Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Varga Tamás írta:Jelenleg a spanyol csak a harmadik legerősebb bajnokság. Az angol biztos megelőzi, de az olasz is - szerintem.
Kik azok?Egyébként nem értem,hogy Raul és RVN hogy játszhat egymás mellet?!Két lassú csatárt nem szoktak betenni egymás mellé,vagy legalábbis szerintem az nem nagyon jó egy olyan csapatnak,amelyiknek csak egy oldala van(Itt Robinho bal oldalára gondolok)másik oldalon tudtommal akkor van játék,amikor Robinho átnéz oda!CS0ki írta:
(nálatok is csak 2-3 van, akivel úgymond gondom van.)
Nem kell az aknamunka!hanem egy-két fiatalt (Szalait) felvinni a nagycsapatba, és velük alkotni!
Galaktikus C Ronaldo lenne, meg Kaká. Benzema egy fiatal csatártehetség. Épp elég lesz ezt az évet végigvinni ezzel a két csatárral...Egy jobb szélsőre meg egy dinamikus csatárra hatamas szükségünk lenne már idén is, nemhogy jövőre. Szóval Benzema kell!!!Nem tudom, szerintem most nem kéne "galaktikusokat" igazolnotok a nyáron, ez a nyár is jó példa volt erre!
Sneijder azért elég ismert volt, többszörös holland válogatott, kiemelkedett az Ajaxból is. A berobbanása meg kb 3 meccsre szólt, azóta 1-2 gól, meg alibizés...Remélem beleszokik a spanyol légkörbe, mert az amit mostanában nyújt...kevés sajnos.Ott van Sneijder, senki sem ismerte, de mégis nagyon berobbant a köztudatba!
mert Barcás!Eto'o azért más Wink
Azért nem egyszer alkalmazta...Na mindegy, neked nem jön be ez a csel, nekem igen!Ronaldinho pedig csak a "fénykorában" egyszer kétszer alkalmazta ezt a cselt (legalábbis én többször nem láttam)
Egykényszerítőt még én is megtudok!De a csatáraitok, azért még annyira nem lassúak, hogy egy kényszerítőt, ne tudjanak megcsinálni,
Arról nem tehet, ha nem tetszik Neked!Cannavaronak a megjelenése,
Kicsit édekes a tartása az tény...Eto'o-t se szereted? Neki is hasonlóan hülye a tartása! Nekem a kedvenc atlétám egyébként Michael Johnson volt!ahogy kihúzza magát, és járkál, nagyon nem jön be!
Ronaldinho is szokta alkalmazni...Ronaldo is rengeteget. Meg jó sokan!Azokkal pedig akik a biciklicselt nyomják, eleve nincs kibékülve a "kicsi" lelkem!
A 16oson belül szögletnél tényleg nem...De ha egy Guti, Gago akar kiugratni, vagy Robinhoval akarsz összjátékot, oda nem árt a gyorsaság... Fájdalom nézni, amikor valamelyik szélvész csatárunkat kiugratják, és a védő 5 méter hátrányból lefutja őket...Szerintem RVN a lassabb, de ez a 16-oson belül nem számít, amíg mentálisan gyors, és a védők előtt gondolkodik, nem akkora baj, hogy fizikálisan lassú!!!
Raúl az elmúlt 7-8 meccsen egy kivételével mintha a pályán se lenne...Ősszel egész jó volt, de sajnos csak fellángolás volt.Azért Rault nem mondanám annak, ő még ma is tud szép dolgokat!
Ismered őket?nekem a madridistákkal (játékosokkal) csak mint ember van bajom!
Gutiról mindenki tudja, hogy milyen...Azért nem szerettem sose...De Guti, Cannavaro, Robinho és hasonlók, azok a nagyképű "autogrammotnemadok" típusú játékosok.
Raúl+RVN együtt a két traktor. Nem is tudom melyik lassabb így hirtelen!Azért szerintem , ne bándd, hogy van "traktorotok" meg RAulotok is
Eredményes csatár az biztos. De hogy nem élmény nézni a játékát, az is... Biztos, hogy sokat köszönhet neki a csapathoz, csak én nem ilyen csatárt szeretnék látni a Reálban. Sose szerettem a játékát.(és most nagyon diplomatikusan fogalmaztam.)Miért nem szeretnéd, ha RVN játszana, jó csatár, én ki nem állhatom, de eredményes és ez a lényeg! Nélüle lehet, hogy nem lennétek ott ahol most vagytok!!!
Lenne rá esély. De ebből a szempontból jókor jött a vereség, mivel most 3 tényleg könnyűnek tűnő meccs jön(Az Almeira nem tünt annak előzetesen se...), szóval ha azokat megnyomjuk(márpedig ezek után otthon ha nem úgy megyünk előre, mint egy őrült...), akkor visszajöhet az önbizalom a komolyabb meccsekre, amikre egyébként is fel szoktuk szívni magunkat.de talán most a MAdrid jobb formában volt, és egy vereség, jobban "visszazuhantathatja" őket!!!!
Állítólag nem komoly a sérülése. Azért nem lenne olyan nagy gond, ha pihentetnék jövő héten legalább az első félidőben!Ui.: RVN-nek jobbulást Wink
Én írtam!Ui.: Ha nem Csoki írta akkor, bocs csak Ő rá emlékeztem!
Igen, így van, ezért írtam. Kb most is így látom. Messze nem lefutott még ez a bajnokság. Viszont volt 9 pont előnyünk(illetve ma még van), a sorsolásunk könyebb, mint a tiétek, és viszonlag megbízhatóan hozzuk a meccseket a játék minőségétől függetlenül. Nálatok több gond van az idegenbeli meccsekkel, nehéz meccsek jönnek nálatok, van pár sérült, afrikakupás, gyenge formában lévő játékos. Tehát nekünk kedveznek a dolgok papíron. Csakhogy papír szerint nektek kéne 9 ponttal vezetni, már ha az év eleji csapatok keretét nézném. Csakhogy ugye a fociban sokminden megtörténhet, és meg is történik.Maúgy gondolom, azért 55% mert nem akarta, hogy azt higgyük, hogy ő már a Real vitrinjében látja a bajnoki trófeát, csak azt akarta érzékeltetni, hogy picivel több esélyt lát a Madrid bajnoki győzelmére!!!!