Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ezqueroról kár beszélni mert ugyanúgy nem tűnne fel a hiánya mint ahogy most sem tűnik fel hogy itt van. Guddy meg már nem csatárt játszik. Amúgy sztem Lampard kéne a kp-jára, ha még megvan a katalán nője akkor összejöhetne. R10 meg természetesen maradjon. Esetleg ez a modrics jöhetne Deco helyére, bár nem tom milyen poszton nyomja.Karashu írta:
Szted ki kéne ide Gudjohnsen, Ronaldinho és Ezquerro helyére?
Tökéletesen tudodBányász írta:Főleg úgy,h a Valencia ha jól tudom most vette meg Madurót...Semmi se lesz belőle. Alaptalan hír ezis
Ha edzőt akarnának váltani nem hinném,h hagynák Koemannak,h össze vissza vásárolgasson.
Ráadásul amikor odakerült Koeman már akkor is szabad volt Mourinho.(lehet rosszul tom,bocs)
Szted ki kéne ide Gudjohnsen, Ronaldinho és Ezquerro helyére?Varga írta:6 csatár? mellesleg szerintem nem kell drogba ide se agüero.Karashu írta:Sztem a catársor így lenne jó: Henry, Eto'o, Drogba, Messi, Bojan és Agüero (Giovanni menne kőccsönbe vhova máshova)
6 csatár? mellesleg szerintem nem kell drogba ide se agüero.Karashu írta:Sztem a catársor így lenne jó: Henry, Eto'o, Drogba, Messi, Bojan és Agüero (Giovanni menne kőccsönbe vhova máshova)
Főleg úgy,h a Valencia ha jól tudom most vette meg Madurót...Semmi se lesz belőle. Alaptalan hír ezis
Ne legyél már ennyire primitív! Rijkaardnak elég sokat köszönhet eza klub, még akkor is ha most már nem megy vele. Ha meg mindenképpen fikázni akarod legalább a nevét próbáld meg helyesen leírni.Karashu írta:Nagyon király, hogy Mourinho megy a Valenciához!
Dugja fel Reikaard-ot a vezetőség ahova gondolom!
Semmi se lesz belőle. Alaptalan hír ezisszergoka írta:Dehogy megy a Valenciához, ez még csak feltételezés.Karashu írta:Nagyon király, hogy Mourinho megy a Valenciához!
Dehogy megy a Valenciához, ez még csak feltételezés.Karashu írta:Nagyon király, hogy Mourinho megy a Valenciához!
Csak annyi a különbség h Ronnie akar ezellen tenni Deco nem. Hasznos játékos Deco is, de ha valaki ilyen kijelentéseket tesz mint ő már tavaly is (rossz az öltözői légkör stb...) akkor aztmondom az ilyen mennyen is el, ugyis mindig a Mourinhoja után sírtbarcamessi írta:Decoról jut eszembe, hogy most nyilatkozta, ha idén nem nyer semmit a Barça, akkor veszi a sátorfáját és olvastam a minap, hogy Modriccsal tárgyal a csapat, állítólag Laporta személyesen ment Horvátországba tárgyalni a klubjával és maga a játékos is mondta, hogy szívesen jönne. Deco lehet hogy egy kicsit már eltelt, ahogy Ronaldinho is
Pedig ha hiszed, ha nem, pont ez érdekel.Zozzy 5 írta:Ez nagy hiba volt, most le fogja írni
Decoról jut eszembe, hogy most nyilatkozta, ha idén nem nyer semmit a Barça, akkor veszi a sátorfáját és olvastam a minap, hogy Modriccsal tárgyal a csapat, állítólag Laporta személyesen ment Horvátországba tárgyalni a klubjával és maga a játékos is mondta, hogy szívesen jönne. Deco lehet hogy egy kicsit már eltelt, ahogy Ronaldinho is, mert ugye ő már a Barça előtt is egy nyerő csapatban volt kulcsember. Modrics megmondom őszintén nem tudom milyen játékos, mert még soha nem láttam játszani, csak arra emlékszem, hogy ballábas, de lehet hogy rosszul. A támadósor nem gyenge, csak egyszerűen nem jön össze ennek a csapatrésznek szinte semmi, sok sérülés, illetve formán kívüliség nem engedi, hogy a Messi-Henry-Eto'o+Ronaldinho négyesből valamelyik háromösszeálljon.barcamessi írta:Az biztos hogy a védelemre nem lehet panasz eddig a szezonban. A probléma nem is hátul kezdődik, hanem a támadószekcióban. Hiába vannak úgymond nagy nevek a csapatban, akik eddig nagyon sokat bizonyítottak, de az utóbbi 2 évben nem csináltak SEMMIT!!! Ami pedig nem megy azt nem kell erőltetni. Olyan játékosok kellenek ide akik nem a múltjukból akarnak megélni!!! Meg azt nem értem hogy miért van az hogy például a Milannal egy Seedorf vagy egy Maldini nem szállt el magától és az elért eredményeitől 25 évesen?! Ők miért voltak képesek tovább küzdeni a további címekért?! Azok, akik azt hiszik ebben a csapatban, hogy 2 bajnoksággal és 1 BL-lel a zsebben ők a világ legjobbjai, akkor azok mehetnek amerre akarnak, hívják az illetőt akár Ronaldinhonak vagy akár Deconak!
Senki nem állítja azt, hogy csak az edző a híbás, de sok dologban van benne a keze.aronba írta:NEM CSAK AZ EDZŐVEL VAN BAJ