2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Pont az a baj,h a C-n csak olyan programok vannak,semmi zene meg amit átlehetne telepíteni......barca99 írta:Akkor a C-ről egyes dolgokat (filmeket, zenéket, de ne telepített programokat vagy játékokat) egyszerűen másold át a D-re.
Lehet rosszul fogalmaztamAprieto írta:Bányász: kicsit konkretizálnád?
Milyen memóriát akarsz átvinni?!
Terrorizmus: Al kaida, alvó ügynökök, vallási ellentétek, a muszlim vallás, allah, dzsihád, öngyilkos merénylők, ilyenek. Ezekböl szerintem elég sokat össze lehet szedni.Chris0527 írta:HELP PLEASE!!!
HOLNAPRA kéne elkészitenem etikára(társadalom ismeret) egy házi dolgozatot másfél oldalast, de fingom nincs hogy mit kéne irnom. 3 téma van:
1. Globális felmelegedés
2. Terrorizmus
3. Környezetünk, környezetvédelem
Ha vkinek van ezekből kész munkája vagy esetleg foglalkozik ilyennel az pls küldjön egy pü-t vagy vegyen fel msnre és küldjön vmit. Elöre is thx. Am még ma este el kéne küldenem (max holnap reggel) emailban a tanárnak.
Próbáld meg ezt:robertfcb írta:Hogyan lehet visszaállítani a feladatkezelőt???? Mert azt írja hogy letiltottam, de erre valahogy nem emlékszem :S :S :S Légyszives válaszoljatok, elég fontos lenne.
Próbáld meg ezt:messi1918 írta:Az a próblémám, hogy nem tudom letölteni a Midtown MAdness 2-t. Sehogysem! Mininova, Torrent + még a LimeWire külön keresőjébe is beírtam, de 19 vagy 55%-nál mindig megáll! HA valaki letudná tölteni, és berakni ide, vagy letöltené és MSN-en átküldeni megköszönném!!!!
Hát asszem az vírus. Egyszer nekem is volt ilyenem, az istennek sem tudtam megnyitni. Az újratelepítés nem ártott már, így a probléma megoldódott...robertfcb írta:Hogyan lehet visszaállítani a feladatkezelőt???? Mert azt írja hogy letiltottam, de erre valahogy nem emlékszem :S :S :S Légyszives válaszoljatok, elég fontos lenne.
kössz a "jobbklikket" azért még ismerem, úgy értettem, hogy olyan képeket amiket a meccseken csinálnak, azt a több százat, illeteve ezek többségét vhol meg lehet-e találni neten és letölteni?Fernando írta:Most komoylan a cikkhez tartozó képeket akarod letölteni?merx írta:csak egy kérdésem lenne, mégpedig, hogy az oldalon megjelenő képeket, fotókat, amik pl az egyes cikkekben vannak, honnan lehet letölteni????
mármint ezeken kívül??Jobb egérgomb kép mentése. Amugy a www.fcbarcelona.com-on is vannak képek vagy a google-be, esetlegesen bocs ha félreértelmeztem a kérdésed.
Van egy jó,meg egy rossz hírem..A rosszhír hogy fölöslegesen keresgéltélFernando írta:Lenne egy nagyon fontos kérésem/kérdésem
Anno valamikor megkérdeztem hogyan lehet avi-ba feliratot égetni, kaptam is linket (amit előtte nem találtam) de most így hogy megvan a link és megvan mit hogyan kell, márcsak 2 program hiányzik h megtudjam csinálni:
regedit vagy msconfigVictor_Valdes írta:Lenne egy kérdésem ami a következő:
A start menün belül van olyan hogy "futtatás...." oda ha beirunk egy parancsot kihozza azoknak a programoknak a nevét ami elindul a gép elinditásakor...és ott lehet beállitani hogy mien progi induljon.
Kérdés: Mi ennek a parancsnak a neve?
Most komoylan a cikkhez tartozó képeket akarod letölteni?merx írta:csak egy kérdésem lenne, mégpedig, hogy az oldalon megjelenő képeket, fotókat, amik pl az egyes cikkekben vannak, honnan lehet letölteni????
mármint ezeken kívül??