2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
valószínüleg nem ugyanazok szavaztakFejo írta:Engem leginkább ez a kettősség lepett meg:
Az év legjobb igazolása:
1. Yaya Touré (Monaco - Barcelona) 58
2. Eric Abidal (Lyon - Barcelona) 55
3. Frank Ribery (Olympique Marseille - Bayern M.) 36
4. F. Torres (Atletico Madrid - Liverpool) 26
5. Thierry Henry (Arsenal - Barcelona) 20
Az év rosszabb igazolása:
1. Pepe (Porto - Real Madrid) 73
2. Saviola (Barcelona - Real Madrid) 60
3. Arjen Robben (Chelsea - Real Madrid) 31
4. Thierry Henry (Arsenal - Barcelona) 28
5. Drenthe (Feyenoord - Real Madrid) és Tiago (Lyon - Juventus) 9-9
Irreálisnak nem irreális...De:Tudon hogy tök irreális már
Pepe a sérülése után, mikro bekerült a kezdőbe, onnantol jo teljesitményt nyujtott. De a szavazás még mikor készült más volt a helyzet. Én nem rá szavaztam, sőt nem is Madrid játékosrasergi1989 írta:pepe miért rosz mert ha játszik 1 meccs kivételével átjátszhatatlannak bizonyult?
nem értem..
sergi1989 írta:atya isten ez röhelyes amit itt szavazgatattok még jo hogy a legrosszab igazolásnál 5ből 4helyen mi vagyunk
nemis tom h vezetjük 9 ponttal a bajnokságot....![]()
ez poén
ne haragudjatok..
nem tudtam megállni...na ja, akkor Pippo is ott van valahol nagyon elől. De komolyan van olyan ember, aki szerint Inzaghi az egyik legjobb csatár a világon??
Te sem valami régota lehetsz real madrid szimpatizáns.A Barcanak nem rég volt egy 6 éve amikor nem nyert semmit.fir3bird írta:dejó ezt látni! az elmúlt években mindig a barca volt a jobb 2004-2005 ben is mindenben jobbak voltak 2005-2006 ban is 12 pont előnnyel lettek bajnokok+BL és a REAL szurkolok csak keseregtek de most végre fordult a koczka! Most átélik a barcások milyen is volt nekünk évekig!
aztán majd fordul a kocka jövőre vagy azután, vagy azután! Ez nem a francia bajnokság.(szerencsére) Itt nem valószínű, hogy egy csapat hosszú éveken keresztűl egyedül fog dominálni!Most átélik a barcások milyen is volt nekünk évekig!
Nekem teccik....ilyen büszke...mintha mindig büszke lenne.Eto'o-nak egyébként olyan furcsa tartása van!Smile Mintha hátra akarna esni. Vagy nagyon egyenes a háta, vagy nem tudom.
Én is kérdeztem,mert sztem se a Bl a szintmérő ebben a tekintetben.Nálam Inzaghi nagyon a sor végén van ami a csatárok listáját illeti.na ja, akkor Pippo is ott van valahol nagyon elől. De komolyan van olyan ember, aki szerint Inzaghi az egyik legjobb csatár a világon?? Rolling Eyes
Nem néztem utánna,csak fejben próbáltam számolni.95-96-ban játszott először, és 60 gólnál tart. (madridistán lévő stat). Ami ugye 12 szezon, tehát 5 gólos átlag. Ami szép, hogy 12 idényen keresztűl ilyen magas szinten játszott!