zizou fan írta:Felhívnám a figyelmet, hogy a lentebb szóban forgó cikk a REAL MADRID HIVATALOS HONLAPJÁRÓL került lefordításra. Nem az én véleményemet tükrözi (azért mondom ezt, mert én írtam). Ezen kívül arról sem tudok, hogy a madridista.hu fórumában BÁRKI is ilyen módon kritizálta volna az eurobarcán meg jelent cikkeket. Mi az, hogy írni se tudnak? Ne legyünk már parasztok, kérem!
Az meg azért mégis csak elgondolkodtató, hogy ilyen színvonalat megengednek az itteni moderátorok. Ettől aztán végképp nem fog javulni a helyzet a két honlap között.
Szerk.: ja és még az "írni sem tudnak" témához: nem mindegy, hogy valami helyesírási hiba, vagy elgépelés. Bár nyilván egyesek szeretik nem megkülönböztetni őket, hogy "lejárassák" a másikat. Bármily meglepő, én is tudnék BŐSÉGESEN példálózni eurobarcás helyesírási hibákkal, de nem teszem, mert - egyes itteni fórumozókkal ellentétben - én tisztelem a másikat. (mióta regisztráltam ide, egyetlen egyszer szóltam egy helyesírási hiba miatt az egyik - talán - javaslatokat váró topikban, de egyből leordították a fejem, mondván minek szólok bele. Na EZ a színvonal.)
Hiába, ezzel nem lehet mit csinálni! Idióták mindig is lesznek. Mindig azok lesznek többségben, akik kritizálnak, ez ellen nem lehet mit csinálni, tudom, mert én is szoktam néha írni.
Ez a szomorú, hogy ha madridista egy ember, akkor az már egyből egy tapló...Egyébként bármikor szívesen várjuk az észrevételeket, esetleges hibákat, az ilyen emberekkel meg ne foglalkozz, gondolom Nálatok is vannak ilyen díszpéldányok.
Az említett hsz-t azért nem töröltem, mert szerintem többet elmond a írójáról, mint arról, akiről szól. De amennyiben valóban zavar, kiszedhetem, mert tudom, hogy mennyi munka van ezzel, de ne itt várd a munkád utáni dícséretet.
Messi1918!
Most komolyan látsz itt egy postot, átmész a MADRIDISTA.HU-ra ott látsz egy cikket aminek ez a címe "Európa élén" és miután elolvastad fel vagy háborodva, hogy a Real Madridot élteti és dícséri???Vagy hogyan is van ez...
És csak annyit, hogy én pölö írtam arról, amikor nekünk volt a legjobb hazai mérlegünk Európában...Akkor senkinek nem volt baja azzal, hogy nem lehet összehasonlítani a szezont a fazonnal...
Varga Tamás írta:Jelenleg a spanyol csak a harmadik legerősebb bajnokság. Az angol biztos megelőzi, de az olasz is - szerintem.

A cikk szerzője meg azt írta le, hogy mi van szerinte...