2008.02.03. 21:51:46
Katasztrófa volt a 2. félidő, de hihetetlenül akart a csapat, ez mindenképpen tetszett. Amúgy nem is tudom, mikor voltam ennyire ideges Barca meccsen az elmúlt hónapokban, talán a Real ellen. Deco lovat köt már körülbelül két éve, ahogy Frenki is.
Amúgy - tudom, a fociban nincs ha, és a Madrid most megérdemelten vezeti a bajnokságot - ha mégis esetleg Otthon mi nyerünk a Madrid ellen, s nem fordítva, 0 pont lenne a diff. De hát mint tudjuk, nem így történt, nem tehetünk hát mást, küzdeni kell, mert csapatjátékban idén sokkal jobbak ennél már nem leszünk sajnos. Esetleg ha Frenki elfelejti Decót, Ronaldinho hozza tudása 30%át ehelyett a valami helyett, Messi és Eto'o nem sérül le, Henry pedig csak negyedannyit bizonyít, mint amennyit elvárunk tőle. Akkor sikerülhet...
Messiről meg annyit: neki is becsúszhat 1-1 ilyen meccs, főleg egy Villareal elleni teljesítmény után.
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17