Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem megtalálod az avatárod képét a lionel-messi.org-on.lionelmessi19 írta:Nah, avatárt újítottam... viszont nemtom honnan mentettem le régebben a képet.
Lehet már vkinek van ilyen avatárja...Ha van akk elnézést, ha találkozok vele v szól, kiveszem.
Nem...nekem is szemet szúrt....elég erősen látszik szerintem.Csak én láttom, hogy néhány résznél (elég egyértelműen) látszik, hogy a labda oda lett vágva?
Akkor én nem szoltamSaviola írta:Tsatsulow.
lionelmessi19 írta: Úgy csináljanak már ilyen videot legalább, hogy mindenki által ismert labdatípust használnak
Harlem GlobetrottersVito írta:tuti, hogy trükk. ilyen pontosan profi futballisták sem céloznak (ráadásul sarokkal, szaltózva...)visca el barca írta:én a hitetlenek közé tartozom. kizárt, hogy ez ne legyen technikailag manipulálva...
tuti, hogy trükk. ilyen pontosan profi futballisták sem céloznak (ráadásul sarokkal, szaltózva...)visca el barca írta:én a hitetlenek közé tartozom. kizárt, hogy ez ne legyen technikailag manipulálva...
Touzani a legjobb ez nem kérdés. Már vagy 50X láttam a videót de nem tudom megunniPrimitive írta:http://www.youtube.com/watch?v=w0FNMiL9rSg
Csak aki szereti a football freestyle-t! Nagyon durva, vigyazzatok vele... (:
Demokrácia van, aminek része a sajtó- és véleményszabadság is. Okés?Ordog írta:Azt kell mondjam vété, hogy politikailag nem ártana jobban tájékozódnod ha má' ilyen művvetttt embernek tartod magad
WARNING ! Politikamentes övezetbe érkeztünk. (megelőzésképpen megemlítettem)
ENRÍKE.![]()
Azt kell mondjam vété, hogy politikailag nem ártana jobban tájékozódnod ha má' ilyen művvetttt embernek tartod magadVarga Tamás írta:Attól függ, mit értesz újságon. Naponta forgatom a Népszabadságot, a Fülest rendszeresen fejtem, járatom a National Geographic-ot, az Élet és Irodalmat rendszeresen olvasom a könyvtárban, a HVG-t is kedvelem.dr. Mezey írta:Hát ha szoktál újágot olvasni, akkor ez nem lephet megAzt a libát én is láttam