Általánosságban. Egyet nem értek. Harcba szállunk Benzemáért. De mire? Két felvetésem lenne vele kapcsolatban. 1. van egy jó szezonja, középtávon még nem bizonyított; 2. akkor minek vettük meg Henry-t. Ha jönne Benzema, akkor Titit el kell adni.
Másodszor: sokan favorizálják Fabregast. Áruló, pénzsóvár ember nekem nem kell. Akinek a pénz sokkal fontosabb, mint a nevelőegyesülete, az nálam örökre leírta magát. És, örülök, hogy a vezetőség ezen a véleményen van (lsd. Txiki közelmúltbeli nyilatkozatát).
És, hogy válaszoljak is, Zozzy felvetéseire.
1."...aki nem akarja megérteni, az vessen magára" - egy picit erős.
2 Edzőkérdés. Rijkaardnak el kell mennie, ez vitán felül áll. Éppen másfél évvel többet töltött el a Barca kispadján, mint amennyire predesztinálva volt.
Érkezők:
Mourinho - támogatom
Lippi - nem szimpatikus számomra, de ettől még jöhet
Scolari - nem fogja otthagyni a portugál válogatottat. Mikor volt az időpont-egyeztetés a VB-csoportokról, úgy köszönt el a magyaroktól, hogy a selejtezőkön találkozunk.
Az én 2. számú jelöltem: Guus Hiddink. Bár, erre az esély pici, max. ha nagyoit buknak az EB-n.
3. Távozó játékosok:
Syl, Thuram, Deco, Guddy, Edmilson - egyet értünk
R10, Zambrotta - számomra elképzelhetetlen, ill. hatalmas baklövésként hatna
4. Érkező játékosok:
Alves - beképzelt, nagyképű majom, és nagyon drága, menjen oda, ahova akar, ide ne jöjjön
Diego - jöhetne Deco helyére
Nasri - keveset bizonyított, nagyon sérülékeny, nem lennénk vele beljebb
5. Azt mondod, Giovanit adjuk kölcsönbe. Szerintem, marhaság. Ha, ilyesmi felvetődne, inkább elmenne - és igaza is lenne. Sok örömet fog még nekünk okozni, jó játékos, felkészült, akar és küzd. Én, elégedett vagyok vele, max. lehetne egy kicsit higgadtabb, de 1-2 év alatt ezt levetkőzi. 18 évesen talán nem tőle kellene várni, hogy kirángassa a Barca szekerét a gödö aljáról. Mit vársz tőle? Egy kicsit túlzol. Szerintem.