nem is tudom hogy hova tegyem, erre a topicra esett a választásom. iwiwen találtam gondoltam megosztom:
TEDD KI TE IS HA ÍGY GONDOLOD!!!
Az üzenőfal véleményem szerint arra való, hogy ha van olyan, amit egy személy üzen egy közösségnek, azt ott meg tudja tenni. Engem nem érdekel,hogy ki mit üzenget a másiknak, de ha kíváncsi vagyok arra, hogy van e az én számomra is fontos KÖZÖSSÉGI üzenet, muszáj végigmennem az összes barátnős,szerelmi,"mikor talizzunk estés",itt egy szmájli,ott egy szmájli,fáj az élet üzeneten, amihez semmi kedvem... És szerintem még rajtam kívül sok embernek sincs. Az ilyen dolgaitokra ott a privát üzenetek menüpont,vagy jópár ingyenes program. Az elején értelmes dolognak tűnt az, ahol rátalálhatunk régi ismerőseinkre, kapcsolatot tudunk tartani barátainkkal. Az üzenőfal is jó volt arra, hogy közhírré tegyünk egy fontos üzenetet, ami esetleg egy nagyobb társaságnak, csoportnak szól. -nem pedig arra, hogy megtudjuk, xyocska kicsi kis cukorfalatkáját mennyire nagyon imádja...
Kiteszem, mert egyetértek..
azthiszem egyetértek, de én eurobarcára tettem ki

(csakhogy többen lássák, illetve hogy mások is.), ha valakit zavar ez ne vegye tudomt róla