Los légyszives írd be ide hogy ki miért mennyi pontot kapott. Csak hogy megnyugtasd Oleguert. KösziOleguer írta:hogy Los is pontozott
Aláírásképek, avatárok és egyéb gfx
-
- Entrenador del Barça
Örömmel várjuk és ha LP ráérsz és van hozzá kedved nevezz teis...Ole te meg ne szálj ki azthiszem mindenkinek van magyarázata a pontjaira...Sharky írta:Ezen valszeg én is indulok.
-
- Entrenador del Barça
Azt én találtam ki és nem engedek belöle már csak azért sem mivel egy versenyen nem csak bizonyos témakörök altémáiban lehet kutakodni és sztem megérdemel az az 50-es ennyit. És úgy gondolom a 3. téma nincs annyira megkötve de arra kérnélek titeket hogy reálisan gondolkozva szépen kidolgozva küldjétek be a képeket leghamarabb pénteken szeretnék látni műveket de inkább szombat vasárnap küldjétek be(term csak a versenyre gondolok). Jó munkát és én is gratulálok az elöző eredményekhez.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
EuroBarca Sigverseny II. Forduló:
1. Oleguer - Torrentkiller 28 Pont
2. Barcafeco 27 pont
Elég szoros volt.
Következő Forduló Témái:
- A világ legszebb érméje az 50 Ft-os (Nem én találtam ki.)
- Szávay Ágika (Krojf örülni fog.)
- 2008 Aranylabdása (Na erre kíváncsi leszek, mit hoztok ki belőle)
Hátáridő: Megint Jövő Vasárnap.
Köszönjük, az eddigi munkákat, remélem, reméljük jövőhéten, már többen lesznek. Gratula Mindenkinek!
A Zsűri.
1. Oleguer - Torrentkiller 28 Pont
2. Barcafeco 27 pont
Elég szoros volt.

Következő Forduló Témái:
- A világ legszebb érméje az 50 Ft-os (Nem én találtam ki.)

- Szávay Ágika (Krojf örülni fog.)
- 2008 Aranylabdása (Na erre kíváncsi leszek, mit hoztok ki belőle)
Hátáridő: Megint Jövő Vasárnap.
Köszönjük, az eddigi munkákat, remélem, reméljük jövőhéten, már többen lesznek. Gratula Mindenkinek!
A Zsűri.
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
érdeklődhetek hogy miko lessz az eredményhírdetés?

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- Victor_Valdes
A lényeg a kép nem a dátum.Oleguer írta:Bezzeg, mikor a másik topicban kérdeztem senki nem válaszolt...messi1918 írta:A Barcelona-Celtic nem 20.-án lesz, a Celtic-Barcelona lesz feb.20.-án!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
-
Ha minden igaz, akkor meccs után, ill. még vannak akik nem adták be, sőt sok zsűris is eltűnt. Nem lesz könnyű dolgunk...tadrika94 írta:nha akk mikor lesz eredményhirdetés??kiváncsi vok h ki nyer:D![]()
- Andris
- Adminisztrátor
Nyilván nem egy műve van ami kész és nem láttuk még, illetve vannak félkészek, amit egy negyedórás pihenő alatt befejezhet... ilyesmire tippelek.Barcafeco írta:amugy meg nem értem! La Pulga azért száll ki mert tanulnia kell!ebből én azt a következtetést vonom le hogy nincs ideje. ahhoz képest má nem egy képet rakott be.mind1 nem akarok vitát csak megjegyeztem
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Barcafeco
- Jugador d'estrella
amugy meg nem értem! La Pulga azért száll ki mert tanulnia kell!ebből én azt a következtetést vonom le hogy nincs ideje. ahhoz képest má nem egy képet rakott be.
mind1 nem akarok vitát csak megjegyeztem