Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már bocsi, de te kevered a szezont a fazonnal. Ez olyan, mintha a Mercedest triciklire cseréknéd. Attól meg, hogy vannak akik két éve ezt hajtogatják, egyáltalán nincs igazuk. Attól, hogy valamit sokszor ismételgetnek, nem válik igazzá. A valótlanságot 100-szor is elismételhetik, attól az még valótlanság marad.barca99 írta:Csak már lassan két éve ezt hallgatjuk. Csak legyen igazatok.orska írta:De ennek ellenére bizonyatani fog tavasszal.
Egyébként hozzuk el Assuncaot negyed ennyi fizetésért. Ő is van ilyen jó pontrúgó.
Csak már lassan két éve ezt hallgatjuk. Csak legyen igazatok.orska írta:De ennek ellenére bizonyatani fog tavasszal.
Én. És tényleg, egy 27 éves játékos helyett hozzunk egy 30 évest, akinél - számomra - csak RvN az unszimpatikusabb.Karashu írta:Ki nem ért veled egyet? Én eladnám a francba és helyére Dorgbát hoznám!doki írta:Tudom ,hogy sokan nem értetek velem eggyet ,de szerintem Ronaldinho itt már nem fog megújulni.Kell neki a váltás.
Xavit nem adom!barbigirl írta:Hát ez a baj, hogy Barcaikonok játszanak a középpályán. Pedig itt kell leginkább változtatni. OFF: Xavi, Deco helyett kell egy irányító.
Azthiszem 2014-ig szól a szerződése minek hosszabítani vele?dr. Mezey írta:Most lehet, de a nyáron jönne, plussz amíg megszokja az új helyet, meg a bajnokságot már simán eltellt egy év.Rdinho írta:Hát az a 30éves Drogba kb kis túlzással most lefocizna minket egyedül![]()
![]()
![]()
Viszont én is mint elvakult R10 rajongó kezdem belátni hogy Dinho-nak itt nálunk sajnos vége...De azért kiváncsian várom a következő meccset
És miért most látod be hogy R10 elfogyott mikor már öt hete nem játszik, és nélküle sem jobb semmi? Sőt sztem majd mindenki úgy várja mint egy messiást.
Lehet hülyeségnek hangzik, de én most hosszabítanék vele. Egyrészt lekerülne róla a nyomás hogy minden nap arról írnak mikor, hova igazol. Másrézt, mivel tuti új edző jön, kapna még egy szezont, hogy bizonyítson, utána meg jobb áron lehetne eladni, mint most. Mármint ha nem támad fel, de sztem igen.
Jézus Isten... már neharagudj!Karashu írta:Ki nem ért veled egyet? Én eladnám a francba és helyére Dorgbát hoznám!doki írta:Tudom ,hogy sokan nem értetek velem eggyet ,de szerintem Ronaldinho itt már nem fog megújulni.Kell neki a váltás.
Most lehet, de a nyáron jönne, plussz amíg megszokja az új helyet, meg a bajnokságot már simán eltellt egy év.Rdinho írta:Hát az a 30éves Drogba kb kis túlzással most lefocizna minket egyedül![]()
![]()
![]()
Viszont én is mint elvakult R10 rajongó kezdem belátni hogy Dinho-nak itt nálunk sajnos vége...De azért kiváncsian várom a következő meccset
Épp az, hogy nem utálják egymást egy hete nyilatkozta Drogba, hogy szívesen játszana Eto’oval. Mindig dicsérik egymást.Ilúvatar írta:Drogba vs Eto'o... ez a nem mind1... utálják egymást ha jól tom... inkább Eto'o mint az a paraszt Drogba...Karashu írta:Ki nem ért veled egyet? Én eladnám a francba és helyére Dorgbát hoznám!
Ki nem ért veled egyet? Én eladnám a francba és helyére Dorgbát hoznám!doki írta:Tudom ,hogy sokan nem értetek velem eggyet ,de szerintem Ronaldinho itt már nem fog megújulni.Kell neki a váltás.