Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Drigo írta: Amit még nem értek, hogy miért kellett egy védőt elhozni, főleg egy alapjában középső védőt.
Gondolod hogy ez lenne az ideális?Karashu írta:Remélem Ezquerro helyére nyáron elhozzuk Modric-ot! Én örülnék neki!
Zambrotta helyére meg Garay kéne... Sylvinho->Lahm, Thuram->Maicon --- teljesen jó lenne így a védelmünk sztem!
Bocsi, rendben, rosszul értelmeztem, rájöttem!Karashu írta:Remélem Ezquerro helyére nyáron elhozzuk Modric-ot! Én örülnék neki!
Zambrotta helyére meg Garay kéne... Sylvinho->Lahm, Thuram->Maicon --- teljesen jó lenne így a védelmünk sztem!
Ne sértődj meg, de sztem te hülye vagy! Valdes a legjobb kapus a világon! (a meccseket nézve azzá nőtt a szememben)Gomezinho írta:JA és a VAldeses doog miatt megszoltok majd páran e Szerintem Valdes nemide való kapus!!
Viszont szorgalommal és kitartással a világ 5 legjobb kapusa közé emelkedett!Gomezinho írta:VAldes annyit vétett hogy nemtehetségnek született:D csak egy kapusnak:)
Uhh...micsoda bölcselet...Gomezinho írta:ÁÁÁ a szpari kispad tulnagy kihiváslenne nekem:) ekkora nevekkel én nem tudok megbirkózni:D de viszont Garaynak nemtudom hogy örülnöm kellene-e mert sztem max 3 évig padozni fog, aztán elfog menni sajnos ő is oylan eset hogy kishal a nagytengerben nem él meg:D
Sajnos nem nevettem a hoszászóláson.....Gomezinho írta:Don Gamper!! lehet most nevetsz rajtam meg a hozzászólásomon de hidd el eleget értek a focihoz és szerintem amit mondtam tökéletes lenne!!Vicente világklasszis!!Silva csak jó, majdnem kitünő!!!a másik dolog meg egyik álmom hogy edző lehessek szóval...
Úgy tudom,hogy Thuram az idény végén vagy visszavonul vagy elmegy innen!Szal kell!Ezenkívűl szerintem nagyon jó igazolás volt!Fiatal,bármikor el tudja majd látni azt a posztot!Azt viszont én sem értem és remélem hogy elkezdenek tárgyalni egy kp-val!Egy olyannal,aki vissza is jön,viszont kreatív,pl Tiago!Feküdne neki a spanyol stílus,hiszen portugál!Védekezni tudna,viszont nagyon jól támad!Ha meg Deco elmegy,jöhetne Diego!Aprieto írta:Na ez az... minek még egy középhátvéd?
Gomezinho írta:Silva játéka nem tetszik meg nemis szimpatikus nekem!!A játékosok akiknek örülnék a nyáron az Vicente, Buffon, Edző:Lippi taktika 4-4-2 ezzel a garnitúrával és ezzel a felálással Az egekbe szökhetnénk!!!![]()
![]()
JA és a VAldeses doog miatt megszoltok majd páran e Szerintem Valdes nemide való kapus!!
OFF: Ezzel a hsz-el, itt most írtad alá a halálos ítéletedet!Gomezinho írta: JA és a VAldeses doog miatt megszoltok majd páran e Szerintem Valdes nemide való kapus!!