Na én most csak pár hozzászólást olvastam de elmondom hogy szerintem miert nem megy a játék úgy ahogy kell. szerintem hiányzik a csapatból az irányító. ronaldinho hiánya ezért annyira égető. messi néha megvillan és ebből élünk elől. a két friss játékostól (krikcs, santos) szerintem nemkell várni semmi egetverőt, mert bár nagoyn jó játékosoknak tartom őket, főleg bojant, túl fiatalok ahhoz hogy megmentsék most a kreatív, szép játékot. eto nagyon jól játszott azon a pár meccsen amin volt a sérülés után és most nagyon jól jönne de afrika kupa... henry pedig szerintem a legrosszabb igazolás volt a nyáron.. már kiégett, rég nem olyan mint anno az arsenalnal. nem robbanékony, nem kreatív, nem gyors. ő az az ember aki rutinosan jól helyezkedik elől, a lepattanókat bevágja és néha ki tudja szolgálni a többieket egy-egy jó labdával, de ő sosem lesz a megmentő a barcában. azthiszem senkit nem hagytam ki a támadók közül. ezquero egy kalap ***, ezt már sokszor bizonyította, gudi pedig már nem csatárként játszik. deco-t én sosem tartottam olyan nagyra, bár kétségtelenül jó játékos, de utána nem fogok sírni ha elmegy, főleg egy ilyen nyilatkozat után. iniesta sokat fejlődött és néha vannak jó meccsei de sajnos van amikor halványabb, ugyanúgy ahogy xavi is. én középre vennék legalább 1, de inkább 2 játékost a nyáron. fabregas nagyon jó játékos de nemtudomhogy jó lenne-e még 1 sztár. szerintem egyébként a csatársor is itt lett elcseszve.. hiába van 4 világklasszis csatár.. ha nem értik meg egymást. semmire nem mennek, mert sok sztár még nem csapat és ez az amivel most jobb a reál mint mi. ők csapat! mi meg sokszor csak jó focistákból álló csürhe.. ezért kéne egy új edző, pár új ember (főleg középre) és ezért kéne kirúgni pár embert a csapatból.. én decoval kezdeném és henryval fejezném be. talán sokan nem értenek velem egyet, de henry ennél már szerintem nem lesz jobb és azért tőle ennél sokkal többet várna az ember minden körülmények közt.. ha a nyári igazolásokat nézem akkor abidal, milito nagyon jó vásár volt, tourerol sem volt rossz, de henry.. :S
na ennyi a kis monológom.. ennyi jutott eszembe hirtelen.. várom a kritikákat