Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Én eltés vagyok, oda be tudok lépni. Szerintem túlterhelt a rendszered, próbálkozz kitartóan, csak ezt tudom mondani... nem hiszem hogy egyéb baja lenne..Frányó István írta:Ja, Marci!
A gáz az, h ez a tetű ETR már 3 napja nem enged be, aztán így nehéz órát fölvenni! Próbáltam mindent minden gépről, de mostmár jön az ALT+CTRL+CIPŐTALP! Vicc ez az egész, esküszöm! A Pentagon adatbázisába előbb bejutok, mint ebbe a szutyokba!
Jó hogy nem már abba is belekötnek ha a kocsmában meghívok valakit....Aprieto írta:Az APEH meg egy vicc, ők tényleg ebbe a topikba valók
Legújabb undormányuk, hogy az ajándék után adóznunk kell majd, sőt! Nem adhatok kölcsön a barátaimnak, SŐT a saját anyámnak sem, csak ha beszámolok róla nekik.
![]()
Varga Tamás írta:Aki nem akar dolgozni, az sztrájkol. Én, nem értek velük egyet, és mélységesen elítélem a politikai jellegű megmozdulásukat. Gaskó havi 1,5 milliós fizetéssel megbénítja az országot, milliárdos hiányt idéz elő. Mennyien vannak az országban, akik netto 50-55 ezer forintért robotolnak, és nem sztrájkolnak, hanem dolgoznak. A vasút dolgozói inkább a munkájukat végeznékl el tisztességgel, minthogy unják a munkát.Rita írta:Átkozott vasutas sztrájk!1évben kb 3szor utazok Pestre vonattal,és természetesen pont most kell sztrájkolni!Erre várok hetek óta,hogy az osztállyal felmenjünk Pestre és elmenjünk az új moziba,meg a terror házába...erre ****om az egészet,mer ezekre rájött a sztrájkolhatnék....![]()
![]()
Így igaz! Dehát ez a szép a demokráciában, mindenkinek joga van mindenhez, a vasutas kedvére sztrájkolhat, a rendőr meg nem verheti ki a [auto_cenzúra] a bűnözőkből, mert nekik is vannak jogaik.Varga Tamás írta:Aki nem akar dolgozni, az sztrájkol. Én, nem értek velük egyet, és mélységesen elítélem a politikai jellegű megmozdulásukat. Gaskó havi 1,5 milliós fizetéssel megbénítja az országot, milliárdos hiányt idéz elő. Mennyien vannak az országban, akik netto 50-55 ezer forintért robotolnak, és nem sztrájkolnak, hanem dolgoznak. A vasút dolgozói inkább a munkájukat végeznékl el tisztességgel, minthogy unják a munkát.Rita írta:Átkozott vasutas sztrájk!1évben kb 3szor utazok Pestre vonattal,és természetesen pont most kell sztrájkolni!Erre várok hetek óta,hogy az osztállyal felmenjünk Pestre és elmenjünk az új moziba,meg a terror házába...erre ****om az egészet,mer ezekre rájött a sztrájkolhatnék....![]()
![]()
Aki nem akar dolgozni, az sztrájkol. Én, nem értek velük egyet, és mélységesen elítélem a politikai jellegű megmozdulásukat. Gaskó havi 1,5 milliós fizetéssel megbénítja az országot, milliárdos hiányt idéz elő. Mennyien vannak az országban, akik netto 50-55 ezer forintért robotolnak, és nem sztrájkolnak, hanem dolgoznak. A vasút dolgozói inkább a munkájukat végeznékl el tisztességgel, minthogy unják a munkát.Rita írta:Átkozott vasutas sztrájk!1évben kb 3szor utazok Pestre vonattal,és természetesen pont most kell sztrájkolni!Erre várok hetek óta,hogy az osztállyal felmenjünk Pestre és elmenjünk az új moziba,meg a terror házába...erre ****om az egészet,mer ezekre rájött a sztrájkolhatnék....![]()
![]()
Nálunk megíratják, de csak a rákövetkező órára, hogy tudjál miből készülni. Bár egy-két "kedvesebb" tanárunk néha nem így gondokodikVictor_Valdes írta:Nekem is hasonlóproblémám van....csak nekem mandula gyulladáa...Ami ha belegondolok nem is olyan nagy baj mert meguszok vagy 6 felmérőt.Nálunk meg az a szokás hogy nem iratják meg veled ha visszajöttél.La Pulga írta:Wáá ez rohadt arcüreggyuladásNagyon fáj a fejem.
Nekem is hasonlóproblémám van....csak nekem mandula gyulladáa...Ami ha belegondolok nem is olyan nagy baj mert meguszok vagy 6 felmérőt.Nálunk meg az a szokás hogy nem iratják meg veled ha visszajöttél.La Pulga írta:Wáá ez rohadt arcüreggyuladásNagyon fáj a fejem.
Fejsze
bontsátok szét fogóval, lemezvágóval
Kösz a tippeket.Szerintem, meg kellene próbálni levenni az oldalát
Ez így van,de mióta az eszemet tudom azóta ez a gép van meg,és már művel néha érdekes dolgokat.Egyébként, azok nem rossz masinák, megbízhatók, jól mosnak. És hosszú életűek.
Új mosógép, új mezekBányász írta:Ami nagyobb problémát jelent az az,h nem lehet semerre megmozdítani a dobot...vagyis a ruháim beragadtak a mezekkel együtt a gép gyomrába...
Várnám a tippeket a probléma megoldására.
Passz. Szerintem, meg kellene próbálni levenni az oldalát, és a dobot - ha lehet - ellenkező irányba forgatni. Vagy a ruhákat, finoman lefejteni a tengelyről. Egyébként, azok nem rossz masinák, megbízhatók, jól mosnak. És hosszú életűek.Bányász írta:Zozzy...flector tapasz..![]()
Lementem egy éjszakai szórakozóhelyre a Larrson mezemebe(h lássák mi a helyzte)de hiba volt...
Valami kretén kiégette cigivel!
Ez már önmagában is baj,de ha még hozzáveszem azt,h mi történt ma...
Nem tudom,h sírjak vagy nevessek,mert a szitu sztem elég vicces![]()
Apum bejelentette,h mosni fog...odatettem az előbb említett mezt és egy másik Messi mezt mosatni.
Na most ien régi "Hajdú energomat"(az ugrálós) típusú gyöngyszemünk van itthon.
Jóöreg faterom elfelejtette rátenni a dobra vagy mire a tetőt,és beindította a mosást![]()
![]()
Amikor a szobám küszöbén folyt be a víz akkor gondoltam,h valami nem stimmel....Az első fordulatnál ugyanis kipotyogtak a ruhák és nem tudott tovább forogni a gép és ömlött ki belőle a víz...
Ami nagyobb problémát jelent az az,h nem lehet semerre megmozdítani a dobot...vagyis a ruháim beragadtak a mezekkel együtt a gép gyomrába...
Várnám a tippeket a probléma megoldására.