Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hú köszi! Igaz, nem ez volt, de ez is nagyon király! Ezzel most elleszek egy darabig! Amit én keresek, az még ennél is butább vertió volt grafikát illetően. Kicsi köröcskék mentek egy pályán, és a végén a váradba mentek, ha nem voltál elég ügyes.Slither írta:Sztem azt én linkeltem be, legalábbis ha ugyan arra gondolunk.Drigo írta:belinkelt egy játtékotFlash Element TD
(Ennek a tovább fejlesztett változata: Flash Circle TD)
Sztem azt én linkeltem be, legalábbis ha ugyan arra gondolunk.Drigo írta: Ha már netes minijáték. Még a régi szépidőkben Charlie belinkelt egy játtékot, amiben egy várat kellett megvédeni a betolakodóktól, akik egy pályán mozogtak, nekünk az volt a feladatunk, hogy ágyukat építsünk. Biztos vannak olyanok, akik emlékeznek rá. Remélem tud valaki segíteni egy linkkel, vagy a játék nevével. Most minta úgy rémlene, hogy egy francia oldalról linkelte be, de ez nem 100%.
Dehogy veszemDrigo írta:Photoshoposok előnybenozsimiki írta:Rekordom: 112075 C.Ronival..
Bizonyíték:
http://kepfeltoltes.hu/080203/rekord_ww ... es.hu_.jpgEzt nehogy magadra vedd. Amúgy nekem is egyre jobban megy, tegnap már eljutottam 10000 pont fölé is, és a csúcson abba is hagytam.
Azt hogy csináltad?Victor_Valdes írta:Ne nevessetek ki:
A rekordom 370 pont
Sikerült 3-szor eltalálni a labdát....
Romániában is.
Photoshoposok előnybenozsimiki írta:Rekordom: 112075 C.Ronival..
Bizonyíték:
http://kepfeltoltes.hu/080203/rekord_ww ... es.hu_.jpg
Mér te vagy az első helyen ? linkeltál már be képet ?messi1918 írta:OK, akkor megnyitom a versenyt:
1:messi1918
2.ozsimiki
3...
4....
5....
Felőlemmessi1918 írta:Fiúk, nem csinálunk egy versenyt![]()
Mindenki aki akar jelentkezne, és megadott időre belinkelné a lefényképezett pontszámát, semmi különös nem lenne, csak látnánk jki a legjobb!
Na?
Kanu mekkora bennebouba írta:Nézzétek meg Vidukát vagy KanutCooltiszo írta:40300-Walcott(amúgy mintha vmi törpével lennél:D)
![]()
Amúgy ha 20ezer fölött vannak a pontjaitok akkor lehet rúgni 11est