásában, a a legrosszabb igazolások helyett az van írva, hogy: Az év rosszabb átigazolásai!!!
NEm kötekedésből írom csakúgy feltünt!!!!!!!!!
NEm kötekedésből írom csakúgy feltünt!!!!!!!!!
..................................
-
- Az Eurobarca Anonymusa
2) reméljük, inkább előbb, mint utóbb. Sokszor nehéz megállni, hogy szó nélkül átugorjunk felette. Főleg egy Bilbao-szerű produkció alatt/után.Zozzy 5 írta:1) az ilyen 10éves kölyökökre nem kell figyelni nektek. ne is válaszoljatok.messi1918 írta:idegen.madridista!
Első hozzászólásában szidta Messit, aztán pedig " ti ma hol szerencsétlenkedtek" és hasonló mondatokat írt. Ez a bilbao meccs napján volt, és ilyenek vannak és lesznek is. Az "átjövő" madridisták 98%-a uszítani jön, amelyik értelmes az úgy is kitűnik, de nagyon sokan élvezik, hogy szidnak minket!
Na de mindegy, leszállok a témáról, mert semmi értelme osztanom az észt!
Csak ma olvasgattam, az " Archivált topicokat" és láttam ezt: Antimadridista klub. Elolvastam az összes hsz-t és nagyon jónak találtam, mindet!!!!
2) az ilyen 10éves kölyökökre pedig előbb utóbb bann vár.

-
- Llegenda del Barça
1) az ilyen 10éves kölyökökre nem kell figyelni nektek. ne is válaszoljatok.messi1918 írta:idegen.madridista!
Első hozzászólásában szidta Messit, aztán pedig " ti ma hol szerencsétlenkedtek" és hasonló mondatokat írt. Ez a bilbao meccs napján volt, és ilyenek vannak és lesznek is. Az "átjövő" madridisták 98%-a uszítani jön, amelyik értelmes az úgy is kitűnik, de nagyon sokan élvezik, hogy szidnak minket!
Csak ma olvasgattam, az " Archivált topicokat" és láttam ezt: Antimadridista klub. Elolvastam az összes hsz-t és nagyon jónak találtam, mindet!!!!
2) az ilyen 10éves kölyökökre pedig előbb utóbb bann vár.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
idegen.madridista!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
2 éve nem volt az??
Jó értettem, csak már elegem van, hogy az ilyen "idegen.madridisták" átjönnek, és direkt szidják a Barcát, és amikor páran beszólnak nekik áll feljebb. Ja és lenne, még egy kérdésem, a neve alapján azért úgy 95%-ban be lehet azonosítani, a "hovatartózást" nem lehetne, hogy akinek olyan a neve az egyből, akinek nem olyan a neve, annak pedig az első "pártállást" hirdető hsz után külön "engedélyt" (jobb szó híján írtam) adni, hogy csak a "Barca vs. Real" topicba írhassanak???
Mert beleszólnak az átigazolásba, meg mindenbe, ott lenne az a topic és oda írhatna minden madridista!!!!!! MErt amit egy-kettő csinál, az már undorító (tisztelet a kivételnek)!
Nem lenne ez megoldható?? Tudom, hogy plusz munka de......

Jó értettem, csak már elegem van, hogy az ilyen "idegen.madridisták" átjönnek, és direkt szidják a Barcát, és amikor páran beszólnak nekik áll feljebb. Ja és lenne, még egy kérdésem, a neve alapján azért úgy 95%-ban be lehet azonosítani, a "hovatartózást" nem lehetne, hogy akinek olyan a neve az egyből, akinek nem olyan a neve, annak pedig az első "pártállást" hirdető hsz után külön "engedélyt" (jobb szó híján írtam) adni, hogy csak a "Barca vs. Real" topicba írhassanak???
Mert beleszólnak az átigazolásba, meg mindenbe, ott lenne az a topic és oda írhatna minden madridista!!!!!! MErt amit egy-kettő csinál, az már undorító (tisztelet a kivételnek)!
Nem lenne ez megoldható?? Tudom, hogy plusz munka de......
-
- Llegenda del Barça
Én erről nem tudok semmit, de attól Isten mentsen, hogy egy ilyen kinyisson. A Barca vs Real topikban is sokszor elszabadulnak az indulatok, felesleges gerjeszteni ezt egy ilyen topikkal.messi1918 írta:Azt szeretném, kérdezni, hogy végülis miért zárt be az "Antimadridista klub"?
A "Barca vs. Real" topic megnyitása miatt, vagy miért??? Nagyon jó lenne ha kinyitna!!!!!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Azt szeretném, kérdezni, hogy végülis miért zárt be az "Antimadridista klub"?
A "Barca vs. Real" topic megnyitása miatt, vagy miért??? Nagyon jó lenne ha kinyitna!!!!!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Éles szemű a fiú, javítottam, köszi!Rumig írta:Az év szavazása III. részében a legjobb és legrosszabb meccseknél a futottak méghez ugyanazok kerültek be véletlenül
És az 'a' betűt is eltűntettem, köszi.

Z. Iván írta:Most, a 21. forduló után egy ponttal többje a van a gránátvörös-kék csapatnak...

Enrique: Köszönjük az alapos elemzéseket, videókat. Megérte várni!
Köszi 

[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
-
- Entrenador del Barça
Örömmel látom, hogy betettétek Matuzalem gólját. Mondjuk nem értem, hogy miért csak én szavaztam rá.

Szerk: Viszont az edzőknél a futottaknál kihagytátok Szabó Józsefet. Nagy szó egy magyar edzőtől, hogy a Dinamonál volt. Mind1 mert rá se szavaztak rajtam kívül.

Szerk: Viszont az edzőknél a futottaknál kihagytátok Szabó Józsefet. Nagy szó egy magyar edzőtől, hogy a Dinamonál volt. Mind1 mert rá se szavaztak rajtam kívül.

Forza Lazio!
Pontosabban, előtte néhány héttel költözött a régi oldal a eurobarca.hu domainre, de a regisztrációs rendszernek az új oldalon lett jelentősége először, a fenti dátumtól kezdve. Előtte hozzászólásos rendszer volt reg nélkül.Enrique írta:2004. 10. 08-án indult el az új honlap már eurobarca.hu néven, az uw-s időszak után, és akkor lett először fórum.