Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ez azért nagyon függ attől, hogy a nyájas magyar szolgáltató mit vesz meg. Talán észrevettétek, hogy decemberig a reteksportklub valami elképesztő homálypacniként adta a spanyol bajnokikat, mikozben a Sporttv-én kielégítő minőségben jöt ua.Morminho írta:Néztem az Arsenal-ManU meccset, majd félidőben átkapcsoltam a Milan-Parma-ra. Komolyan mondom rossz volt nézni az olasz meccset. Akkora minőségbeli különbség van a két ország közvetítései között, h komolyan bántja az ember szemét ha átkapcsol egy angol meccsről egy olaszra.
De ez nem csak az olasszal van így, hanem a spanyollal is sztem. A spanyol közvetítések sem a legjobb minőségűek. Ebben a kérdésben a németek és az angolok sokkal jobbak.
Igen elnézést elnéztem csodálkoztam is, hogy mit keres ebbe a topicba ilyen hozzászólás.Bodi írta:Nem a foci minőségére gondolt,hanem a közvetítés minőségére.
Érdekes is lenne,ha a Bundesliga a spanyol foci elé kerülne.
Hát én nem így vagyok ezzel én spanyol foci szerelmese vagyok. A német foci számomra nagyon antipatikus. Az angolt sem szeretem személy szerint elismerem, hogy angoloknál a legkeményebb erőlétet igénylő a bajnokság de nekem nem tetszik ez felrúgom a labdát és majd lesz valami.Morminho írta:Néztem az Arsenal-ManU meccset, majd félidőben átkapcsoltam a Milan-Parma-ra. Komolyan mondom rossz volt nézni az olasz meccset. Akkora minőségbeli különbség van a két ország közvetítései között, h komolyan bántja az ember szemét ha átkapcsol egy angol meccsről egy olaszra.
De ez nem csak az olasszal van így, hanem a spanyollal is sztem. A spanyol közvetítések sem a legjobb minőségűek. Ebben a kérdésben a németek és az angolok sokkal jobbak.
Morminho írta:Néztem az Arsenal-ManU meccset, majd félidőben átkapcsoltam a Milan-Parma-ra. Komolyan mondom rossz volt nézni az olasz meccset. Akkora minőségbeli különbség van a két ország közvetítései között, h komolyan bántja az ember szemét ha átkapcsol egy angol meccsről egy olaszra.
Az elektronet-tel is lehet nézni a Tv6-ot mától!sasi1 írta:Február 20. szerda Celtic - Barcelona 20:45 TV6
A TV6, a kábelszolgáltatókkal - a T-Kábellel, a FiberNettel, az Antenna Digitallal és a TV Networkkel - karácsonyig megkötött szerződések alapján már minden ötödik hazai háztartásba eljut.
Igen a Tv6 átveszi a Viasat3 régi műsorrendjét kedden is, és szerdán is egy-egy meccs élőben, illetve egy-egy felvételröl.....fcbarcelonazsombi írta: Ez már 100%, hogy adják??? Jobb Tv nézni mint a képernyön szenvedni kis képen.
Ez már 100%, hogy adják??? Jobb Tv nézni mint a képernyön szenvedni kis képen.sasi1 írta:Február 20. szerda Celtic - Barcelona 20:45 TV6
A TV6, a kábelszolgáltatókkal - a T-Kábellel, a FiberNettel, az Antenna Digitallal és a TV Networkkel - karácsonyig megkötött szerződések alapján már minden ötödik hazai háztartásba eljut.
Természetesn már élvezhetetlenné romlott a meccs kezdésére... amúgy az első link-et mondom (True Sports).mrmonster írta:A Myp2p egyelőre mükszik, most valami Villa-meccs van rajta. Reméljük a Barça-meccs alatt se fog akadozni
köszönöm szépenkennyke írta:http://www.rojadirecta.com/Ronaldinho&Barca írta:Valaki tudna adni egy linket ahol megy a meccs?