Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tapasztalat nem ugyan az, mint hogy jobb fomában játszik:Tomi`FCB írta:
Marquez meg szerintem jóval tapasztaltabb mitn Thuram és...
Na, bocs, de ne nevettess! Marquez sem rossz védő, de hogy jóval tapasztaltabb a papánálTomi`FCB írta: Marquez meg szerintem jóval tapasztaltabb mitn Thuram és...
vagy épp a spanyolok ellenLos Banditos írta:Torrest elég rondán sikerült lerugnia a spanyolok ellen...![]()
Remélem ma is legalább lesz olyan jó, mint a Villarreal ellen volt.![]()
Lehet hogy tévedtem, neharagudj, de a Deco topikban írt hozzászólásom lényege nem ez voltAndrisveres írta:Thuram tuti lemondta a válogatottságot? neee
ugye nem?
miért mondta volna le? pl a litvánok ellen olya bukfencezett örömében tuti nem csak ki akarta juttatni a franciákat az eb-re. vki erősítsen meg!
Szerintem elég baj lenne,ha Thuram egy középcstár miatt nem játszana(ha csak nem az ellenfélé).De tavaly azt hiszem a Betis vagy az Atletico ellen is versenyt kellett futnia valakivel,meghúzodott,és le kellett cserélni.Szegénynek már visszakéne mennie Franciaországba,még most mert az idény végére nem hiszem hogy kapkodnának érte!m.gabesz írta:szerintem ha Thuram nem lenne ennyi idős simán a kezdőben lenne
de ő is megérti a fiatalítás lényegét(gondoljunk csak Bojan-ra)
Thuram nem azért nem játszik, mert ott van Bojan, vagy Giovani, a jét fiatal támadó, míg Thuram a legnagyobb túlzással sem nevezhető még védekező középpályásnak sem...m.gabesz írta:szerintem ha Thuram nem lenne ennyi idős simán a kezdőben lenne
Szerintem nála nemszámít a kor. Amikor ottovlt a csapatba akkor a maxot adta, és jól teljesített. Én gyengébb meccseken betenném a kezdőbe.m.gabesz írta:szerintem ha Thuram nem lenne ennyi idős simán a kezdőben lenne
Tomi`FCB írta:mikor még a Juventusnál játszott akkor valóban megbízhatóbb lett volna de szerintem már kiöregedett és a fiatalabbnál fiatalabb támadók simán lefutják Thuramot és sztem szivathatják a cseleivel... Marquez meg szerintem jóval tapasztaltabb mitn Thuram és jobban is helyezkedik hogy őszinte legyek, Milito meg egyszerűen egy fantasztikus igazolás volt de védők közül örökre Puyol lezs a legjobb
Ahhoz képest gyakran az egész védlmünk katasztrofa, pedig ott van Márquez, Milito, és Puyol isTomi`FCB írta:mikor még a Juventusnál játszott akkor valóban megbízhatóbb lett volna de szerintem már kiöregedett és a fiatalabbnál fiatalabb támadók simán lefutják Thuramot és sztem szivathatják a cseleivel... Marquez meg szerintem jóval tapasztaltabb mitn Thuram és jobban is helyezkedik hogy őszinte legyek, Milito meg egyszerűen egy fantasztikus igazolás volt de védők közül örökre Puyol lezs a legjobb