Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valentin-napon nem is mindenkinek vesz az ember ajándékot..messi1918 írta:Amíg gyerek vagy, mindig kapsz ajándékot, egy pulcsit vagy pénzt vagy bármit, és persze amíg "gyerek vagy" addig nem várják, el azt, hogy valami nagy ajándékot vegyél, csak mondjuk anyukádnak, egy szál virág, csoki, apádnak meg egy bicska, azt kész!
Szerintem a Valentin-nap a marhaság, ki nem állhatom, hogy virágot, meg ilyesmit kell adni, és a suliban, olyan lányok is elvárják a csokit, akikkel nem is beszélek. Múltkor, egy csaj feb.14-e után ott lógott rajtam, hogy vegyek neki csokit, mert a Valentin-nap erről szól, lementem a büfébe, kértem egy aros túró rudit, azt odaadtam neki.
Nálam, kb. ennyit ér a Valentin-nap!
Szerintem nem marhaság!Szandi írta: (am sztem nagy baromság ez a névnapozás. Semmi értelme. Egyszer valaki kitalálta, h na, most ezek, most ezek legyenek az ünnepeltek. Fogyasztói társadalom, pff...)
Hú de durva...Zozzy 5 írta:Ennél szebb avatart nemigen találtam vna
Én el is felejtettem, szombaton sem volt a fejemben, aztán amikor megláttam a Superbowl reklámját, időpontját valami elkezdett derengeni.Szandi írta: (am sztem nagy baromság ez a névnapozás. Semmi értelme. Egyszer valaki kitalálta, h na, most ezek, most ezek legyenek az ünnepeltek. Fogyasztói társadalom, pff...)
Igazad van Boixos esetében. Sajnos, régen volt amikor olvastam a Bibliát, bár ez nem mentség. Megnézhettem volna. De, mindenféleképpen Dávid volt eszemben, és meg is kellett néznem, mert Rá emlékeztem. De, aztán tényleg Dániel volt, akit az oroszlánok barlangjába vetett a babilóni király. Az írást a babilóni írástudók, bölcsek nem tudták megfejteni, és végül felvetették: hozassák a palotába Dánielt, ő biztos meg tudja fejteni. Dániel pedig lefordította az írást a falon, ami megjövendölte a király és a birodalmána k bukását.Szandi írta:Jaja, jó lett nagyon! Vagyis iagzából felelés lett, de az még jobb, dogánál a kedvenc témáimban mindig annyit írok, h majd leszakad a kezem.
Szal 5ös lett, és így lettem 4es. Még ez is trágyaDe ennél a tanárnál jó. Még soha életemben nem voltam 4es töriből
![]()
Boixos kicsit megpörkölt!![]()
Ma annyira ellágyult az agyam, h az jutott eszembe, h te, VT, leülsz a fotelba egy magas alkoholtartalmú sörrel, és megnézed a ponyvaregényt.. Tiszta agyrém.
Főnökasszony!Szandi írta:Én is boldogat. Tudom, h tegnap volt.
(am sztem nagy baromság ez a névnapozás. Semmi értelme. Egyszer valaki kitalálta, h na, most ezek, most ezek legyenek az ünnepeltek. Fogyasztói társadalom, pff...)
Szorítok Neked, hogy sikerüljön!VIII.Henrik írta:Köszönöm szépen Tamás! Lehet, hogy egy késői névnapi ajándékként egy állást is szánnak majd nekem. Az elkövetkező 10 napban kiderül.kop kop kop